Ay ben ne kacırdım ya güzel haber verıyor gıbı bır halın var o kadar çok şey yazılmış bulamıyorumEvet tıp merkezi ay dua edin noluuurrr hep ağlama modundayım
Verdim geldim bile şaka gibi bir şey geldi içime kalktım gittim verdim şimdi halim yok iş yapayım sjshshsbSen test vermeye mı gıdıyorsun kuzum
Asko evde test mı yaptın yoksa pozıtıf mı gördünVerdim geldim bile şaka gibi bir şey geldi içime kalktım gittim verdim şimdi halim yok iş yapayım sjshshsb
Şimdi bacaklarını uzat ve bekleeeeeVerdim geldim bile şaka gibi bir şey geldi içime kalktım gittim verdim şimdi halim yok iş yapayım sjshshsb
Bu söyleyeceklerimden sonra cazib gelme kısmında artış olabilir dikkat yalnizAklıma girmeee bak cazip geldi şuvanda
Ay bende delırdım ya bugün aglamaktan başıma ağrı gırdı ya5 ayda delirdim arkadaşım en son doğurunca inanıcam sanırım
Hayır D dahacokerken gebe çıkınca daha değeri 4 küsür bende dedim belki benimde öyledir ondan çıkmaz gidip vereyimAsko evde test mı yaptın yoksa pozıtıf mı gördün
Biz onu kaç aydır deniyoruz tek yetmiyo 2 tane koyuyorumdaAy çok güldüm ya hahahaha o çaba kaaan teeer agahshshsh
Senin kaybın nedendi aşkoBende kuduruyorum kocamın karşısındaodaya çekti beni canım istemiyor dedim al senin olsun dedi küstü
kesinlikle bebem panik biriyim öncekinde kendimi yedim bitirdim bu sefer daha temkinli ve soğukkanlı olmam Lazım
Ahahhahaha kız çok mutlu oldum varyaa 5 in üstünde görsem daha çok mutlu olucammartışı artık sadece idrarda takip edebîliriz inşAllah
Kiz allah seniHayır D dahacokerken gebe çıkınca daha değeri 4 küsür bende dedim belki benimde öyledir ondan çıkmaz gidip vereyim
Sen az yapıyorsun tahmin ediyorum benBiz onu kaç aydır deniyoruz tek yetmiyo 2 tane koyuyorumdaolmayınca olmuyo
Ben 2 gündür iş yerinde okadar zor tutuyorum mi kendimi bir başlasam duramayacağım evde olsam zangır zungur ağlamıştım adetten olduğunu düşünüyorum ama bu karnımda ki iğne batmaları rahatsız edince neden olmasın kan verdim geldimAy bende delırdım ya bugün aglamaktan başıma ağrı gırdı ya
Ay çok heyecan lı ı Dpo kactaymıs . Bır ona sordum bır de sana soruyorumHayır D dahacokerken gebe çıkınca daha değeri 4 küsür bende dedim belki benimde öyledir ondan çıkmaz gidip vereyim
Asko ilgiye gittiysen 1 saate falan cıkıyo bakma 2 dediklerine 1 saat sonra ara2 saate para verdim koz
Ben bunun bi değişigini düşündümDaha bu neki. Ben eski guruplardayken neler okumuştum. Kocası şehir dışı çalışanlar spermi şırıngaya alıp buzluğa atmayı bile düşündü.
Kalp atışını duyduktan sonra kesem büyümedi hatta küçüldü bebeğin kalbi durdu sıkıştığı içinSenin kaybın nedendi aşko
Yani var değerim 2 3 olsa ağlarım yani mutluluktan o dereceKiz allah seniİnşallah öyledir
O da ya 11 ya 12 yim diyor tahminiiAy çok heyecan lı ı Dpo kactaymıs . Bır ona sordum bır de sana soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?