- 29 Aralık 2024
- 2.305
- 1.423
- 48
Şuan kaset yapmış olsan ondada gayet belli olurKaset geçen denemiştim aşkım dpo9daki silikti ama kuruma çıkarıyor diye onuda çöpe attımyani denemedim başka da awoxu görünce hep hayalim awox da görmekti bu arada ben dpo 8de Awoxla denedim negatifti geçen heyecandan yanlış yazmışım yav freely denedim demişim
Ay demek ki 10 lara çıkmış bilee maşallah yavv atsana bebişÇok hafif siliklik var nimo testtehcg bugün kaçtır ki algıladı bunu
Ayyy hadi attı kuzum en sevdiğimiz görsel gebelik testi gorseliÇok hafif siliklik var nimo testtehcg bugün kaçtır ki algıladı bunu
Evet çok kızdım hala vicdan azabı çekiyorum aklıma geliyor daannene kızma detayı yeşilliği sen ye diyeydin pezoya evet herşey artık kapsülleşecek diyorlar ya
O sırada benim dpo 7 de kan vermiş olmam hshahahaKaset geçen denemiştim aşkım dpo9daki silikti ama kuruma çıkarıyor diye onuda çöpe attımyani denemedim başka da awoxu görünce hep hayalim awox da görmekti bu arada ben dpo 8de Awoxla denedim negatifti geçen heyecandan yanlış yazmışım yav freely denedim demişim
Ferritin kaç geldi canım? Ben demir ilacı kullanıyordum valla doğal yollada vardır bir şeyler amaBana da doktor prowomen kullan demişti 3 ay. İkinci kutumdayım. Geçen hafta kan değerlerime baktırdım. Sadece ferritin sınırın biraz altında. Diğerleri çok şükür iyiFerritini arttırmak için bildiğiniz doğal yöntemler var mı kızlar?
Ama sen ilaç kullanırsam filme girersem diye vermek istedin şşşşşO sırada benim dpo 7 de kan vermiş olmam hshahaha
Boşver boşver hatırlama sen elindeki awoxa bak ve ohhh çekEvet çok kızdım hala vicdan azabı çekiyorum aklıma geliyor dabiz görmeyiz de çocuklarımıza denk gelir
Sen şu verdiğin kan 7miydiO sırada benim dpo 7 de kan vermiş olmam hshahaha
Belkide de senden de alacağız güzel haberiO sırada benim dpo 7 de kan vermiş olmam hshahaha
Görülmüyorsa baska acıdan cekeyim bendeki fotoda gözüküyor da kalite düşer diyeSalla bize bakalımmmmmmmm
milletin uykusu olur benim heyecandan kaçıyor sanırım gece geç yatıp sabah erkenden uyanıyorum
Evet hala da ilaça başlamadım bu aradaAma sen ilaç kullanırsam filme girersem diye vermek istedin şşşşş
Eşim gidince baş ucuma koyup bekliyorum valla öyleBoşver boşver hatırlama sen elindeki awoxa bak ve ohhh çek
Gözüküyor kuzuuGörülmüyorsa baska acıdan cekeyim bendeki fotoda gözüküyor da kalite düşer diye
Evetttrrr görünüyor gayet deeeeeeGörülmüyorsa baska acıdan cekeyim bendeki fotoda gözüküyor da kalite düşer diyeCivcivimmm pandelaA A aydk
Aminnn inşallah yaa herkesten alsak yaBelkide de senden de alacağız güzel haberi
Görünüyor canımmmGörülmüyorsa baska acıdan cekeyim bendeki fotoda gözüküyor da kalite düşer diyeCivcivimmm pandelaA A aydk Hayalim kizim
Benimde oldu bitti demir ve ferdinin hep sınırın altında kaç sene ilaç kullandım hep kilo yaptı artirmadi askim kırmızı pancar varya hergun ye bak çok iyi geliyo o bide internette kereviz ve ıspanaklı kaynatıp günlük iciliyomus bi müddet onu duydum deneyim dedim kereviz aldım pazardan ama ıspanak bulamadimBana da doktor prowomen kullan demişti 3 ay. İkinci kutumdayım. Geçen hafta kan değerlerime baktırdım. Sadece ferritin sınırın biraz altında. Diğerleri çok şükür iyiFerritini arttırmak için bildiğiniz doğal yöntemler var mı kızlar?
Senin ne ilacındı kız o unuttumEvet hala da ilaça başlamadım bu aradaya ağzımın sulanması geçmedi sabahları ağzım sulanıyor midem bulanıyor gibi ya ne yaşıyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?