Özel mesaj grubu mu var kız Banada uyarKizlar bu aradaa kac aydir konusuyoruz isimlerinizi falan merak ediyorum ben sizin yaeger isterseniz ozel bi mesaj grubu kurup isteyenlerle ordan isimlerimizi hatta sosyal medyalarimizi da paylasabiliriz boylece kontakta kalmis oluruz @Civcivimmm @nryyy @haifa Hayalim kizim @edebiyatc
Tugce @akantus ve diger suan hatirlayamadiklarim bana yazsin
Bana uyar askimKizlar bu aradaa kac aydir konusuyoruz isimlerinizi falan merak ediyorum ben sizin yaeger isterseniz ozel bi mesaj grubu kurup isteyenlerle ordan isimlerimizi hatta sosyal medyalarimizi da paylasabiliriz boylece kontakta kalmis oluruz @Civcivimmm @nryyy @haifa Hayalim kizim @edebiyatc
Sen de myo inositol kullanmalısın takviye var adı infolic combi HD mavi paket özellikle pcos olanlar ve insülin direnci olanlar için çok iyi. Hemen gebe kalanlar var o takviye sayesinde.Evet ben pcosum ve ovu testlerinde hiç pik göremiyorum maalesef zaten kendi kendime sağlıklı yumurtladığımı düşünmüyorum kimyasal gebelikte femara doktor takibi ile olmuştu bilemedim o yüzden çok umudum yok gibi ama hep kötüyü düşünüyorum ve çağırıyorum sanırım
Ne zaman yapacaktın yaSen de myo inositol kullanmalısın takviye var adı infolic combi HD mavi paket özellikle pcos olanlar ve insülin direnci olanlar için çok iyi. Hemen gebe kalanlar var o takviye sayesinde.
Bende de var PCO ama adet oluyorum düzensiz sadece. Bende kullandım bu takviyeyi önceden o zamanlarda sadece başka telaşlar vardı gebelik olmadi takip etseydim yumurtlama vs olurdu diye düşünüyorum. Bu ay yine kullandım ve gebelik şüphem var
Ne zaman yapacaktın yahemen buraya yazıyorsun bak vallahi saçlarını yolarım
Bununla ilgili bir sürü video var youtubde hamile kadınlar test yapıyorlar aynı idrarla koyu olan idrar testi silik çıkıyor sulandırılmış olan idrar testi daha koyu çıkıyordu. İnanılmaz ama gerçektl.Kizlaaaar bir şey dicem size okuyanlar okumayanlara da iletsin bence çok ilginç bir şey ama kesinlikle gerçek.
Gebelik testlerinde Hook effekt diye bir durum var bilenleriniz vardır belki ben yeni öğrendim ve çok şaşırdım. Bakın chat ne diyor.
Kızlar bu yüzden çoğumuzun gebelik testlerinin negatif çıkmasına sebeb oluyor. Bu daha çok gecikmeden sonra yapılan testler için geçerli.
Ayyyy bide bunu öğrendik şimdi herkesin kafalar karışık acabaya mı düşecekKizlaaaar bir şey dicem size okuyanlar okumayanlara da iletsin bence çok ilginç bir şey ama kesinlikle gerçek.
Gebelik testlerinde Hook effekt diye bir durum var bilenleriniz vardır belki ben yeni öğrendim ve çok şaşırdım. Bakın chat ne diyor.
Kızlar bu yüzden çoğumuzun gebelik testlerinin negatif çıkmasına sebeb oluyor. Bu daha çok gecikmeden sonra yapılan testler için geçerli.
Ama gerçekten doğru bu böyle bir şey var. Zaten gerçekten bir gebelik varsa önünde yortaya çıkıyor ama negatif testlerin sebebi bazen bu Hook effekt olabiliyorAyyyy bide bunu öğrendik şimdi herkesin kafalar karışık acabaya mı düşecek
Tamam seni bekliyor olacağım
Olur tabi canımKizlar bu aradaa kac aydir konusuyoruz isimlerinizi falan merak ediyorum ben sizin yaeger isterseniz ozel bi mesaj grubu kurup isteyenlerle ordan isimlerimizi hatta sosyal medyalarimizi da paylasabiliriz boylece kontakta kalmis oluruz @Civcivimmm @nryyy @haifa Hayalim kizim @edebiyatc
İnositol içeren takviye kullanıyorum uzun zamandır ara ara marka değişikliği yapıyorum Dr öyle yapmamı söylemişti şuan farklı bir marka aldım inşallah fayadasını görürürüm bitince söylediğinizi alırımSen de myo inositol kullanmalısın takviye var adı infolic combi HD mavi paket özellikle pcos olanlar ve insülin direnci olanlar için çok iyi. Hemen gebe kalanlar var o takviye sayesinde.
