Ya ben takmadım ki köşeme çekilip uyumak istedim sonra bana hep bağırdıAhh bu eşler çoğu aynı bak lütfen sakin ol dünya yansa sen bebegini düşün sal biraz. O bebegin sakin bedene ruha yani sadece sana ihtiyacı var suan o yüzden konu ne ise takmamaya çalış şu günleri sakinlikle atlat. Sonra acısını cikarirsin
Canım benim sakin ol bol bol su iç duanı et. Rabbım kolay olanı versin insallahBenimde aynı şekilde ikizlerde oldu ilk açılma yoktu sonra erken doğum oldu kalpleri durmuştu doktor bol bol dinlen dedi uzanıyorum öyle
Canım benim sakin ol bol bol su iç duanı et. Rabbım kolay olanı versin insallah
Tövbe o neydi giii adam belkide ilgisiz kaldı diyim kosene derken kız ne köşesiYa ben takmadım ki köşeme çekilip uyumak istedim sonra bana hep bağırdı
Ya bak dışarı çıkacaz dedi hazırlandım hadi gidelim dedim demez olaydım tamam gitmeyelim dedim bu defa o zorladı dediğimin tam tersi bi ondan bi benden ben ağladıkça o bağırdı sakinleştik barıştık o dışarı çıktı iki dk sonra kanamam geldi olay buTövbe o neydi giii adam belkide ilgisiz kaldı diyim kosene derken kız ne köşesi
Valla ilgisiz kalan benimTövbe o neydi giii adam belkide ilgisiz kaldı diyim kosene derken kız ne köşesi
Bence yarın git kuzum dr ozeldemiOff bir an önce randevu günüm gelse
Bence o regl değil bazen ara kanamalar oluyor hormonlardan kaynaklı. İki ay ben de ara kanama yaşamıştım kuzum. Ama sen bence yarın kan ver ne kaybedersin ki soru işaretleriyle yaşamaktansaBordomsu bir renkti kırmızının kopkoyu tonuydu. Belirti falan da olmayınca ihtimal vermedim
Valla benim de hevesim kırıldı hiç takip edesim yok hatta ilişki bile istemiyorum o derece artıkKızlar 7. Gün sanırım çok şükür bitti kanamam ama nedense içimde bir burukluk var çok isteksizim bu ay dünya dolusu lh testi sipariş ettim ama hiç takip bile edesim yok noldu bana bilmiyorum
Devlet yaBence yarın git kuzum dr ozeldemi
Bu sonuç negatif canım ama beklenen adet ne zamanKızlar bana da bi el atın. 13-15 ağustos gibi regl oldum. Regl bitiminde Geçen hafta cuma günğ korunmasız ilişki oldu. Bu hafta kasık ağrısı,göğüs ve göğüs uçlarında hassasiyet,halsizlik oldu. Bugün kan testi yaptım. 0.200 çıktı. Tam sıfır olmaması şüpheye düşürdü beni. İlaç kullanıyorum o nedenle tedirginim. Nasıl net öğrenebilirim? Ne olur bişey söyleyin. Kimse yazmıyor bana
2 hafta sonra canımBu sonuç negatif canım ama beklenen adet ne zaman
İnternette 0,001 den büyükse birkaç gün arayla yeniden tahlil yapılması gerek diyor. Benim 0,200. Kasık ağrısı ile birlikte çok hafif pembe kanama da oldu. Bilemiyorum ya. Yeniden yapsam mı tahlil?Bu sonuç negatif canım ama beklenen adet ne zaman
Bence çok erken genelde en erken yumurtlamadan 9 gün sonra belli oluyor. Yarın yapsan yine negatif çıkar. Bence biraz daha bekle.İnternette 0,001 den büyükse birkaç gün arayla yeniden tahlil yapılması gerek diyor. Benim 0,200. Kasık ağrısı ile birlikte çok hafif pembe kanama da oldu. Bilemiyorum ya. Yeniden yapsam mı tahlil?
Kanama fark edip size progestan vermediler mi? Benim de böyle bir durumum oldu, doktor direkt fitil yazdı. Tedbir amaçlı başka doktora mı gitseniz acaba? Çok geçmiş olsun.Benimde aynı şekilde ikizlerde oldu ilk açılma yoktu sonra erken doğum oldu kalpleri durmuştu doktor bol bol dinlen dedi uzanıyorum öyle
Ne kadar beklesem bilemiyorum kuzum. Hali hazırda antibiyotik ve antidepresan kullanıyorum. Salı günü diş hekimine randevum var. İptal mi etsem ne yapsam?Bence çok erken genelde en erken yumurtlamadan 9 gün sonra belli oluyor. Yarın yapsan yine negatif çıkar. Bence biraz daha bekle.
Valla hıc bilmiyorum Bnmde akıntım hep olırdu bu ay hiç yok bugün rüyam da bı erkek çocuğu verdim babamım eline Allah'ım hayra cıkarsınAy hadi inşallahgöğüsler hariç benim de aynı birebir hep büyüyen göğüslerim bu ay tık yok anlamadım bende dpo 8im
Amin amin canım hayırlara çıksınValla hıc bilmiyorum Bnmde akıntım hep olırdu bu ay hiç yok bugün rüyam da bı erkek çocuğu verdim babamım eline Allah'ım hayra cıkarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?