Yap yap yap
Evet öyleymiş gerçektenAyy anneler hissedermiş doğruymuş ısrarla vermen ve artış görmen çok sevindim güzelce artsın inşallah
Evde o kadar sevindim ki eşim bir şey mi var diyorAyy evet arkadaşım çook teşekkür ederim ben de senin haberine öyle içtenlikle sevinmiştim ki Rabbim yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsinndemekki o ovu testi ondan pembiş çıktıı elim ayağım titriyor daha yeni geldim eve çok mutluyum yaa yarın da bakalım artacak mı görücezz
Ben daha regl olcam da bitcek de yumurtlıcam da daha 1-2 ayım var sen al hemencik insallahSende bende inşallah kısa sürede oradan pozitif değer alırız
Nasip bakalım gelsin o günler de dkdkAynen tatlım beraber artık gün sayariz
Hahahah ya hemşocum az önce sen dedin ya benim test de aynı hassasiyet yazıyor diye erken gebeliğe rağmen. Bir de şey dedin erken öğrenmek istiyorum diyrosun adet günü test yapiyon dediğin içinYap yap yapkanın kaynadı demi
Şu an DPO 10 ya da 11 ben ovu takibi regliden sonra yapmamıştım uygulamaya göre böyle bat 31 ağustos ya da 1 eylülSiz dpo kaçtasınız şu an ? Bir de testte negatif olduğunu görmenize rağmen kan verme kararını nasıl almıştınız D dahacokerken
Ahhahahaha ayyy kan verdin sanırım mesajları yeni okuyorumm
Amin amin arkadaşımm amin Rabbim hepimize nasip etsin hepimizeeTebrik ederim çokkk sağlıcakla ilerlesin inşallah
Aşko ben dün kanda da görmedim ama hala umutluyum regl gelene kadarŞu an DPO 10 ya da 11 ben ovu takibi regliden sonra yapmamıştım uygulamaya göre böyle bat 31 ağustos ya da 1 eylülkan verme kararını ilk defa bu ay denediğimiz için heyecandan yaptım evime yakın özel bir hastaneden bir de belirtilerimin de uyuştuğunu hissediyordum kafam karışıyordu en iyisi tahlil diyip özelde tahlil yaptım idrarda bu ay hiç pozitif görmedim
Ayy bak görüyor musun demekki her şey için çok erken belki bugün de daha düşük çıkabilirdi iki gün sonra böyle değer olabilirdi belli olmuyormuş gerçektenBebeğimm kesin var merak etme stres yapmaaa çok sevindim çokk umut oldunuz bana
Allah razı olsun arkadaşım çook sağolasın şu an yine anlamsız tıbben 5 in altı gebelik yok bir kaç güne netleşir inşAllahAyyy maşallah ne güzelll gözün aydınnn coookk sevindim kuzummm
Olsun 5 e çok yakın ve hızla yükseliyor çok güzel bişey bu vallahiAllah razı olsun arkadaşım çook sağolasın şu an yine anlamsız tıbben 5 in altı gebelik yok bir kaç güne netleşir inşAllah
Ahhahahhahah ayy kendimi daha hamileler sınıfına almadım yarın da ben kan verebilirim bu sefer gizli olmaz ama hahahhahahaYaa bi yemek yedim bi duş aldım neler olmuş burdaaa biri hamile cıkmışşş yani net hamile 4.70 5 sayılır biri kana gidiyor ben nere gideeem hahahahah D dahacokerkenCivcivimmm
Ya ben de şok oldum görünce dün 1.85 bugün 4.70 anlamlı gibi duruyor yine yarın kan verirsem netleşirrOlsun 5 e çok yakın ve hızla yükseliyor çok güzel bişey bu vallahi
Burada 495-500 arası değişiyor test ücretleriiiTebrik ederim çokkk sağlıcakla ilerlesin inşallah
kız burda benden 1850 aldılar geçen ay, uygunmuş orası nereyse ver gitsinnnnn giden 600 tl olur
Ben başka hastaneye sorarım artık canım bana da çok fazla geldi fiyatBurada 495-500 arası değişiyor test ücretleriii
Amin amin arkadaşım inşAllah güzelce yükselir sorunsuz sağlıklı şekilde Rabbim hayırlı olanı versin hepimizeAyyy kuzucum gözün aydin sağlıcakla yukselir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?