Bende de var PCO ama adet oluyorum düzensiz sadece. Bende kullandım bu takviyeyi önceden o zamanlarda sadece başka telaşlar vardı gebelik olmadi takip etseydim yumurtlama vs olurdu diye düşünüyorum. Bu ay yine kullandım ve gebelik şüphem var
O zaman bugün başlayayım kanama dün gece başladı zaten günde bir kez aç karna yemem gerekiyor değil miO kürü mutlaka kullanmalısın o zaman çünkü faydası çokve pcoslularda yararını görende çok. Şifa olsun
Sabahları açken tüket evet bebeğimO zaman bugün başlayayım kanama dün gece başladı zaten günde bir kez aç karna yemem gerekiyor değil mi
senin belirtin var mı? Neler hissediyorsun bakimmmmAma gerçekten doğru bu böyle bir şey var. Zaten gerçekten bir gebelik varsa önünde yortaya çıkıyor ama negatif testlerin sebebi bazen bu Hook effekt olabiliyor
Teşekkür ederimSabahları açken tüket evet bebeğim
senin belirtin var mı? Neler hissediyorsun bakimmmm
Evet yaptımTeşekkür ederimsiz tekrar test yaptınız mı
Benim vallahi dün hafif akıntım gelmişti kremsi sarıdan kurtulmuş ilk başta hafif sarılık vardı. Ama çok az geldi bir kez gördüm.Sabahları açken tüket evet bebeğim
senin belirtin var mı? Neler hissediyorsun bakimmmm
Canım çok geçmiş olsun gözümden kaçmış benimde 4. Günüm kanamada dr beklemede dedi yani bunu adet gibi gör dedi takviyelere devam ediyorum ama içim hala buruk. Msjlari müsait oldukça tek tek okudum ama seni şimdi öğrendim.Kızlar kimyasal gebelik sonrası kanamam başladı sizce bal tarçın çörekotu kürü yapayım mı yoksa bu ay dinlenmeli mi rahim
Sol bacağım ağrımıştı benim hatırlarsan. Sol kasıkta batma başladı ara ara. Soldan yumurtladım sanırımBenim vallahi dün hafif akıntım gelmişti kremsi sarıdan kurtulmuş ilk başta hafif sarılık vardı. Ama çok az geldi bir kez gördüm.
Sonra bazen sağ kasıkta hassasiyet oluyor otururken kalkarken hareket ederken. Gelip geçici şeyler yani.
Birde bugün kocama sarılırken azıcık memiklerim acıdıdaha doğrusu uçları. Çünkü biraz hassaslar. Ama işte zaten geçen aydan bu yana kimyasalda bence olduğu için değişik hormon durumları oldu sürekli bir hassasiyet vardı zaten adet olsamda geçmedi hemen yumurtlama olduğu içinde olabilir. Tabiki şuanda da olması umut verici o ayrı.
Ay ben negatif görmeye alışmışım az önce ablam test attı pozitif. Şaka yapıyor sandım. Daha oğlu 4 aylık. Dedim ben nerde yanlış yapıyorum geleyim de anlat bariHadi sende de çıkar inşallah bu ay. Daha erken senin için gerçi diyene bak 11. Günde karalar bağlayan ben değil gibisezgisel olarak bu ay içime doğmuştu olur diye o yüzden bi boşluk oluyor sonra neyse ki çabuk toparlanıyorum
Hangisi iyi çözemedim ama artık ağlanacak halime güler oldum ben. Siz benim kadar beklemeyin ya Rabbim tez zamanda nasip etsin isteyen herkeseEn doğrusu psikoloji gidiyor vallahi bende alışıyorum sanırım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?