- 9 Haziran 2025
- 1.457
- 1.438
- 48
- 27
Valla kocam bilse sjsj tek başına bu saatte neler yapıyorsun diyeParasıyla değil mi arkadaş o test buraya gelecek diyorsun yaneee
Geçen dr Kaan kocatepenin videosuna denk geldim. Adam kadınlarin bazı denedikleri hareketler var ilişki sonrası hatta amuda kalkmak gibi diye bahsederken yutkundu adam gülmemek için kendini zor tuttuNe hallere düştük bebiş için benim yatakta duruşları görsen amuda kalkmış gibi hahsaha
Ay çok güldüm ya hahahaha o çaba kaaan teeer agahshshshTotonun altına yastık koy beline değil ama bu ay da hep onu yaptım ben20 sn kuralı çarpılmış gibi oluyor zaten ilk yaptığımda eşim iyi misin napıyosun diyordu
Sende iyi ki varsın canım inşallah evlilik yıldönümünüze ikinizede çok güzel süpriz olurAllah razı olsun yaa çok duygulandımm bu dualarınızla bu ay olmasa diğer aya hamile kalırım heralde iyi ki varsınızz
Ufaktan delirdikAy çok güldüm ya hahahaha o çaba kaaan teeer agahshshsh
Demekki karısı da yapıyomuşGeçen dr Kaan kocatepenin videosuna denk geldim. Adam kadınlarin bazı denedikleri hareketler var ilişki sonrası hatta amuda kalkmak gibi diye bahsederken yutkundu adam gülmemek için kendini zor tuttu
Şimdi durup durup e nabıza bakarsınHadi bakalım eve geldim evde işlere girişeyim bu hızla zaman geçsin
Ay canimm gozun aydin saglikla büyümesi ilerlesin güzel yavrununKIZLAR BEN BUGÜN HCG TESTİ VERDİM YİNE ÖZELDEE dünkü 1.85 olan değerim 4.70 olmuş ağlıycammgaliba hamileyimm dua edin nolur büyüsün
Hamılelık düşünmeden önce şunların 1 tanesını bile yasamıyorduk ya . Şimdi her ay belırtı buluyoruz . Hanı kendı kendıne hastalık çıkaran ınsanlar var ya pıskologa yonlendırıyorlar en son . Yemın ederım onlara döndükValla geçen ayda bir şeyler yaşadım hamileyim sandım şimdi testlerde bile pozitif yok kan versem bir şey çıkar mı kisadece bu sefer dikkatimi çeken iğne gibi batmalar o da her türlü olabilir kesin belirti değil akıntım bile kesildi bel ağrım azaldı kasık bölgemde ağrı var sadece birde sivilcelerim çıktı yüzümde adetten önce oluyor. Elim dokundu diyor yanıyorsun adet öncesi oluyorum genelde
Daha bu neki. Ben eski guruplardayken neler okumuştum. Kocası şehir dışı çalışanlar spermi şırıngaya alıp buzluğa atmayı bile düşündü.Ay çok güldüm ya hahahaha o çaba kaaan teeer agahshshsh
Sen test vermeye mı gıdıyorsun kuzum
Abariii hahshshs bilime kafa atmış yalnızDaha bu neki. Ben eski guruplardayken neler okumuştum. Kocası şehir dışı çalışanlar spermi şırıngaya alıp buzluğa atmayı bile düşündü.
Hahahah yaaaa çok güldüm ahahaha
Kendi kendine aşılama yöntemleriAbariii hahshshs bilime kafa atmış yalnız
E nabıza düşmüyor aşkım telefonuma atacaklar ya da elden alıyorsun kız para verdim diyorum sksjsjsjŞimdi durup durup e nabıza bakarsın
Harbiden ya bende düşündüm bunu mesela memelerim bu kada rahatsız edici ağrımazdı ben anlamazdım bileHamılelık düşünmeden önce şunların 1 tanesını bile yasamıyorduk ya . Şimdi her ay belırtı buluyoruz . Hanı kendı kendıne hastalık çıkaran ınsanlar var ya pıskologa yonlendırıyorlar en son . Yemın ederım onlara döndük
5 ayda delirdim arkadaşım en son doğurunca inanıcam sanırımHamılelık düşünmeden önce şunların 1 tanesını bile yasamıyorduk ya . Şimdi her ay belırtı buluyoruz . Hanı kendı kendıne hastalık çıkaran ınsanlar var ya pıskologa yonlendırıyorlar en son . Yemın ederım onlara döndük
Aklıma girmeee bak cazip geldi şuvandaKendi kendine aşılama yöntemleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?