- 10 Nisan 2016
- 8.807
- 12.900
- 248
- 37
Herhalde o umut verici bir rakam olur çünküYani var değerim 2 3 olsa ağlarım yani mutluluktan o derece
Gerçekten miii evet aşkım oraya verdim en uygun yer orası evime de yakınAsko ilgiye gittiysen 1 saate falan cıkıyo bakma 2 dediklerine 1 saat sonra ara
Bu durumda aşılama faydalı olur aslında denedin mi hiç ?Ben bunun bi değiştiğini düşündümeşimde ileri hareket yok siringaya alıp kemdimmi fiskirtsam diye
Of 9 ayın 9 ayı da stres bende bir daha olsa cok korkacağım yine mi boş vs diyeKalp atışını duyduktan sonra kesem büyümedi hatta küçüldü bebeğin kalbi durdu sıkıştığı için
Evet ben burada yine verdim 0 değerli gelmişti yani referansını da biliyorumHerhalde o umut verici bir rakam olur çünkü
Hahaha eski grupları bende biliyorum üye olmasamda hergün takip ediyordum baya fantastkdi eskiler şimdi yine iyiyizDaha bu neki. Ben eski guruplardayken neler okumuştum. Kocası şehir dışı çalışanlar spermi şırıngaya alıp buzluğa atmayı bile düşündü.
4 kere gittim ya oraya artıs icin hep 1 saatte cıktı ama ben gece 1 gibi gidiyordum boş oluyordu djdjcGerçekten miii evet aşkım oraya verdim en uygun yer orası evime de yakın
Benim 2 çocuğum var zaten canim eşimin sperm sayısı azalmış ileri hareket düşmüş sonra 1 ay sonra tekrar verdik test ve sperm 42.m ye çıktı ileri harekette biraz arttı çok şükür ayın 5inde tekrar kontrole gidicez azcik varkosel var o etkiler demisti şimdi ne diycek bakalimBu durumda aşılama faydalı olur aslında denedin mi hiç ?
Evet eşime dün dedim olsaydı süpriz yapacaktım sana diye ah ah şu umut yok mu bitiriyor beniSende iyi ki varsın canım inşallah evlilik yıldönümünüze ikinizede çok güzel süpriz olur
Ay ınsallah güzel ılerler . Bu ay uğurlu mu geldı ne herkese . Sıra sıra dokulelım Insallah yaO da ya 11 ya 12 yim diyor tahminii
Gelmedi dimii senin reglBenim 2 çocuğum var zaten canim eşimin sperm sayısı azalmış ileri hareket düşmüş sonra 1 ay sonra tekrar verdik test ve sperm 42.m ye çıktı ileri harekette biraz arttı çok şükür ayın 5inde tekrar kontrole gidicez azcik varkosel var o etkiler demisti şimdi ne diycek bakalim
Hahaha eski grupları bende biliyorum üye olmasamda hergün takip ediyordum baya fantastkdi eskiler şimdi yine iyiyiz
Aslında çok yoğun değiller ki 2 saat çok bence4 kere gittim ya oraya artıs icin hep 1 saatte cıktı ama ben gece 1 gibi gidiyordum boş oluyordu djdjc
Yok canim ya hala yokGelmedi dimii senin regl
Öyle zaten sen 1 saat dolsun 10 dkda bi ara dkkddkdAslında çok yoğun değiller ki 2 saat çok bence
Çay kahve süreleri kalaniAslında çok yoğun değiller ki 2 saat çok bence
Kız hala yapabilirsin inşallah inşallahEvet eşime dün dedim olsaydı süpriz yapacaktım sana diye ah ah şu umut yok mu bitiriyor beni
Taktik iyiymiş birde yalanco pozitif vermesinler sksjnsnÖyle zaten sen 1 saat dolsun 10 dkda bi ara dkkddkd
Oh MashaAllah Allah bağışlasın sevindim canım çok şükür. Rabbim yine nasib etsin inşaallahBenim 2 çocuğum var zaten canim eşimin sperm sayısı azalmış ileri hareket düşmüş sonra 1 ay sonra tekrar verdik test ve sperm 42.m ye çıktı ileri harekette biraz arttı çok şükür ayın 5inde tekrar kontrole gidicez azcik varkosel var o etkiler demisti şimdi ne diycek bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?