Maşallahh ne güzel yükseliyorrr
Aşkım bu arada ben Folik asiti şuan pregnacare dan alıyorum toplu vitamin ondan önce ocean kullandım hep
Bende ocean kullanıyorum 3 aydır da acaba buna devam etmem de sakınca var mı ki. Benim sağolsjn canım doktor 3 ay önce folata baktığında sınırda 3.21 çıkmıştı bana kullanma demişti yeşillik ye demişti kendim almıştım

Saçmalık benim 21 çıkmıştı 1 ay önce hala kullanmaya devam ediyorum sende kullanmaya devam edebilirsin şuan doktora gittiğinde bakar kan değerine oka göre devam edersin kuzum. Benim aklımda kalan 3 aylığa kadar kullandırıyorlar sanki

Folik asiti direk yazdirmadan alabilirsin ben kaç aydır öyle alıyorum eczaneden

Dinlemedim zaten bende. Bide araştırdığımda kese büyümemesi nedeni folat eksikliği diyorlar o dönem kimse benim folatıma bakmamış. Belki de bu yüzden kaybım oldu. Bu saatten sonra kendim araştırırım
Regl günüme kadar yaptım ama bi türlü koyulasmadan siliklesmjsti sonrasında reglim geçince elimde kalmadı almadim olayım öyle alayım belkide var gibi hep teselli ettim kendimi
gelmez olasıcaaaaaa

Evet bence de vitamin eksikliklerinden oluyor çoğu şey farkında değiliz

Evet bence de vitamin eksikliklerinden oluyor çoğu şey farkında değiliz
Biz değiliz de doktorlar da umursamıyor. Ben o dönem 4 5 doktora gittim hepsi de salladı. Üstelik dedim folat eksiliği yazıyor nette diye bizden iyi mi bilecekler ilk gebelik dediler geçiştirdiler. Hepsinin boynunda ahım. Neyse sinir geldi sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…