Sağol kuzum benim. Sen kendine ve bebişe iyi bak yeter. İnshaAllah beraber anneler başlığına transfer oluruz

Sahiden hangi aya denk geliyor bizim?
Bilmiyorum ki sat 6 Ağustos benim nisan sonu veya mayıs sanırım
Kizlar bu bal corek otu karisimi herkesin kullanabilecegi bisey mi bu ay yapsam mi hic denemedim? A aydk Civcivimmm
yapabilirsin yumurta kalitesine iyi geliyor ve destekliyor yumurtlama zamanı bırakmalısın

Aa ben benim hayıt macunu ile karıştırdım ozaman geçen arkadaşa böyle dedim de aklımdan geçiyor çok değil mi diye Z zyynppp canım sen mi sormuştun ?
Evet ben sormuştum hatta sabah kürü yaparken sabah aksam bi yemek kasigi çok olmaz mi diyorum kendi kendime o zaman ssadece sabahları aç karnina bi tatlı kaşığı alıyoruz öyle mi

Evet ben sormuştum hatta sabah kürü yaparken sabah aksam bi yemek kasigi çok olmaz mi diyorum kendi kendime o zaman ssadece sabahları aç karnina bi tatlı kaşığı alıyoruz öyle mi
Evet canım ya hakkını helal et vallahi bulamasaydım seni üzülecektim Evet öyle kullanacaksın

benim eşimden önce doğan kardeşleri ikizmiş ölmüş o zaman. Gerçi ikizlik anneden mi babadan mı geçiyor bilmiyorum anne tarafındandı galiba

Terapi almana çok mutlu oldum herkesin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu süreçte toparlayacaktır böyle devam etmez hiç stresini yaşama bunun bu dengesizlikler her kadının zaman zaman yaşadığı bir vaziyet onun dışında üzüntülü olmanı anlıyorum ama kendini buna teslim etmeni kabul etmiyorum sende etme lütfen tevekkül allahtan unutma inanırsak olur ve olacakta

Bilmiyorum ki sat 6 Ağustos benim nisan sonu veya mayıs sanırım

yapabilirsin yumurta kalitesine iyi geliyor ve destekliyor yumurtlama zamanı bırakmalısın

Sen bi yerde tarifini yazmistin ama kimbilir nerdeee tekrar yazar misin canim nasil yapiyoduk adetle baslayip yumurtlamada birakicam dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…