Duymuşsundur illaki hsg den sonra da çabuk kalınıyor diyorlarİnşallah kuzum ya ucunda ölüm yok sonuçta dimi böyle kendimi gazlar girer çıkarım hemen bulsam da randevuregl gelir gelmez gitmem gerek 2-3 gün var bata
Yok beee sen kafana koyduğun şeyi başarırsınn inanıyorummmİnşallah kuzum ya ucunda ölüm yok sonuçta dimi böyle kendimi gazlar girer çıkarım hemen bulsam da randevuregl gelir gelmez gitmem gerek 2-3 gün var bata
İnşallah çiçeğimmm gecikirse halaya durucaz biliyorsunDuymuşsundur illaki hsg den sonra da çabuk kalınıyor diyorlarbelki de gerek kalmaz sen kanı erken vermiştin .. inşallah gelmez regl
Bekliyorum halay başında siziİnşallah çiçeğimmm gecikirse halaya durucaz biliyorsunevet duydum onu tek o kaldı zaten yaptırmadığım bakalım ne cıkcak
Canım canımmm yerim senin desteğiniYok beee sen kafana koyduğun şeyi başarırsınn inanıyorummmRandevuyu bilmiyorum da inşallah bulursun kuzum
İnşallah görürüz canım bize de bebişlerimize kavuşmamız için vesile olur. Senin durumuna çok uygun görünüyor. Ama bal çörek otu tarçın yapacaksan aynı anda kullanımı önerilmiyor bilgin olsun. Bu konuyu doktoruna danış istersenEvet canım bende geç yumurtluyorum en erken 18. Gün 25. Günleri de buluyor adet döngüm 40 günü geçebiliyor bana nasıl önermediler bende anlamıyorum çünkü kilom var pcos görünüm var döngüm uzun yani tam bana göre bir takviye bence bende adet olduğum an kullanmaya başlayacağım fayda görürüz belki
Sen test yapacak mısın bugünBekliyorum halay başında sizi
Aminnnİnşallah görürüz canım bize de bebişlerimize kavuşmamız için vesile olur. Senin durumuna çok uygun görünüyor. Ama bal çörek otu tarçın yapacaksan aynı anda kullanımı önerilmiyor bilgin olsun. Bu konuyu doktoruna danış istersen
Ayy keşke yakınlarda otursakta böyle birbirimize destek olsak kimseyle konuşulmuyor ki bu konularCanım canımmm yerim senin desteğinidevlette uğraşacak biraz ama bulurum inşallah
Ters tepiyorsa bize haber ver kız . Yeni bilgi öğrenelimAminnnÇok haklısın bende onu düşündüm aynı anda fazla gelebilir ters tepebilir ikisinden birini tercih edicem bakalım
Yaptım hafta sonu yapamam diyeeeeSen test yapacak mısın bugün
Yeni değilim aslında burdayım ama isim değiştirdim arada yazıyordum ama takipteyim mesajları okuyordum. 36 yaşındayım 5 aydır deniyoruzMerhaba yeni mi katıldınız topiğe ? Hoş geldiniz. Ne zamandır deniyorsunuz , kaç yaşındasınız ?
Aşkım mantıken düşündüm bende karar verdimTers tepiyorsa bize haber ver kız . Yeni bilgi öğrenelimfolik ne kullanıyorsun ?
Yaptım hafta sonu yapamam diyeeee
Umarım faydasını görürsün.Herşey gönlünce olsun canımAminnnÇok haklısın bende onu düşündüm aynı anda fazla gelebilir ters tepebilir ikisinden birini tercih edicem bakalım
Evet de şimdi eczaneden nimo mu ne ondan aldım onu deniycem ilk idrarla değil amaAnnenlerde misin niye kız
Atayım aşkımAşkım mantıken düşündüm bende karar verdimDoktorlar ne anlar Ksjsjs şaka
Bizede atsanaa
oda yalancı veriyor ama senin yalancılık durumun yok şuan gönder gelsinnnnEvet de şimdi eczaneden nimo mu ne ondan aldım onu deniycem ilk idrarla değil ama
Anladım doğrudur konuşmadık hiç o sebeple sordum. Bende 27 yaşındayım 5 aydır deniyoruz olmadı maalesef takviyeler alacağım. Siz kullanıyor musunuz bir şeyler?Yeni değilim aslında burdayım ama isim değiştirdim arada yazıyordum ama takipteyim mesajları okuyordum. 36 yaşındayım 5 aydır deniyoruz
Bebisi getir aklına hersey onun için de 5dk suruyo zatenİnşallah kuzum ya ucunda ölüm yok sonuçta dimi böyle kendimi gazlar girer çıkarım hemen bulsam da randevuregl gelir gelmez gitmem gerek 2-3 gün var bata
Maşallahh ne güzel yükseliyorrrAtayım aşkım
oda yalancı veriyor ama senin yalancılık durumun yok şuan gönder gelsinnnn
Ahh ahhh bide bana çare olsa benim hsg reglimi goturduDuymuşsundur illaki hsg den sonra da çabuk kalınıyor diyorlarbelki de gerek kalmaz sen kanı erken vermiştin .. inşallah gelmez regl
Aminnn inşallah hepimiz görelim buraya hamiş olduğumuzu yazalımUmarım faydasını görürsün.Herşey gönlünce olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?