Ayy anneler hissedermiş doğruymuş ısrarla vermen ve artış görmen çok sevindim güzelce artsın inşallah
Evet öyleymiş gerçekten tabii bendeki takıntı da olabilir kendime çok kızıyordum her seferinde neden bu kadar zorluyorsun diye demekki gerçekten hissetmişim

Evde o kadar sevindim ki eşim bir şey mi var diyor dedim halay çekiyoruz
Neyse güzel ettin iyi ki gittin bizide sevindirdin

Yap yap yap kanın kaynadı demi
Hahahah ya hemşocum az önce sen dedin ya benim test de aynı hassasiyet yazıyor diye erken gebeliğe rağmen. Bir de şey dedin erken öğrenmek istiyorum diyrosun adet günü test yapiyon dediğin için bahane loading hahaha

Yok ama gerçekten senin testin gerçekten aynı hassasiyeti mi var

Siz dpo kaçtasınız şu an ? Bir de testte negatif olduğunu görmenize rağmen kan verme kararını nasıl almıştınız D dahacokerken
Şu an DPO 10 ya da 11 ben ovu takibi regliden sonra yapmamıştım uygulamaya göre böyle bat 31 ağustos ya da 1 eylül kan verme kararını ilk defa bu ay denediğimiz için heyecandan yaptım evime yakın özel bir hastaneden bir de belirtilerimin de uyuştuğunu hissediyordum kafam karışıyordu en iyisi tahlil diyip özelde tahlil yaptım idrarda bu ay hiç pozitif görmedim

Aşko ben dün kanda da görmedim ama hala umutluyum regl gelene kadar

Yaa bi yemek yedim bi duş aldım neler olmuş burdaaa biri hamile cıkmışşş yani net hamile 4.70 5 sayılır biri kana gidiyor ben nere gideeem hahahahah D dahacokerken Civcivimmm
Ahhahahhahah ayy kendimi daha hamileler sınıfına almadım yarın da ben kan verebilirim bu sefer gizli olmaz ama hahahhahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…