Kızlar benim çatlama 28 ya da 29 gibiydi. Sağ yumurtalığım çatladı zaten ultrasonda gördüm. Bugün ara ara yarım saati geçmeyecek şekilde sağ tarafımda çekme gibi değişik bir ağrı yaşadım, yumurtlama ağrısı mı nedir bu?

Ay çok sevindim canım bu grup uğur getirdi inşallah ben de görürüm
amiiin canım benim ben de gördüm ama hala ikna değilim gerçekten hamile miyim ikna olmam için daha yüksek beta ya da kese falan görmem lazım herhalde 14 çok muallakta bıraktı
Sağlıkla ilerlesin inşallah hayırlı olsunnn
teşekkür ederim
Hamişler tebrik ederim, çok sevindim, bize umut oluyorsunuz 94bassuk ve diğerleri tebrikler
çok teşekkür ederim
Aylardır bize sadece umut kaldı aşkım asdfghjklgf

Sinirden gülüyorum artık
ya öyle deme ben bak kürtajdan sonraki kaçıncı ayım totalde 1.5 yıl sonra oldu işte herkesin sağlıkla inşallahhh

Merhaba foruma yeni üye oldum ilk kez yazıyorum ancak sık sık girip mesajları okurdum. Bu grubun enerjisini çok sevdim ve size danışmak istedim :) İnternetten sipariş verdiğim Laboquick marka gebelik testinde bugün silik çizgi belirdi. Bu testte yanılma payı oluyor mu tecrübe eden arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Merhaba inşallah vardır kaçıncı dakikada gördün üstteki belli ama alttaki görülmüyor dpo kacsiniz

Merhaba inşallah vardır kaçıncı dakikada gördün üstteki belli ama alttaki görülmüyor dpo kacsiniz
Merhaba. İkisinde de çıplak gözle gözüküyor resimde belli olmadı ilk 3-4 dk içinde gördüm. Yumurtlama takibi yapmadım ama son adet tarihim 1 Ağustos

Merhaba. İkisinde de çıplak gözle gözüküyor resimde belli olmadı ilk 3-4 dk içinde gördüm. Yumurtlama takibi yapmadım ama son adet tarihim 1 Ağustos
Şuan gecikmiş oluyorsun o zman dimi pko varmi kan ver bence çok olmuş cunku

Şuan gecikmiş oluyorsun o zman dimi pko varmi kan ver bence çok olmuş cunku
Normalde 30-31 günde bir regl olurum tam gecikme de sayılmıyor aslında. Düzen olmadığı için bilemiyorum :/ Yıllar önce pco var demişlerdi ama en son gittiğim doktor öyle birşey yok dedi. Umarım bu test yanıltmıyordur :) Emin olmadım kan vermek istemedim

Kuzum o zman ay içinde test sabah ilk idrarla tekrar yap bor tık koyulasma görürsen umut vardır ama bence var gibi

Bencede var gibi duruyor bu
Markayı bende seviyorum yanılttıgını düsünmüyprum ama sıcakta bırakmamak lazım testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…