İnsan kendi doktoru olmalı derler ya öyle olmuş kuzu bravo sana gerçekten

Canını sıkma bebeğim bunu yaşayan çok kişi var maalesef. Kötü şeyler eskide kaldııı bugüne bakalımmm bebeğimizi büyütelimmm

İnsan kendi doktoru olmalı derler ya öyle olmuş kuzu bravo sana gerçekten
Zorunda kaldık be keşke kalmasak ama işte. Bana yeşillik ye folatın çıkar dedi doktor bşde annem götürmüştü onada kızdım getirdiğine bak diye kız hormonsuz meyve sebze yok ki artık vitamin alamıyoruz yediklerimizden falan

Bilgilş olanı kovuyordu bizim buradaki doktor da cahil cahil bakacan gözüne onu istiyor

Hahaha niye şomm kız olsun da
Biz geçen aralıkta düşünmeye başladık spraili çıkartırım felan diye eşime dedimki ilk ay keşke kalsaydım 1 ocak onun doğum günü sana pasta üstüne yazardım bensiz son doğum günün babacım diye o da dediki olsun aşkım seneye yazarsin dahada olmadı iste

annene kızma detayı yeşilliği sen ye diyeydin pezoya evet herşey artık kapsülleşecek diyorlar ya

Onu geçtim güneşten bile dvitamini alamıyoruz oğlum sürekli disarda ona rağmen d vitamini değeri düşmüş düşün yanj

Kaset test denedinmi askim hic
Kaset geçen denemiştim aşkım dpo9daki silikti ama kuruma çıkarıyor diye onuda çöpe attım yani denemedim başka da awoxu görünce hep hayalim awox da görmekti bu arada ben dpo 8de Awoxla denedim negatifti geçen heyecandan yanlış yazmışım yav freely denedim demişim

Aaaa hahahah kelimelerine dikkat ettt deseydin olacak olacak hsg sonrası umut çok yüksek

Evet bence de vitamin eksikliklerinden oluyor çoğu şey farkında değiliz
Bana da doktor prowomen kullan demişti 3 ay. İkinci kutumdayım. Geçen hafta kan değerlerime baktırdım. Sadece ferritin sınırın biraz altında. Diğerleri çok şükür iyi Ferritini arttırmak için bildiğiniz doğal yöntemler var mı kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…