- 10 Nisan 2016
- 8.826
- 12.940
- 248
- 37
Benim de sağ işte ağrıdı demiştim ya işte ordan devam ediyor hassasiyet sağdan.Sol bacağım ağrımıştı benim hatırlarsan. Sol kasıkta batma başladı ara ara. Soldan yumurtladım sanırım
Kimyasaldan sonra hemen bebek oluyor diyorlar önceki ay umarım kimyasaldır diyelim o zaman. Çünkü bu döllenme olduğunu gösterir
Benimde sağ çok iyi çalışıyordu doktor öyle demişti ama şaşkınım tabi bunlar kendi düşüncem sol yumurtlaması falanBenim de sağ işte ağrıdı demiştim ya işte ordan devam ediyor hassasiyet sağdan.
Benim genellikle zaten sağ baskın bu konuda hep orası ağrır veya orada bir hassasiyet oluşur. Birde sanki dün Spor yapmışım da çiğ olmuş gibi karnım sağ tarafı hassasti.
Ayy çok saol bebegim hemen denemeye baslayim bunu
Takmamana sevindim üzülmeni hiç istememHic takmadim bu sefer zaten canim iyiyim
Ben prowoman act kullaniyorum yumurta kalitesi icin yas 34 amh 1.35 cok yuksek degil. Bunun diisnda da omega 3 duzenli kullaniyorum. Demir ve d3k2 de cok duzenli olmamakla birlikte kullaniyorum demirim yukselsin diye ama suan yukseldi zaten. Sen neler kullaniyosun?
Canım benim sağol kuzum.Benimde sağ çok iyi çalışıyordu doktor öyle demişti ama şaşkınım tabi bunlar kendi düşüncem sol yumurtlaması falan
Senin içinde çok heyecanlıyım valla pazartesi her şey belli olacak desene
Bende pazartesi eşime söyler kana giderim artık
Ne demek aşkımmmAyy çok saol bebegim hemen denemeye baslayim bunucanimsin
sabah kaçta kalkayım?Canım benim sağol kuzum.
Ben karar verdim yarın ilk testimi yapıyorum.
Kesinlikle söyleArtık gelemem önceden olurdu daama eşimle sık sık gezmeye geliyoruz geçen ay oradaydım hatta yine yolum düşerse hemen size söylerim
Oluuur BencedeKizlar bu aradaa kac aydir konusuyoruz isimlerinizi falan merak ediyorum ben sizin yaeger isterseniz ozel bi mesaj grubu kurup isteyenlerle ordan isimlerimizi hatta sosyal medyalarimizi da paylasabiliriz boylece kontakta kalmis oluruz Civcivimmm @nryyy @haifa Hayalim kizim @edebiyatc
@Tugce @akantus ve diger suan hatirlayamadiklarim bana yazsin
Takmamana sevindim üzülmeni hiç istememprowomen bir kaç kişi daha kullanıyor sanırım burada. Bende bu ay pregnacare ve omega 3 kullandım diğerleri full vitamin var zaten diye bu sefer inositol kullanmaya başlayacağımm
Ne demek aşkımmm
sabah kaçta kalkayım?
O zaman negatif çıksa da üzülmek yok regl günü doktora git hemen kanına baksın dellendirme biziBizim saatlerimiz aynı değil işte sen herzaman ki gibi ne zaman müsait olursan gel. Bu saatlerde olabilir veya biraz daha önce.
Eskiden gecikince yaptığım kese bile görüp testlerde görmediğim az önce açıkladığım şeyi gösteriyor ben erken yapmam gerekiyor belki de
Erken dediğim de adet ocnesi bir kaç gün veya adet günü. Çünkü başıma geldi hamileydim ama testler negatifti.
Gidicem kuzum bu sefer beklemek yok. Belki erken düşuklerimin sebebi buydu veya kimyasalların. Benim erkenden tespit edip ona göre hareket etmem gerekiyor.O zaman negatif çıksa da üzülmek yok regl günü doktora git hemen kanına baksın dellendirme bizi
Kesinlikle öyle. Memlekete ne zaman geliyorsunGidicem kuzum bu sefer beklemek yok. Belki erken düşuklerimin sebebi buydu veya kimyasalların. Benim erkenden tespit edip ona göre hareket etmem gerekiyor.
Vallahi bilmiyorum şimdi gebelik olursa bir sene daha gidemem herhalde. Geçen sene oradaydım. Kız kardeşimi evlendirdik adanaya postaladikKesinlikle öyle. Memlekete ne zaman geliyorsun
Ben bu ay bi uğrarım yine istediğin bir şey var mıdırVallahi bilmiyorum şimdi gebelik olursa bir sene daha gidemem herhalde. Geçen sene oradaydım. Kız kardeşimi evlendirdik adanaya postaladik
Evet güzel takviyeymiş benimkinde yok baktım daa bunda da sadece biraz daha az daha yüksek benim baktığım şuan 1000 mg mesela seninkinde 500 gibi bakalım bu da olmazsa ondan da alırımProwomanda da var inositol canim icerigine bak istersen yolluyorum kalite cok dusuyor ama okuyabilirsin insallah
Çok tatlısın canımBen bu ay bi uğrarım yine istediğin bir şey var mıdır
Ben her ay gidiyorum aklında bulunsunÇok tatlısın canım
Annem oradaydı geçenlerde. Şimdi Almanya'ya geri döndü. Bana da gelecek fasa o bana almış bir şeyler getirecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?