- 9 Haziran 2025
- 1.527
- 1.522
- 48
- 27
Aa bence şiddetle almanı tavsiye ediyorumGöründü kuzu test de verdi morfoloji ve hız sınırı çok az sıkıntılıydı sınırda çıktı bu değerle olur çocuk dedi yine de takviye verdi 6 ay önce kullandı bitirdi tekrar gittik test istemedi düzelmiçtşr zaten takviye kullandı dedi bende kafama göre alıcam valla amannn elle muayene de yapmadı varikosel için röntgen de istemedi demekki gerek görmedi olur olur diyip duruyor ailem gibi
Evet canım bende geç yumurtluyorum en erken 18. Gün 25. Günleri de buluyor adet döngüm 40 günü geçebiliyor bana nasıl önermediler bende anlamıyorum çünkü kilom var pcos görünüm var döngüm uzun yani tam bana göre bir takviye bence bende adet olduğum an kullanmaya başlayacağım fayda görürüz belkiPcos yok canım geç yumurtluyormuşum oda pcos yatkınlığından oluyormuş. Yumurta kalitesi için önerdi. Hp versiyonu biraz daha yüksek dozlu ve kapsamlı olanı normaline göre daha hızlı emilim sağlıyormuş. Doktor bana inofolic combiyi sabah akşam önerdi. Kaç eczane gezdiysem bulamadım alternatif olarak İnofolic combi hp önerdiler onu kullanmaya başladım. Ama ben bu ay geç başladım yumurtlamadan sonraya kaldı. Kullanıp ilk aydan hamile olduğunu söyleyenler var genelde adet zmanında başlıyorlar. Hormon dengeleyici adet düzenleyici etkiye sahip olduğu için yumurtlamayı da düzenleyip kalitesini arttırdığını söylüyorlar.
Günaydın bebiş nasıl hissediyorsunnnBende ki kere verir düzgünse yoluma bakarım
günaydın aşkımmmm
Benim en az 10 kilo fazlam var ona göre karar vereyim ozamannBenim gösteriğimin pembe olanı da var canım kiloya göre kullanılıyor kilosu olmayanlar pembeyi kilosu olanlar maviyi kullanıyor
Bende karar vereceğim 2 markadan birisine fayda görürüz inşallahhVenatura askim ben daha önce kullandım şimdi bu ay yine aldım basliycam
Bence de ya alıcız bu ay bakalım inşallah ilk aydan kalırızAa bence şiddetle almanı tavsiye ediyorumBence kesinlikle kullanmalı gebe kalana kadar nasıl gerek kalmaz ki sojumta bir problem var İnşallah fayda görürüz çiçeğim
Ben önceden insülin olduğu için kullanmıştım kilo için ve çok çok iyi gelmistiGünaydın bebiş nasıl hissediyorsunnn
Benim en az 10 kilo fazlam var ona göre karar vereyim ozamann
Bende karar vereceğim 2 markadan birisine fayda görürüz inşallahh
Biraz pahalılar ama çocuk için değer napalımmmBence de ya alıcız bu ay bakalım inşallah ilk aydan kalırız
Evet ya diyetisyen öneriyormuş zaten şaşırdım bende araştırdıkça gördüm zamanında kullansaydım belki daha fazla kilo almazdımBen önceden insülin olduğu için kullanmıştım kilo için ve çok çok iyi gelmisti
İyiyim bebeğim şuan hiçbir farklılık yokGünaydın bebiş nasıl hissediyorsunnn
Benim en az 10 kilo fazlam var ona göre karar vereyim ozamann
Bende karar vereceğim 2 markadan birisine fayda görürüz inşallahh
Merhaba yeni mi katıldınız topiğe ? Hoş geldiniz. Ne zamandır deniyorsunuz , kaç yaşındasınız ?Döngüm 27-28 doktora gittim hormonlarımda bi sorun yok yumurtalıklarım da iyi eşimde bakıldı herşey gayet güzel ama kaç aydır deniyoruz bizimde olmuyorbu tek ilişkiden hemen bebişi olanlar nasıl oluyor yaa
Olsun alınır neye gitmiyor ki paraBiraz pahalılar ama çocuk için değer napalımmmBu ay da ovü yapıcam bu arada ben yumurtlama mı kaçırmamam lazımm
Bence çok normal benim akıntım oluyorda ne oluyor bir işe yaradığı yok benimde kesildi zatenİyiyim bebeğim şuan hiçbir farklılık yokakıntım hala yok normal mi acaba bilemedim ama sadece iştahım açılıyor sanki aslında benim her şeyden midem bulanır
Bu arada bende almayı düşünüyordum bu ay İnositol araştırmıştım Venaturaydı sanırım ismi memnuniyet yüksekti
Ben o ballardan kullandım canımBence çok normal benim akıntım oluyorda ne oluyor bir işe yaradığı yok benimde kesildi zatenSağ ol bebişim bende kullanıcam fayda görürüm inşallah. Birde şu çörek otu bal karışımı uapıcam da normal kavanozdaki ballardan olmaz mı ?
Para dayanmaz yoksa aşkım öyle alıcam bende mecburBen o ballardan kullandım canım
Ben sadece sabah aç karnına bir dolu tatlı kaşığı yedimPara dayanmaz yoksa aşkım öyle alıcam bende mecburSabah akşam 1 yemek kaşığı mıydı onu unuttum ben
Açıkçası ben bildiğimiz marketteki balparmak mı ne onunla yaptımBence çok normal benim akıntım oluyorda ne oluyor bir işe yaradığı yok benimde kesildi zatenSağ ol bebişim bende kullanıcam fayda görürüm inşallah. Birde şu çörek otu bal karışımı uapıcam da normal kavanozdaki ballardan olmaz mı ?
Yaa kıyamamm korkma inşallah bir şey çıkmaz hemde yolların açılmasını sağlar iyice şipşak hamile kalırsın inşallahhOlsun alınır neye gitmiyor ki paraben ovü yapmam zaten hsg çekilcem bakalım nolcak sonrasında korkanzi biraz
İnşallah kuzum ya ucunda ölüm yok sonuçta dimi böyle kendimi gazlar girer çıkarım hemen bulsam da randevuYaa kıyamamm korkma inşallah bir şey çıkmaz hemde yolların açılmasını sağlar iyice şipşak hamile kalırsın inşallahh
Bende öyle yapıcam canım. Bende ısırgan otu içiyordum ondan da içerimAçıkçası ben bildiğimiz marketteki balparmak mı ne onunla yaptım
Birde haifa bana rezene çayı içmemi söylemişti günlük bir fincan yumurtlamaya kadar onu almıştım kullanmadım daha duruyor öyle
Birde keten tohumu yağı demişti yumurtlamaya kadar soğuk sıkım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?