Ya ben takmadım ki köşeme çekilip uyumak istedim sonra bana hep bağırdı

Tövbe o neydi giii adam belkide ilgisiz kaldı diyim kosene derken kız ne köşesi
Ya bak dışarı çıkacaz dedi hazırlandım hadi gidelim dedim demez olaydım tamam gitmeyelim dedim bu defa o zorladı dediğimin tam tersi bi ondan bi benden ben ağladıkça o bağırdı sakinleştik barıştık o dışarı çıktı iki dk sonra kanamam geldi olay bu

Bordomsu bir renkti kırmızının kopkoyu tonuydu. Belirti falan da olmayınca ihtimal vermedim
Bence o regl değil bazen ara kanamalar oluyor hormonlardan kaynaklı. İki ay ben de ara kanama yaşamıştım kuzum. Ama sen bence yarın kan ver ne kaybedersin ki soru işaretleriyle yaşamaktansa
Kızlar 7. Gün sanırım çok şükür bitti kanamam ama nedense içimde bir burukluk var çok isteksizim bu ay dünya dolusu lh testi sipariş ettim ama hiç takip bile edesim yok noldu bana bilmiyorum
Valla benim de hevesim kırıldı hiç takip edesim yok hatta ilişki bile istemiyorum o derece artık

Kızlar bana da bi el atın. 13-15 ağustos gibi regl oldum. Regl bitiminde Geçen hafta cuma günğ korunmasız ilişki oldu. Bu hafta kasık ağrısı,göğüs ve göğüs uçlarında hassasiyet,halsizlik oldu. Bugün kan testi yaptım. 0.200 çıktı. Tam sıfır olmaması şüpheye düşürdü beni. İlaç kullanıyorum o nedenle tedirginim. Nasıl net öğrenebilirim? Ne olur bişey söyleyin. Kimse yazmıyor bana

Bu sonuç negatif canım ama beklenen adet ne zaman

Bu sonuç negatif canım ama beklenen adet ne zaman
İnternette 0,001 den büyükse birkaç gün arayla yeniden tahlil yapılması gerek diyor. Benim 0,200. Kasık ağrısı ile birlikte çok hafif pembe kanama da oldu. Bilemiyorum ya. Yeniden yapsam mı tahlil?

İnternette 0,001 den büyükse birkaç gün arayla yeniden tahlil yapılması gerek diyor. Benim 0,200. Kasık ağrısı ile birlikte çok hafif pembe kanama da oldu. Bilemiyorum ya. Yeniden yapsam mı tahlil?
Bence çok erken genelde en erken yumurtlamadan 9 gün sonra belli oluyor. Yarın yapsan yine negatif çıkar. Bence biraz daha bekle.

Benimde aynı şekilde ikizlerde oldu ilk açılma yoktu sonra erken doğum oldu kalpleri durmuştu doktor bol bol dinlen dedi uzanıyorum öyle
Kanama fark edip size progestan vermediler mi? Benim de böyle bir durumum oldu, doktor direkt fitil yazdı. Tedbir amaçlı başka doktora mı gitseniz acaba? Çok geçmiş olsun.

Bence çok erken genelde en erken yumurtlamadan 9 gün sonra belli oluyor. Yarın yapsan yine negatif çıkar. Bence biraz daha bekle.
Ne kadar beklesem bilemiyorum kuzum. Hali hazırda antibiyotik ve antidepresan kullanıyorum. Salı günü diş hekimine randevum var. İptal mi etsem ne yapsam?

Mesela benim 15 ağustosta ilişki oldu en son 11 gün sonra belli oldu hamilelik gebelik testinde. Hesaplayınca da kan testinde 9. Gün çıkardı. Sen en son ilişkiden 9 gün say ona göre test yaptır. İstersen sonuç belli olmadan da diş hekimine gitme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…