- 29 Temmuz 2025
- 468
- 670
- 18
- 26
Amin cümlemiz yavrularımıza kavuşalım inşAllahEvetttrrr görünüyor gayet deeeeeehayırlı uğurlu olsun tebrik ederim inşallah sağlıkla alırsın kucağına
Ayyy vallahi gördüm ben anaaammmm yerimmGörülmüyorsa baska acıdan cekeyim bendeki fotoda gözüküyor da kalite düşer diyeCivcivimmm pandelaA A aydk Hayalim kizim
Amin aşkım yarın mı vereceksin kanıAmin cümlemiz yavrularımıza kavuşalım inşAllah
Allah razı olsun arkadaşım inşAllah bugün artmıştır hcg yani tahminim 5 7 arası olmuşturGörünüyor canımmm
Alerji aşkomSenin ne ilacındı kız o unuttumya sen kanı erken verdin ya stres yapıyorsun ya da bebik bulandırıyor ne olacak
Ayy teyzesiiAyyy vallahi gördüm ben anaaammmm yerimm
Olmuştur aşkom yoksa silik çıkmazdı oy yerim yaaaaAllah razı olsun arkadaşım inşAllah bugün artmıştır hcg yani tahminim 5 7 arası olmuştur
Bence 9 ları bulmuş gibiAllah razı olsun arkadaşım inşAllah bugün artmıştır hcg yani tahminim 5 7 arası olmuştur
Ayyy kuzucum mutluluktan seni gece ilk gördüğümde burası belki sana uğurlu gelcek demjstim bak ne kadar güzel bizde mutluluğuna ortak oldukAyy teyzesiiorada duruyor sanki öyle duygusallaştım ki
Bekle bekleeeeee akıntı vs var mıAlerji aşkomkan vermeden önce de vardı salya üretiyor habire hahahah neyse beklemedeyüm
Bugün bahsettiğim özelde arkadaşım nöbetçi belki yanına uğrama kahve içme bahanesiyle kan da veririm hahahahahh sadece sürekli kan baktırmak parasal açıdan çok masraflı oluyor yine de merak ettiğim için güvenemiyorum kendimee eğer gidersem size de haber veririmmAmin aşkım yarın mı vereceksin kanı
Ayy kızlar Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsinOlmuştur aşkom yoksa silik çıkmazdı oy yerim yaaaa
Yarın ver kız artık yükselmiş mi netleşir sonra tey teyBugün bahsettiğim özelde arkadaşım nöbetçi belki yanına uğrama kahve içme bahanesiyle kan da veririm hahahahahh sadece sürekli kan baktırmak parasal açıdan çok masraflı oluyor yine de merak ettiğim için güvenemiyorum kendimee eğer gidersem size de haber veririmm
Evet var sürekli ıslakım
Bu arada bende bu ay herkesin aynı günlerde yumurtlaması sat bat tarihi denk gelişine şaşırıp olacak diye düşündüm öyle de oldu 2 kişi pozitifi gördüAyyy kuzucum mutluluktan seni gece ilk gördüğümde burası belki sana uğurlu gelcek demjstim bak ne kadar güzel bizde mutluluğuna ortak olduk
Amiinn hayırlısıyla kolaylıkla inşallahAminnn inşallah hepimiz görelim buraya hamiş olduğumuzu yazalım777
Kalk güzelce kahvaltı yap sendegit hazırlık yap misafirine bende 2 saattir yataktayım kahvaltı yapayım
Amin aşkımmAyy kızlar Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?