İnşallah kuzum ya ucunda ölüm yok sonuçta dimi böyle kendimi gazlar girer çıkarım hemen bulsam da randevu regl gelir gelmez gitmem gerek 2-3 gün var bata
Duymuşsundur illaki hsg den sonra da çabuk kalınıyor diyorlar belki de gerek kalmaz sen kanı erken vermiştin .. inşallah gelmez regl

Duymuşsundur illaki hsg den sonra da çabuk kalınıyor diyorlar belki de gerek kalmaz sen kanı erken vermiştin .. inşallah gelmez regl
İnşallah çiçeğimmm gecikirse halaya durucaz biliyorsun evet duydum onu tek o kaldı zaten yaptırmadığım bakalım ne cıkcak

İnşallah görürüz canım bize de bebişlerimize kavuşmamız için vesile olur. Senin durumuna çok uygun görünüyor. Ama bal çörek otu tarçın yapacaksan aynı anda kullanımı önerilmiyor bilgin olsun. Bu konuyu doktoruna danış istersen

Aminnn Çok haklısın bende onu düşündüm aynı anda fazla gelebilir ters tepebilir ikisinden birini tercih edicem bakalım

Eklentiler

• IMG_3004.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 31
Yeni değilim aslında burdayım ama isim değiştirdim arada yazıyordum ama takipteyim mesajları okuyordum. 36 yaşındayım 5 aydır deniyoruz
Anladım doğrudur konuşmadık hiç o sebeple sordum. Bende 27 yaşındayım 5 aydır deniyoruz olmadı maalesef takviyeler alacağım. Siz kullanıyor musunuz bir şeyler?

Atayım aşkım

oda yalancı veriyor ama senin yalancılık durumun yok şuan gönder gelsinnnn
Maşallahh ne güzel yükseliyorrr
Aşkım bu arada ben Folik asiti şuan pregnacare dan alıyorum toplu vitamin ondan önce ocean kullandım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…