Sen de myo inositol kullanmalısın takviye var adı infolic combi HD mavi paket özellikle pcos olanlar ve insülin direnci olanlar için çok iyi. Hemen gebe kalanlar var o takviye sayesinde.

Bende de var PCO ama adet oluyorum düzensiz sadece. Bende kullandım bu takviyeyi önceden o zamanlarda sadece başka telaşlar vardı gebelik olmadi takip etseydim yumurtlama vs olurdu diye düşünüyorum. Bu ay yine kullandım ve gebelik şüphem var

Ne zaman yapacaktın ya hemen buraya yazıyorsun bak vallahi saçlarını yolarım

Ne zaman yapacaktın ya hemen buraya yazıyorsun bak vallahi saçlarını yolarım
Yavrum dedim ya en geç 1 Eylül. Sadece ilk testi belki yarın yapabilirim diye düşünüyordum. Bende testler de çıkmıyor anam yaaaa o yüzden hep boşa gidiyor gibi geliyor . Geçen ay çıktı ama silik çizgi ilk defa o da aynı testlerde zaten bir kimyasal olduğunu düşündüm bu yüzden çünkü sonraki testler negatife dönmüştü.

Birde ben hep geciktikten sonra test yapardım. İlk defa bat öncesi test yapıcam. Belki de varya bu yüzden görmemişimdir testler de niye biliyor musun çünkü hoock effect diye bir şey var bunu da yeni öğrendim. Bir sonraki posta yazacam bunu dur

Kizlaaaar bir şey dicem size okuyanlar okumayanlara da iletsin bence çok ilginç bir şey ama kesinlikle gerçek.

Gebelik testlerinde Hook effekt diye bir durum var bilenleriniz vardır belki ben yeni öğrendim ve çok şaşırdım. Bakın chat ne diyor.

Kızlar bu yüzden çoğumuzun gebelik testlerinin negatif çıkmasına sebeb oluyor. Bu daha çok gecikmeden sonra yapılan testler için geçerli.

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-29-10-12-46-901_com.openai.chatgpt.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20250829_101309.webp
    33,5 KB · Görüntüleme: 26
Bununla ilgili bir sürü video var youtubde hamile kadınlar test yapıyorlar aynı idrarla koyu olan idrar testi silik çıkıyor sulandırılmış olan idrar testi daha koyu çıkıyordu. İnanılmaz ama gerçektl.

Bazılarımız ya çok erken yaptığı için negatif sonuç alıyor ya da çok geç yaptığı için aşırı HCG den dolayı negatif sonuç alıyor. Yani bence bir çocuğumuz o aralığı kaçırıyoruz ve yakalayamıyoruz. Burada böyle hikaye okumanızın bence nedeni de bu. Testlerde çıkmadı ama hamileydim diye olan başlıklar bu yüzden çoğunlukla.

Ayyyy bide bunu öğrendik şimdi herkesin kafalar karışık acabaya mı düşecek

Tamam seni bekliyor olacağım

Ayyyy bide bunu öğrendik şimdi herkesin kafalar karışık acabaya mı düşecek

Tamam seni bekliyor olacağım
Ama gerçekten doğru bu böyle bir şey var. Zaten gerçekten bir gebelik varsa önünde yortaya çıkıyor ama negatif testlerin sebebi bazen bu Hook effekt olabiliyor

İnositol içeren takviye kullanıyorum uzun zamandır ara ara marka değişikliği yapıyorum Dr öyle yapmamı söylemişti şuan farklı bir marka aldım inşallah fayadasını görürürüm bitince söylediğinizi alırım inşallah bebişiniz sizinledir

O zaman bugün başlayayım kanama dün gece başladı zaten günde bir kez aç karna yemem gerekiyor değil mi
Sabahları açken tüket evet bebeğim
Ama gerçekten doğru bu böyle bir şey var. Zaten gerçekten bir gebelik varsa önünde yortaya çıkıyor ama negatif testlerin sebebi bazen bu Hook effekt olabiliyor
senin belirtin var mı? Neler hissediyorsun bakimmmm

Sabahları açken tüket evet bebeğim

senin belirtin var mı? Neler hissediyorsun bakimmmm
Benim vallahi dün hafif akıntım gelmişti kremsi sarıdan kurtulmuş ilk başta hafif sarılık vardı. Ama çok az geldi bir kez gördüm.
Sonra bazen sağ kasıkta hassasiyet oluyor otururken kalkarken hareket ederken. Gelip geçici şeyler yani.

Birde bugün kocama sarılırken azıcık memiklerim acıdı daha doğrusu uçları. Çünkü biraz hassaslar. Ama işte zaten geçen aydan bu yana kimyasalda bence olduğu için değişik hormon durumları oldu sürekli bir hassasiyet vardı zaten adet olsamda geçmedi hemen yumurtlama olduğu içinde olabilir. Tabiki şuanda da olması umut verici o ayrı.

Kızlar kimyasal gebelik sonrası kanamam başladı sizce bal tarçın çörekotu kürü yapayım mı yoksa bu ay dinlenmeli mi rahim
Canım çok geçmiş olsun gözümden kaçmış benimde 4. Günüm kanamada dr beklemede dedi yani bunu adet gibi gör dedi takviyelere devam ediyorum ama içim hala buruk. Msjlari müsait oldukça tek tek okudum ama seni şimdi öğrendim.

Sol bacağım ağrımıştı benim hatırlarsan. Sol kasıkta batma başladı ara ara. Soldan yumurtladım sanırım
Kimyasaldan sonra hemen bebek oluyor diyorlar önceki ay umarım kimyasaldır diyelim o zaman. Çünkü bu döllenme olduğunu gösterir

Ay ben negatif görmeye alışmışım az önce ablam test attı pozitif. Şaka yapıyor sandım. Daha oğlu 4 aylık. Dedim ben nerde yanlış yapıyorum geleyim de anlat bari acaba gidiş yolunda mı hata var çözmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…