- 10 Nisan 2016
- 8.826
- 12.940
- 248
- 37
Sağol kuzum benim. Sen kendine ve bebişe iyi bak yeter. İnshaAllah beraber anneler başlığına transfer oluruzBen her ay gidiyorum aklında bulunsun
Sanırım progesteron yüksek olanlar mı me kullanmalı demişlerdi tam hatırlamıyorum ya. Ama mesela inositol başlıcam ya aynı anda kullanmayayım diye düşündümKizlar bu bal corek otu karisimi herkesin kullanabilecegi bisey mi bu ay yapsam mi hic denemedim? A aydkCivcivimmm
Kullanmamalı*Sanırım progesteron yüksek olanlar mı me kullanmalı demişlerdi tam hatırlamıyorum ya. Ama mesela inositol başlıcam ya aynı anda kullanmayayım diye düşündüm
Bilmiyorum ki sat 6 Ağustos benim nisan sonu veya mayıs sanırımSağol kuzum benim. Sen kendine ve bebişe iyi bak yeter. İnshaAllah beraber anneler başlığına transfer oluruz
Sahiden hangi aya denk geliyor bizim?
yapabilirsin yumurta kalitesine iyi geliyor ve destekliyorKizlar bu bal corek otu karisimi herkesin kullanabilecegi bisey mi bu ay yapsam mi hic denemedim? A aydkCivcivimmm
Evet ben sormuştum hatta sabah kürü yaparken sabah aksam bi yemek kasigi çok olmaz mi diyorum kendi kendime
Evet canım ya hakkını helal et vallahi bulamasaydım seni üzülecektimEvet ben sormuştum hatta sabah kürü yaparken sabah aksam bi yemek kasigi çok olmaz mi diyorum kendi kendimeo zaman ssadece sabahları aç karnina bi tatlı kaşığı alıyoruz öyle mi
Yaaaaaa ne güzel kıskandım şuanBizim D dahacokerken ile aynı atamadan atandığımızı öğrenmemiz sksj ve çok yakınız çalıştığım hastaneye sürekli geliyormuş A aydkpandelaA
Belki defalarca yan yana geçmişizdir öyle bir yakınlık ahhahahahhaaBizim D dahacokerken ile aynı atamadan atandığımızı öğrenmemiz sksj ve çok yakınız çalıştığım hastaneye sürekli geliyormuş A aydkpandelaA
benim eşimden önce doğan kardeşleri ikizmiş ölmüş o zaman. Gerçi ikizlik anneden mi babadan mı geçiyor bilmiyorum anne tarafındandı galibaKizlaaaar bir şey dicem size okuyanlar okumayanlara da iletsin bence çok ilginç bir şey ama kesinlikle gerçek.
Gebelik testlerinde Hook effekt diye bir durum var bilenleriniz vardır belki ben yeni öğrendim ve çok şaşırdım. Bakın chat ne diyor.
Kızlar bu yüzden çoğumuzun gebelik testlerinin negatif çıkmasına sebeb oluyor. Bu daha çok gecikmeden sonra yapılan testler için geçerli.
Ayy helal olsun ne demekEvet canım ya hakkını helal et vallahi bulamasaydım seni üzülecektimEvet öyle kullanacaksın
Yaa hahaha yerim seniYaaaaaa ne güzel kıskandım şuan
Evett yaa her gün aynı yollardan geçiyoruz resmen sjsjBelki defalarca yan yana geçmişizdir öyle bir yakınlık ahhahahahhaa
Terapi almana çok mutlu oldum herkesin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum bu süreçte toparlayacaktır böyle devam etmez hiç stresini yaşama bunun bu dengesizlikler her kadının zaman zaman yaşadığı bir vaziyet onun dışında üzüntülü olmanı anlıyorum ama kendini buna teslim etmeni kabul etmiyorum sende etme lütfen tevekkül allahtan unutma inanırsak olur ve olacaktaBen pek iyi değilim canım yaa terapi almaya başladım bu ay. İlaçlar da döngümü bozdu, ara kanama yaşıyorum lekelenmelerim var birkaç gündür. Hayatımda ilk kez böyle oluyor. Vücudum nasıl toparlanacak bilmiyorum. Üzüntülüyüm ama sakin kalmaya çalışıyorum.
Sen nasılsın?
Afiyet bal şifa olsunnAyy helal olsun ne demekDaha yeni başladım zaten bi kaşik aldim
evet olabilme ihtimali her zaman var yarı yarıya kuzumpandelaA @Hayalim kizim @nryyy D dahacokerken @akantus haifa ElizabethBennettt @Nergis51 etiketleyemediğim diğer kızlar sizce olabilme ihtimali var mııı?
Hala garip geliyor daha yeni katıldım aranıza çok güzel dostluklar ediniyorumYaa hahaha yerim seni
Evett yaa her gün aynı yollardan geçiyoruz resmen sjsj
Whatsap gurubu harika olur özelimize taşımak istediklerimizi taşırızKizlar bu aradaa kac aydir konusuyoruz isimlerinizi falan merak ediyorum ben sizin yaeger isterseniz ozel bi mesaj grubu kurup isteyenlerle ordan isimlerimizi hatta sosyal medyalarimizi da paylasabiliriz boylece kontakta kalmis oluruz Civcivimmm @nryyy haifa @Hayalim kizim @edebiyatc
Tugce @akantus ve diger suan hatirlayamadiklarim bana yazsin
Bilmiyorum ki sat 6 Ağustos benim nisan sonu veya mayıs sanırım
yapabilirsin yumurta kalitesine iyi geliyor ve destekliyoryumurtlama zamanı bırakmalısın
Teşekkür ederim insallahAfiyet bal şifa olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?