Benim de sağ işte ağrıdı demiştim ya işte ordan devam ediyor hassasiyet sağdan.
Benim genellikle zaten sağ baskın bu konuda hep orası ağrır veya orada bir hassasiyet oluşur. Birde sanki dün Spor yapmışım da çiğ olmuş gibi karnım sağ tarafı hassasti.

Kızlar bende bu takviyeyi alıyorum içinde q10 ve folik asitte var bu ay 3. Kutum olacak bende faydası oldu diye düşünüyorum ayrica bu ay nadh ve dhea takviyesine geçtim.

Eklentiler

• 1000258525.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 17
Benimde sağ çok iyi çalışıyordu doktor öyle demişti ama şaşkınım tabi bunlar kendi düşüncem sol yumurtlaması falan
Senin içinde çok heyecanlıyım valla pazartesi her şey belli olacak desene
Bende pazartesi eşime söyler kana giderim artık

Takmamana sevindim üzülmeni hiç istemem prowomen bir kaç kişi daha kullanıyor sanırım burada. Bende bu ay pregnacare ve omega 3 kullandım diğerleri full vitamin var zaten diye bu sefer inositol kullanmaya başlayacağımm

Canım benim sağol kuzum.

Ben karar verdim yarın ilk testimi yapıyorum.

Prowomanda da var inositol canim icerigine bak istersen yolluyorum kalite cok dusuyor ama okuyabilirsin insallah

Eklentiler

• IMG_7583.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 15
Ne demek aşkımmm

sabah kaçta kalkayım?
Bizim saatlerimiz aynı değil işte sen herzaman ki gibi ne zaman müsait olursan gel. Bu saatlerde olabilir veya biraz daha önce.

Eskiden gecikince yaptığım kese bile görüp testlerde görmediğim az önce açıkladığım şeyi gösteriyor ben erken yapmam gerekiyor belki de
Erken dediğim de adet ocnesi bir kaç gün veya adet günü. Çünkü başıma geldi hamileydim ama testler negatifti.

O zaman negatif çıksa da üzülmek yok regl günü doktora git hemen kanına baksın dellendirme bizi

O zaman negatif çıksa da üzülmek yok regl günü doktora git hemen kanına baksın dellendirme bizi
Gidicem kuzum bu sefer beklemek yok. Belki erken düşuklerimin sebebi buydu veya kimyasalların. Benim erkenden tespit edip ona göre hareket etmem gerekiyor.

Prowomanda da var inositol canim icerigine bak istersen yolluyorum kalite cok dusuyor ama okuyabilirsin insallah
Evet güzel takviyeymiş benimkinde yok baktım daa bunda da sadece biraz daha az daha yüksek benim baktığım şuan 1000 mg mesela seninkinde 500 gibi bakalım bu da olmazsa ondan da alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…