Ayyy bismillah ben duaya başlıyom şimdi ağlamıcan inşallah aşkoommOf benide gaza getirdi tıp merkeszi de yakın olunca çıktım verdim saat 22.30 da ağlama mod on
Başla eve yürüyorum şimdi yokuşta kalıyor otobüse bindim dönüşü yürüyorum hava almış oldum derim en azından sksj birde okadar acıdıki çok hassasım şuanBen de öyle. Bide negatif çıkarsa tutmam kendimi diye önceden bizi hazırlıyor
böyle gidiyor şimdi Civcivimmm
Adama hayatımda ilk defa hayır dedimAyyy kız niye yapmadın sksksks
sevinçten ağlar inşallahBen de öyle. Bide negatif çıkarsa tutmam kendimi diye önceden bizi hazırlıyor
böyle gidiyor şimdi Civcivimmm
Allah razı olsun bacılarımm inşallah 2 Eylül evlilik yıl dönümümüz ondan çok istiyorum bu ayAyyy bismillah ben duaya başlıyom şimdi ağlamıcan inşallah aşkoomm
İşim bitti diyorsun hahahahAdama hayatımda ilk defa hayır dedimbilmem bu ay yeter ya alacağımı aldım ben ahahahaha
sevinçten ağlar inşallah
Ne zaman çıkacakkkkkkBaşla eve yürüyorum şimdi yokuşta kalıyor otobüse bindim dönüşü yürüyorum hava almış oldum derim en azından sksj birde okadar acıdıki çok hassasım şuan
Oldu oldu oldu 777 allahımmmmmAllah razı olsun bacılarımm inşallah 2 Eylül evlilik yıl dönümümüz ondan çok istiyorum bu ay
Sonuç ne çıkarsa ağlayacağım bence Ksksj dediğin gibi mutluluktan olur inşallahAdama hayatımda ilk defa hayır dedimbilmem bu ay yeter ya alacağımı aldım ben ahahahaha
sevinçten ağlar inşallah
İyi iyi belki bi yumurtlama daha varsa nolur nolmazzzİşim bitti diyorsun hahahahbende temizlik bitince yakalandım radara çaktırma
Evet sen en son çıkan pikleri bile değerlendireyim mi diyordun yaaaİyi iyi belki bi yumurtlama daha varsa nolur nolmazzzbu ay her gün yapmaktan aşırı yoruldum hep yumurtlama diye canım çekmedi
Ne zaman çıkar sonuç bariBaşla eve yürüyorum şimdi yokuşta kalıyor otobüse bindim dönüşü yürüyorum hava almış oldum derim en azından sksj birde okadar acıdıki çok hassasım şuan
AminnnnnnnnSonuç ne çıkarsa ağlayacağım bence Ksksj dediğin gibi mutluluktan olur inşallah
Yok ya 2 saate çıkar en geç heralde sabah erkenden uyanıyorum sonra haber var mı diyeNe zaman çıkar sonuç bari
Yarın deme bize yaaa
kız sorma geçen ay kayınvalidemde sabah ağzımda ateşölçerle görüyordı beniEvet sen en son çıkan pikleri bile değerlendireyim mi diyordun yaaane serüvendi ama
İşim bitti diyorsun hahahahbende temizlik bitince yakalandım radara çaktırma
2 saate para verdim koz sksjNe zaman çıkar sonuç bari
Yarın deme bize yaaa
Valla oturduğum yerden ben heyecanlandım senin adına inşallah mutluluk gözyaşları dökersin kuzumAyy inşallah dua edinnn
Parasıyla değil mi arkadaş o test buraya gelecek diyorsun yaneee2 saate para verdim koz sksj
Yok ya 2 saate çıkar en geç heralde sabah erkenden uyanıyorum sonra haber var mı diye
kız sorma geçen ay kayınvalidemde sabah ağzımda ateşölçerle görüyordı beni
Allah razı olsun yaa çok duygulandımm bu dualarınızla bu ay olmasa diğer aya hamile kalırım heralde iyi ki varsınızzValla oturduğum yerden ben heyecanlandım senin adına inşallah mutluluk gözyaşları dökersin kuzum
Totonun altına yastık koy beline değil ama bu ay da hep onu yaptım benNe hallere düştük bebiş için benim yatakta duruşları görsen amuda kalkmış gibi hahsaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?