Bende ocean kullanıyorum 3 aydır da acaba buna devam etmem de sakınca var mı ki. Benim sağolsjn canım doktor 3 ay önce folata baktığında sınırda 3.21 çıkmıştı bana kullanma demişti yeşillik ye demişti kendim almıştımMaşallahh ne güzel yükseliyorrr
Aşkım bu arada ben Folik asiti şuan pregnacare dan alıyorum toplu vitamin ondan önce ocean kullandım hep
Bebek bence şimdi bile idrarda çıkmayabilir ya cumartesi yap istersenEvet de şimdi eczaneden nimo mu ne ondan aldım onu deniycem ilk idrarla değil ama
Yumurtlama da takip etmedin demi niye etmedinAhh ahhh bide bana çare olsa benim hsg reglimi goturdubugün kasık ağrım var hadi inşallah gel artık diyorum1
SaçmalıkBende ocean kullanıyorum 3 aydır da acaba buna devam etmem de sakınca var mı ki. Benim sağolsjn canım doktor 3 ay önce folata baktığında sınırda 3.21 çıkmıştı bana kullanma demişti yeşillik ye demişti kendim almıştım
Regl günüme kadar yaptım ama bi türlü koyulasmadan siliklesmjsti sonrasında reglim geçince elimde kalmadı almadim olayım öyle alayım belkide var gibi hep teselli ettim kendimiYumurtlama da takip etmedin demi niye etmedin
Evet yaa saatlerce kahvaltı masasında otursak konuşsak bayılırımAyy keşke yakınlarda otursakta böyle birbirimize destek olsak kimseyle konuşulmuyor ki bu konular
Folik asiti direk yazdirmadan alabilirsin ben kaç aydır öyle alıyorum eczanedenBende ocean kullanıyorum 3 aydır da acaba buna devam etmem de sakınca var mı ki. Benim sağolsjn canım doktor 3 ay önce folata baktığında sınırda 3.21 çıkmıştı bana kullanma demişti yeşillik ye demişti kendim almıştım
Oyyyy maşallah ne güzel koyulaşmış iyice kuzuuAtayım aşkım
oda yalancı veriyor ama senin yalancılık durumun yok şuan gönder gelsinnnn
Üff çok uzaklardasınızzzEvet yaa saatlerce kahvaltı masasında otursak konuşsak bayılırım
Bide doğrumu bilmiyorum hani regl geçince yumurtlama olmaz diye çünkü doktor öyle demişti 40gun geçtiğinde yumurtlama olmaz bu dönemde o yüzdende gebelik oluşmaz demişti ama tabiki ilişkiye devam ettim yinede bi umutYumurtlama da takip etmedin demi niye etmedin
Dinlemedim zaten bende. Bide araştırdığımda kese büyümemesi nedeni folat eksikliği diyorlar o dönem kimse benim folatıma bakmamış. Belki de bu yüzden kaybım oldu. Bu saatten sonra kendim araştırırımSaçmalıkbenim 21 çıkmıştı 1 ay önce hala kullanmaya devam ediyorum sende kullanmaya devam edebilirsin şuan doktora gittiğinde bakar kan değerine oka göre devam edersin kuzum. Benim aklımda kalan 3 aylığa kadar kullandırıyorlar sanki
gelmez olasıcaaaaaaRegl günüme kadar yaptım ama bi türlü koyulasmadan siliklesmjsti sonrasında reglim geçince elimde kalmadı almadim olayım öyle alayım belkide var gibi hep teselli ettim kendimi
Onu bilmiyorum araştırırım amaBide doğrumu bilmiyorum hani regl geçince yumurtlama olmaz diye çünkü doktor öyle demişti 40gun geçtiğinde yumurtlama olmaz bu dönemde o yüzdende gebelik oluşmaz demişti ama tabiki ilişkiye devam ettim yinede bi umut
Böyle görünüyor da gidince bana kan sonucu verecekler 50 yallahOyyyy maşallah ne güzel koyulaşmış iyice kuzuu
Evet bence de vitamin eksikliklerinden oluyor çoğu şey farkında değilizDinlemedim zaten bende. Bide araştırdığımda kese büyümemesi nedeni folat eksikliği diyorlar o dönem kimse benim folatıma bakmamış. Belki de bu yüzden kaybım oldu. Bu saatten sonra kendim araştırırım
gelmez olasıcaaaaaa
Kaset test denedinmi askim hicBöyle görünüyor da gidince bana kan sonucu verecekler 50 yallah
Hayır bence daha yüksek çıkacak seninBöyle görünüyor da gidince bana kan sonucu verecekler 50 yallah
Ay bence diğer ay olcak seninAhh ahhh bide bana çare olsa benim hsg reglimi goturdubugün kasık ağrım var hadi inşallah gel artık diyorum1
Biz değiliz de doktorlar da umursamıyor. Ben o dönem 4 5 doktora gittim hepsi de salladı. Üstelik dedim folat eksiliği yazıyor nette diye bizden iyi mi bilecekler ilk gebelik dediler geçiştirdiler. Hepsinin boynunda ahım. Neyse sinir geldi sabah sabahEvet bence de vitamin eksikliklerinden oluyor çoğu şey farkında değiliz
Benımkı bıtınce bende deneyım canımOnları ben kullandım canım önce ocean mummy şimdi de pregnacare kullanıyorum inositol kullanmaya başlıcam bu sefer çok faydasını gören var
Sağlıkla ilerlesin de beklemeye razıyım aşkımHayır bence daha yüksek çıkacak senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?