- 29 Ağustos 2014
- 5.724
- 18.113
- 448
- 33
Whatsap gurubu harika olur özelimize taşımak istediklerimizi taşırız
Whatsap yapalım kuzum özelden herkes sana numarasını atsın sen yap yada bana atsınlar ben yapayım isteyenler atsın instgrama kafamıza uyan yakın hissettiklerimizi ekleyelim herkesle aynı frekansı tutturamıyorum özelime de almak istemiyorumAslinda o da olur. Ben mesaj atmaya calistim toplu mesaj atamadim burda yapilmiyor mu anlamadim kizlar olmazsa sosyal medya kullaniyosa herkes ordan bi grup yapariz instgramda falan ya da dedigin gibi whatsapta
9 küsür geldi beybii, ama alt sınır 10. Ben de evlendiğim sene 6 ay demir ilacı kullandim, işe yaradı ama 10 kilo aldim. Şimdi veremiyorumFerritin kaç geldi canım? Ben demir ilacı kullanıyordum valla doğal yollada vardır bir şeyler ama
Bir şeyleri kaynatip içmeye hep üşenmişimdir dhhdhs İspanak iyi geliyor diyorlar pek yapmam benim adam etçi olduğu içinBenimde oldu bitti demir ve ferdinin hep sınırın altında kaç sene ilaç kullandım hep kilo yaptı artirmadi askim kırmızı pancar varya hergun ye bak çok iyi geliyo o bide internette kereviz ve ıspanaklı kaynatıp günlük iciliyomus bi müddet onu duydum deneyim dedim kereviz aldım pazardan ama ıspanak bulamadimkisin onuda deniycem hamile kalırsam çünkü kan lazım olucak
Whatsap yapalım kuzum özelden herkes sana numarasını atsın sen yap yada bana atsınlar ben yapayım isteyenler atsın instgrama kafamıza uyan yakın hissettiklerimizi ekleyelim herkesle aynı frekansı tutturamıyorum özelime de almak istemiyorum
Bana da uyar canımKizlar bu aradaa kac aydir konusuyoruz isimlerinizi falan merak ediyorum ben sizin yaeger isterseniz ozel bi mesaj grubu kurup isteyenlerle ordan isimlerimizi hatta sosyal medyalarimizi da paylasabiliriz boylece kontakta kalmis oluruz Civcivimmm @nryyy haifa Hayalim kizim edebiyatc
@Tugce @akantus ve diger suan hatirlayamadiklarim bana yazsin
Silinmez diye biliyorum canimKız buraya yazmışım ay nasıl sileceğimkızlarrrrr yardım nasıl silinir bu
Kız buraya yazmışım ay nasıl sileceğimkızlarrrrr yardım nasıl silinir bu
Ay saol ödüm koptu hahahaDuzenle yap baska bise yaz yerine
Bence kafana göre bir seye başlama doktor önermiyorsa vardır bi bildiği bana da önermedi kiloma gec yumurtlamama ve boş gebeliğe rağmen vermiyo bi takviye folik ic tsh ilcını düzenli iç olur yine diyo he tabi bide kilo ver diyo dkdkdkEvet canım bende geç yumurtluyorum en erken 18. Gün 25. Günleri de buluyor adet döngüm 40 günü geçebiliyor bana nasıl önermediler bende anlamıyorum çünkü kilom var pcos görünüm var döngüm uzun yani tam bana göre bir takviye bence bende adet olduğum an kullanmaya başlayacağım
Adetin 2. Günü başlanıp 12 gün kullan demişti ama yumurtlamaya bağlı devam edebilirsinSen bi yerde tarifini yazmistin ama kimbilir nerdeee tekrar yazar misin canim nasil yapiyoduk adetle baslayip yumurtlamada birakicam dimi?
Kız sen nerelerdesin etiketledim yazdım sana görmedin mi nasılsın nası gidiyor ay kilo ne alaka ya 100 kiloyla hamile kaldı arkadaşımBence kafana göre bir seye başlama doktor önermiyorsa vardır bi bildiği bana da önermedi kiloma gec yumurtlamama ve boş gebeliğe rağmen vermiyo bi takviye folik ic tsh ilcını düzenli iç olur yine diyo he tabi bide kilo ver diyo dkdkdk
Beni bırakıyon muAhh ahhh bide bana çare olsa benim hsg reglimi goturdubugün kasık ağrım var hadi inşallah gel artık diyorum1
Görmemişimdir kız buralardayım ben kürtaj sonrası en erken regl olma yollarını arıyom nddndmmd aşkım bende zaten 111dim tsh 5 oluyo hamilelikten yana sıkıntı yok oldu işte de sağlıksız oldu doktor rahatlığım ve gebelik şekeri dalan olmasın diye kilo ver diyo zaten basladım vermeye 109 oldum büyük basarı dkdkdkdkdkdkdkKız sen nerelerdesin etiketledim yazdım sana görmedin mi nasılsın nası gidiyor ay kilo ne alaka ya 100 kiloyla hamile kaldı arkadaşım
Pcos gören doktor bir ilaç başlayacaktı ben istemedim canım. Yoksa bekar arkadaşım var o da kullanıyor pcos olduğu ve adeti düzensiz olduğu için ilaç değil takviye olduğu için yoksa ilaç başlamam kendimce. Çörek otu bal tarçın da doğal yolla bunu yapıyorBence kafana göre bir seye başlama doktor önermiyorsa vardır bi bildiği bana da önermedi kiloma gec yumurtlamama ve boş gebeliğe rağmen vermiyo bi takviye folik ic tsh ilcını düzenli iç olur yine diyo he tabi bide kilo ver diyo dkdkdk
O kür ne işe yarıyo ben cok cahil kaldım ama sence ben yapmalı mıyım zaten 2.denemede olmuştu bir sorun yok demek ki dimiPcos gören doktor bir ilaç başlayacaktı ben istemedim canım. Yoksa bekar arkadaşım var o da kullanıyor pcos olduğu ve adeti düzensiz olduğu için ilaç değil takviye olduğu için yoksa ilaç başlamam kendimce. Çörek otu bal tarçın da doğal yolla bunu yapıyor
Bence sen bir şey kullanma henüz dediğin gibi 2. Ayda oldu benim 5 ay olmadı kimyasalda başka bir şeyde o sebeple yapmayı düşünüyorum bir şeylerO kür ne işe yarıyo ben cok cahil kaldım ama sence ben yapmalı mıyım zaten 2.denemede olmuştu bir sorun yok demek ki dimi
Yok suyunu iciyosun zaten9 küsür geldi beybii, ama alt sınır 10. Ben de evlendiğim sene 6 ay demir ilacı kullandim, işe yaradı ama 10 kilo aldim. Şimdi veremiyorum
Bir şeyleri kaynatip içmeye hep üşenmişimdir dhhdhs İspanak iyi geliyor diyorlar pek yapmam benim adam etçi olduğu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?