- 29 Aralık 2024
- 2.304
- 1.423
- 48
Ayyy bütün temennim o şekilde hsgden sonraki ilk ay olcak bakalim ama bak demedi demeyin ben aralıkta hamile kalcam gibi eşimin şoma ağzı yuzundenAy bence diğer ay olcak senin
İnsan kendi doktoru olmalı derler ya öyle olmuş kuzu bravo sana gerçektenDinlemedim zaten bende. Bide araştırdığımda kese büyümemesi nedeni folat eksikliği diyorlar o dönem kimse benim folatıma bakmamış. Belki de bu yüzden kaybım oldu. Bu saatten sonra kendim araştırırım
gelmez olasıcaaaaaa
Canını sıkma bebeğim bunu yaşayan çok kişi var maalesef. Kötü şeyler eskide kaldııı bugüne bakalımmm bebeğimizi büyütelimmmBiz değiliz de doktorlar da umursamıyor. Ben o dönem 4 5 doktora gittim hepsi de salladı. Üstelik dedim folat eksiliği yazıyor nette diye bizden iyi mi bilecekler ilk gebelik dediler geçiştirdiler. Hepsinin boynunda ahım. Neyse sinir geldi sabah sabah
Hahaha niye şomm kız olsun daAyyy bütün temennim o şekilde hsgden sonraki ilk ay olcak bakalim ama bak demedi demeyin ben aralıkta hamile kalcam gibi eşimin şoma ağzı yuzunden
Zorunda kaldık be keşke kalmasak ama işte. Bana yeşillik ye folatın çıkar dedi doktorİnsan kendi doktoru olmalı derler ya öyle olmuş kuzu bravo sana gerçekten
Denemekte fayda var aynı vitaminler yoksa aynı anda bile kullanabilirsin benceBenımkı bıtınce bende deneyım canım
Bu sefer güzel ilerler inşallah bakalım nasip aşkımCanını sıkma bebeğim bunu yaşayan çok kişi var maalesef. Kötü şeyler eskide kaldııı bugüne bakalımmm bebeğimizi büyütelimmm
Bilgilş olanı kovuyordu bizim buradaki doktor da cahil cahil bakacan gözüne onu istiyorBiz değiliz de doktorlar da umursamıyor. Ben o dönem 4 5 doktora gittim hepsi de salladı. Üstelik dedim folat eksiliği yazıyor nette diye bizden iyi mi bilecekler ilk gebelik dediler geçiştirdiler. Hepsinin boynunda ahım. Neyse sinir geldi sabah sabah
Biz geçen aralıkta düşünmeye başladık spraili çıkartırım felan diye eşime dedimki ilk ay keşke kalsaydım 1 ocak onun doğum günü sana pasta üstüne yazardım bensiz son doğum günün babacım diye o da dediki olsun aşkım seneye yazarsinHahaha niye şomm kız olsun da
Çok silik bir pozitif görüyorum resimde gözükür mü bilmiyorum 2. İdrar ileAtayım aşkım
oda yalancı veriyor ama senin yalancılık durumun yok şuan gönder gelsinnnn
Zorunda kaldık be keşke kalmasak ama işte. Bana yeşillik ye folatın çıkar dedi doktorbşde annem götürmüştü onada kızdım getirdiğine bak diye kız hormonsuz meyve sebze yok ki artık vitamin alamıyoruz yediklerimizden falan
Onu geçtim güneşten bile dvitamini alamıyoruz oğlum sürekli disarda ona rağmen d vitamini değeri düşmüş düşün yanjZorunda kaldık be keşke kalmasak ama işte. Bana yeşillik ye folatın çıkar dedi doktorbşde annem götürmüştü onada kızdım getirdiğine bak diye kız hormonsuz meyve sebze yok ki artık vitamin alamıyoruz yediklerimizden falan
Dillendirme bile güzelce kahvaltını yap yemeğini ye güzelce uyu evdesin bak bu çok önemli bende o da yokBu sefer güzel ilerler inşallah bakalım nasip aşkım
Çok hafif siliklik var nimo testteBebek bence şimdi bile idrarda çıkmayabilir ya cumartesi yap istersen
Kaset geçen denemiştim aşkım dpo9daki silikti ama kuruma çıkarıyor diye onuda çöpe attımKaset test denedinmi askim hic
Aaaa hahahah kelimelerine dikkat ettt deseydinBiz geçen aralıkta düşünmeye başladık spraili çıkartırım felan diye eşime dedimki ilk ay keşke kalsaydım 1 ocak onun doğum günü sana pasta üstüne yazardım bensiz son doğum günün babacım diye o da dediki olsun aşkım seneye yazarsindahada olmadı iste
5-6 olabilir kuzuuÇok hafif siliklik var nimo testtehcg bugün kaçtır ki algıladı bunu
Salla bize bakalımmmmmmmmÇok hafif siliklik var nimo testtehcg bugün kaçtır ki algıladı bunu
milletin uykusu olur benim heyecandan kaçıyor sanırım gece geç yatıp sabah erkenden uyanıyorumDillendirme bile güzelce kahvaltını yap yemeğini ye güzelce uyu evdesin bak bu çok önemli bende o da yok
Bana da doktor prowomen kullan demişti 3 ay. İkinci kutumdayım. Geçen hafta kan değerlerime baktırdım. Sadece ferritin sınırın biraz altında. Diğerleri çok şükür iyiEvet bence de vitamin eksikliklerinden oluyor çoğu şey farkında değiliz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?