Bebeğim 2 günde bir ver bence ya zengin edeceksin

Aa yakın zamanlardaymışız seninle dee ben dpo 12 bugün dün kan verdim negatif ondan kafadan çıkardım İnşallah sende güzel haberi alırsın
Benim de hesabım yanlış değilse 10 olması gerekiyor. İnşallah bu ay oldu oldu olmazsa diğer ay zor. Adet günüm de Konya'ya gidicem geldikten 1 hafta sonra da İstanbul'a gidicem derken arada kaynayacak. Nasip artık iyice sıkıldım sanırım ben

Saldığın anda geliyormuş bak bence umursama bu durumu en kısa zamanda pozitifi görmeni diliyorum

Saldığın anda geliyormuş bak bence umursama bu durumu en kısa zamanda pozitifi görmeni diliyorum
Amin inşallah hepimiz görelim. Sizin yazışmaları takip ediyorum. Sırayla geliyor güzel haberler inşallah sıra bize de gelecek Üzülüp ağlama modumu kapattım takmıyorum artık elbet bir gün olacak.

Negatifi gördüm yine ya 11. Günde bu saatten sonrada değişmez dimi artık yani. Modum düştüüüü
Adet gecikmeden nasıl bu kadar ümitler kayboluyor. Ben gerçekten adet öncesi teste karşıyım sırf bu yüzden. Belki de boşu boşuna morel bozuluyor. Eğer yoksa adetin gelmesiyle öğrenmek su durumdan daha az sinir bozucudur. En azından belirsizlik olmuyor.

Daha erken olmuş olabilir bazılarında şimdiden çıkıyor diye herkeste aynı olacak hali yok ya. Belki sende daha geç göreceksin testlerde. Şuan %50 var %50 yok diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…