Whatsap gurubu harika olur özelimize taşımak istediklerimizi taşırız

Aslinda o da olur. Ben mesaj atmaya calistim toplu mesaj atamadim burda yapilmiyor mu anlamadim kizlar olmazsa sosyal medya kullaniyosa herkes ordan bi grup yapariz instgramda falan ya da dedigin gibi whatsapta

Aslinda o da olur. Ben mesaj atmaya calistim toplu mesaj atamadim burda yapilmiyor mu anlamadim kizlar olmazsa sosyal medya kullaniyosa herkes ordan bi grup yapariz instgramda falan ya da dedigin gibi whatsapta
Whatsap yapalım kuzum özelden herkes sana numarasını atsın sen yap yada bana atsınlar ben yapayım isteyenler atsın instgrama kafamıza uyan yakın hissettiklerimizi ekleyelim herkesle aynı frekansı tutturamıyorum özelime de almak istemiyorum

Ferritin kaç geldi canım? Ben demir ilacı kullanıyordum valla doğal yollada vardır bir şeyler ama
9 küsür geldi beybii, ama alt sınır 10. Ben de evlendiğim sene 6 ay demir ilacı kullandim, işe yaradı ama 10 kilo aldim. Şimdi veremiyorum
Bir şeyleri kaynatip içmeye hep üşenmişimdir dhhdhs İspanak iyi geliyor diyorlar pek yapmam benim adam etçi olduğu için

Tamam bana uyar o zaman isteyen herkes bana ozelden numarasini yazabilir ben grubu kurarim

Bence kafana göre bir seye başlama doktor önermiyorsa vardır bi bildiği bana da önermedi kiloma gec yumurtlamama ve boş gebeliğe rağmen vermiyo bi takviye folik ic tsh ilcını düzenli iç olur yine diyo he tabi bide kilo ver diyo dkdkdk

Kız sen nerelerdesin etiketledim yazdım sana görmedin mi nasılsın nası gidiyor ay kilo ne alaka ya 100 kiloyla hamile kaldı arkadaşım

Kız sen nerelerdesin etiketledim yazdım sana görmedin mi nasılsın nası gidiyor ay kilo ne alaka ya 100 kiloyla hamile kaldı arkadaşım
Görmemişimdir kız buralardayım ben kürtaj sonrası en erken regl olma yollarını arıyom nddndmmd aşkım bende zaten 111dim tsh 5 oluyo hamilelikten yana sıkıntı yok oldu işte de sağlıksız oldu doktor rahatlığım ve gebelik şekeri dalan olmasın diye kilo ver diyo zaten basladım vermeye 109 oldum büyük basarı dkdkdkdkdkdkdk

Pcos gören doktor bir ilaç başlayacaktı ben istemedim canım. Yoksa bekar arkadaşım var o da kullanıyor pcos olduğu ve adeti düzensiz olduğu için ilaç değil takviye olduğu için yoksa ilaç başlamam kendimce. Çörek otu bal tarçın da doğal yolla bunu yapıyor

O kür ne işe yarıyo ben cok cahil kaldım ama sence ben yapmalı mıyım zaten 2.denemede olmuştu bir sorun yok demek ki dimi

O kür ne işe yarıyo ben cok cahil kaldım ama sence ben yapmalı mıyım zaten 2.denemede olmuştu bir sorun yok demek ki dimi
Bence sen bir şey kullanma henüz dediğin gibi 2. Ayda oldu benim 5 ay olmadı kimyasalda başka bir şeyde o sebeple yapmayı düşünüyorum bir şeyler

Yok suyunu iciyosun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…