Biraz pahalılar ama çocuk için değer napalımmm Bu ay da ovü yapıcam bu arada ben yumurtlama kaçırmamam lazımm
Henüz adet olmadın ama diyelimki bu ay olmadı.

Evet onu takibini yap ama sakın geç yumurtluyorum diye geç başlama testlere. Bu hiç belli olmaz çünkü adet biter bitmez başla. Birde bence inofolic combi HP kullan mavi olanı tamam

Özellikle yumurtlamadan önceye denk geliyorsa şansı çok yüksek. Yumurtlama gününden daha çok yumurtlama öncesi olan ilişkilerden gebelik şansı çok yüksek.

Çok haklısın canım ya cidden bende normalde karşıyım erkenden yapmaya aslında ama yapıyoruz işte. Valla zaten çıkarsa çıkar çıkmazsa öteki ay deneriz. Strese girmeye gerek yok artık adete 4 gün var benim 4 gün beklerim artık

haklısın bebişko benim içinde öyle mi hala

Yok canım başlarım hemen geçen ayda öyle yaptım geç yumurtladığımı bildiğim halde. Teşekkür ederim sanırım onu alacağım

Kızlar evet bunun içeriği çok iyi bunu almaya karar verdim çünkü myo ve d-kiro inositol ikiside var istediğim gibi. Venaturada sadece miyositol var yoksa o da iyidir. Bana sorarsanız ınofolıc içeriği daha iyi

Eklentiler

• IMG_6546.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 32
Amin inşallah hepimiz görelim. Sizin yazışmaları takip ediyorum. Sırayla geliyor güzel haberler inşallah sıra bize de gelecek Üzülüp ağlama modumu kapattım takmıyorum artık elbet bir gün olacak.
Hadi sende de çıkar inşallah bu ay. Daha erken senin için gerçi diyene bak 11. Günde karalar bağlayan ben değil gibi sezgisel olarak bu ay içime doğmuştu olur diye o yüzden bi boşluk oluyor sonra neyse ki çabuk toparlanıyorum

Hiç canını sıkma bizde aynı zamanlarda hamile kalacağız bence Sen neler kullanıyorsun takviye canım

Hic takmadim bu sefer zaten canim iyiyim
Ben prowoman act kullaniyorum yumurta kalitesi icin yas 34 amh 1.35 cok yuksek degil. Bunun diisnda da omega 3 duzenli kullaniyorum. Demir ve d3k2 de cok duzenli olmamakla birlikte kullaniyorum demirim yukselsin diye ama suan yukseldi zaten. Sen neler kullaniyosun?

Kızlar kimyasal gebelik sonrası kanamam başladı sizce bal tarçın çörekotu kürü yapayım mı yoksa bu ay dinlenmeli mi rahim
Kimyasaldan sonraki ay da tekrardan çok gebe kalan var. Ama kürü kullanmak mantıklı mıdır bilmiyorum.. rahimde bi sıkıntı yaratacağını sanmam kese oluşmadığı için

Kimyasaldan sonraki ay da tekrardan çok gebe kalan var. Ama kürü kullanmak mantıklı mıdır bilmiyorum.. rahimde bi sıkıntı yaratacağını sanmam kese oluşmadığı için
Evet ben pcosum ve ovu testlerinde hiç pik göremiyorum maalesef zaten kendi kendime sağlıklı yumurtladığımı düşünmüyorum kimyasal gebelikte femara doktor takibi ile olmuştu bilemedim o yüzden çok umudum yok gibi ama hep kötüyü düşünüyorum ve çağırıyorum sanırım

Artık gelemem önceden olurdu da ama eşimle sık sık gezmeye geliyoruz geçen ay oradaydım hatta yine yolum düşerse hemen size söylerim

Kizlar bu aradaa kac aydir konusuyoruz isimlerinizi falan merak ediyorum ben sizin ya eger isterseniz ozel bi mesaj grubu kurup isteyenlerle ordan isimlerimizi hatta sosyal medyalarimizi da paylasabiliriz boylece kontakta kalmis oluruz Civcivimmm nryyy haifa Hayalim kizim edebiyatc
Tugce akantus ve diger suan hatirlayamadiklarim bana yazsin

O kürü mutlaka kullanmalısın o zaman çünkü faydası çok ve pcoslularda yararını görende çok. Şifa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…