- 9 Haziran 2025
- 1.527
- 1.522
- 48
- 27
En doğrusu psikoloji gidiyor vallahi bende alışıyorum sanırım yaAmin inşallah hepimiz görelim. Sizin yazışmaları takip ediyorum. Sırayla geliyor güzel haberler inşallah sıra bize de gelecekÜzülüp ağlama modumu kapattım takmıyorum artık elbet bir gün olacak.
Henüz adet olmadın ama diyelimki bu ay olmadı.Biraz pahalılar ama çocuk için değer napalımmmBu ay da ovü yapıcam bu arada ben yumurtlama kaçırmamam lazımm
Özellikle yumurtlamadan önceye denk geliyorsa şansı çok yüksek. Yumurtlama gününden daha çok yumurtlama öncesi olan ilişkilerden gebelik şansı çok yüksek.Döngüm 27-28 doktora gittim hormonlarımda bi sorun yok yumurtalıklarım da iyi eşimde bakıldı herşey gayet güzel ama kaç aydır deniyoruz bizimde olmuyorbu tek ilişkiden hemen bebişi olanlar nasıl oluyor yaa
Çok haklısın canım ya cidden bende normalde karşıyım erkenden yapmaya aslında ama yapıyoruz işte. Valla zaten çıkarsa çıkar çıkmazsa öteki ay deneriz. Strese girmeye gerek yok artık adete 4 gün var benim 4 gün beklerim artıkAdet gecikmeden nasıl bu kadar ümitler kayboluyor. Ben gerçekten adet öncesi teste karşıyım sırf bu yüzden. Belki de boşu boşuna morel bozuluyor. Eğer yoksa adetin gelmesiyle öğrenmek su durumdan daha az sinir bozucudur. En azından belirsizlik olmuyor.
Daha erken olmuş olabilir bazılarında şimdiden çıkıyor diye herkeste aynı olacak hali yok ya. Belki sende daha geç göreceksin testlerde. Şuan %50 var %50 yok diyelim
haklısın bebişko benim içinde öyle mi halaAdet gecikmeden nasıl bu kadar ümitler kayboluyor. Ben gerçekten adet öncesi teste karşıyım sırf bu yüzden. Belki de boşu boşuna morel bozuluyor. Eğer yoksa adetin gelmesiyle öğrenmek su durumdan daha az sinir bozucudur. En azından belirsizlik olmuyor.
Daha erken olmuş olabilir bazılarında şimdiden çıkıyor diye herkeste aynı olacak hali yok ya. Belki sende daha geç göreceksin testlerde. Şuan %50 var %50 yok diyelim
Yok canım başlarım hemen geçen ayda öyle yaptım geç yumurtladığımı bildiğim halde. Teşekkür ederim sanırım onu alacağımHenüz adet olmadın ama diyelimki bu ay olmadı.
Evet onu takibini yap ama sakın geç yumurtluyorum diye geç başlama testlere. Bu hiç belli olmaz çünkü adet biter bitmez başla. Birde bence inofolic combi HP kullan mavi olanı tamam
Hadi sende de çıkar inşallah bu ay. Daha erken senin için gerçi diyene bak 11. Günde karalar bağlayan ben değil gibiAmin inşallah hepimiz görelim. Sizin yazışmaları takip ediyorum. Sırayla geliyor güzel haberler inşallah sıra bize de gelecekÜzülüp ağlama modumu kapattım takmıyorum artık elbet bir gün olacak.
Hiç canını sıkma bizde aynı zamanlarda hamile kalacağız benceGunaydin kizlar 14 dpo test yaptim negatif
Hiç canını sıkma bizde aynı zamanlarda hamile kalacağız benceSen neler kullanıyorsun takviye canım
Artık gelemem önceden olurdu daAyy gelebilir misin ki İstanbullara
Kimyasaldan sonraki ay da tekrardan çok gebe kalan var. Ama kürü kullanmak mantıklı mıdır bilmiyorum.. rahimde bi sıkıntı yaratacağını sanmam kese oluşmadığı içinKızlar kimyasal gebelik sonrası kanamam başladı sizce bal tarçın çörekotu kürü yapayım mı yoksa bu ay dinlenmeli mi rahim
Evet ben pcosum ve ovu testlerinde hiç pik göremiyorum maalesef zaten kendi kendime sağlıklı yumurtladığımı düşünmüyorum kimyasal gebelikte femara doktor takibi ile olmuştu bilemedim o yüzden çok umudum yok gibi ama hep kötüyü düşünüyorum ve çağırıyorum sanırımKimyasaldan sonraki ay da tekrardan çok gebe kalan var. Ama kürü kullanmak mantıklı mıdır bilmiyorum.. rahimde bi sıkıntı yaratacağını sanmam kese oluşmadığı için
Bir de soruyor yahaklısın bebişko benim içinde öyle mi hala
Artık gelemem önceden olurdu daama eşimle sık sık gezmeye geliyoruz geçen ay oradaydım hatta yine yolum düşerse hemen size söylerim
NurayKizlar bu aradaa kac aydir konusuyoruz isimlerinizi falan merak ediyorum ben sizin yaeger isterseniz ozel bi mesaj grubu kurup isteyenlerle ordan isimlerimizi hatta sosyal medyalarimizi da paylasabiliriz boylece kontakta kalmis oluruz Civcivimmm nryyy haifa Hayalim kizim edebiyatc
Tugce akantus ve diger suan hatirlayamadiklarim bana yazsin
Yok hiç dinlendirme hazir rahim gebelik ararken ara verme devamKızlar kimyasal gebelik sonrası kanamam başladı sizce bal tarçın çörekotu kürü yapayım mı yoksa bu ay dinlenmeli mi rahim
O kürü mutlaka kullanmalısın o zaman çünkü faydası çokEvet ben pcosum ve ovu testlerinde hiç pik göremiyorum maalesef zaten kendi kendime sağlıklı yumurtladığımı düşünmüyorum kimyasal gebelikte femara doktor takibi ile olmuştu bilemedim o yüzden çok umudum yok gibi ama hep kötüyü düşünüyorum ve çağırıyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?