Aa bence şiddetle almanı tavsiye ediyorum Bence kesinlikle kullanmalı gebe kalana kadar nasıl gerek kalmaz ki sojumta bir problem var İnşallah fayda görürüz çiçeğim

Evet canım bende geç yumurtluyorum en erken 18. Gün 25. Günleri de buluyor adet döngüm 40 günü geçebiliyor bana nasıl önermediler bende anlamıyorum çünkü kilom var pcos görünüm var döngüm uzun yani tam bana göre bir takviye bence bende adet olduğum an kullanmaya başlayacağım fayda görürüz belki

Bende ki kere verir düzgünse yoluma bakarım

günaydın aşkımmmm
Günaydın bebiş nasıl hissediyorsunnn
Benim gösteriğimin pembe olanı da var canım kiloya göre kullanılıyor kilosu olmayanlar pembeyi kilosu olanlar maviyi kullanıyor
Benim en az 10 kilo fazlam var ona göre karar vereyim ozamann
Venatura askim ben daha önce kullandım şimdi bu ay yine aldım basliycam
Bende karar vereceğim 2 markadan birisine fayda görürüz inşallahh

Döngüm 27-28 doktora gittim hormonlarımda bi sorun yok yumurtalıklarım da iyi eşimde bakıldı herşey gayet güzel ama kaç aydır deniyoruz bizimde olmuyor bu tek ilişkiden hemen bebişi olanlar nasıl oluyor yaa

Günaydın bebiş nasıl hissediyorsunnn

Benim en az 10 kilo fazlam var ona göre karar vereyim ozamann

Bende karar vereceğim 2 markadan birisine fayda görürüz inşallahh
İyiyim bebeğim şuan hiçbir farklılık yok akıntım hala yok normal mi acaba bilemedim ama sadece iştahım açılıyor sanki aslında benim her şeyden midem bulanır

Bu arada bende almayı düşünüyordum bu ay İnositol araştırmıştım Venaturaydı sanırım ismi memnuniyet yüksekti

Merhaba yeni mi katıldınız topiğe ? Hoş geldiniz. Ne zamandır deniyorsunuz , kaç yaşındasınız ?

Bence çok normal benim akıntım oluyorda ne oluyor bir işe yaradığı yok benimde kesildi zaten Sağ ol bebişim bende kullanıcam fayda görürüm inşallah. Birde şu çörek otu bal karışımı uapıcam da normal kavanozdaki ballardan olmaz mı ?

Ben o ballardan kullandım canım

Açıkçası ben bildiğimiz marketteki balparmak mı ne onunla yaptım
Birde haifa bana rezene çayı içmemi söylemişti günlük bir fincan yumurtlamaya kadar onu almıştım kullanmadım daha duruyor öyle
Birde keten tohumu yağı demişti yumurtlamaya kadar soğuk sıkım.

Yaa kıyamamm korkma inşallah bir şey çıkmaz hemde yolların açılmasını sağlar iyice şipşak hamile kalırsın inşallahh
İnşallah kuzum ya ucunda ölüm yok sonuçta dimi böyle kendimi gazlar girer çıkarım hemen bulsam da randevu regl gelir gelmez gitmem gerek 2-3 gün var bata

Bende öyle yapıcam canım. Bende ısırgan otu içiyordum ondan da içerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…