Gözünüz aydınn bu ay hamişler artıyor sağlıkla gelsinkızlar
Ay çok sevindim canım bu grup uğur getirdi inşallah ben de görürümkızlar
Sağlıkla ilerlesin inşallah hayırlı olsunnnkızlar
Canim acilden girsendemi bakmazlar
Çok şükür canım dinlen stres yapma bebisinle sağlıklı bir ömrünüz olsun insallahYok zaten doktor görüşü de aldım tam denk geliyor dediğim güne zaten kanamam da durmuş Allah'ın izniyle birşey olmaz
Aylardır bize sadece umut kaldı aşkım asdfghjklgf
amiiin canım benim ben de gördüm ama hala ikna değilim gerçekten hamile miyim ikna olmam için daha yüksek beta ya da kese falan görmem lazım herhalde 14 çok muallakta bıraktıAy çok sevindim canım bu grup uğur getirdi inşallah ben de görürüm
teşekkür ederimSağlıkla ilerlesin inşallah hayırlı olsunnn
çok teşekkür ederim
ya öyle deme ben bak kürtajdan sonraki kaçıncı ayım totalde 1.5 yıl sonra oldu işteAylardır bize sadece umut kaldı aşkım asdfghjklgf
Sinirden gülüyorum artık
Çok şükür canım dinlen stres yapma bebisinle sağlıklı bir ömrünüz olsun insallah
Acaba dedim naptı aklıma geldin forumda gezerken tanıdık isimlere bakarım arada ve bu mesajı gördüm çok sevindim tebrik ederim sağlıkla kucağına al bebişini çok tebrik ederimkızlar
Merhaba inşallah vardır kaçıncı dakikada gördün üstteki belli ama alttaki görülmüyor dpo kacsinizMerhaba foruma yeni üye oldum ilk kez yazıyorum ancak sık sık girip mesajları okurdum. Bu grubun enerjisini çok sevdim ve size danışmak istedim :) İnternetten sipariş verdiğim Laboquick marka gebelik testinde bugün silik çizgi belirdi. Bu testte yanılma payı oluyor mu tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Eki Görüntüle 3638868
Merhaba. İkisinde de çıplak gözle gözüküyor resimde belli olmadı ilk 3-4 dk içinde gördüm. Yumurtlama takibi yapmadım ama son adet tarihim 1 AğustosMerhaba inşallah vardır kaçıncı dakikada gördün üstteki belli ama alttaki görülmüyor dpo kacsiniz
Şuan gecikmiş oluyorsun o zman dimi pko varmi kan ver bence çok olmuş cunkuMerhaba. İkisinde de çıplak gözle gözüküyor resimde belli olmadı ilk 3-4 dk içinde gördüm. Yumurtlama takibi yapmadım ama son adet tarihim 1 Ağustos
Normalde 30-31 günde bir regl olurum tam gecikme de sayılmıyor aslında. Düzen olmadığı için bilemiyorum :/ Yıllar önce pco var demişlerdi ama en son gittiğim doktor öyle birşey yok dedi. Umarım bu test yanıltmıyordur :) Emin olmadım kan vermek istemedimŞuan gecikmiş oluyorsun o zman dimi pko varmi kan ver bence çok olmuş cunku
Kuzum o zman ay içinde test sabah ilk idrarla tekrar yap bor tık koyulasma görürsen umut vardır ama bence var gibiNormalde 30-31 günde bir regl olurum tam gecikme de sayılmıyor aslında. Düzen olmadığı için bilemiyorum :/ Yıllar önce pco var demişlerdi ama en son gittiğim doktor öyle birşey yok dedi. Umarım bu test yanıltmıyordur :) Emin olmadım kan vermek istemedim
Çok teşekkür ediyorum cevap için :)Kuzum o zman ay içinde test sabah ilk idrarla tekrar yap bor tık koyulasma görürsen umut vardır ama bence var gibi
Bencede var gibi duruyor buNormalde 30-31 günde bir regl olurum tam gecikme de sayılmıyor aslında. Düzen olmadığı için bilemiyorum :/ Yıllar önce pco var demişlerdi ama en son gittiğim doktor öyle birşey yok dedi. Umarım bu test yanıltmıyordur :) Emin olmadım kan vermek istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?