- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #16.841
Gebelik olmuşmuydu peki sizde sonrasında nasılsın ilerledinizBen 2 kez hap olarak içtim ve bayıldım. Asla hap olarak tavsiye etmiyorum. Hayatımda ilk kez bayıldım acile zor yetiştik
Evet önce buna benzerdi benimde sonra giderek arttı şuan dpo kactaydinEvet filtre ile oynayarak ekledim fotoyu. Gözle de zor seçiliyor aslında ama önceden çıkmadı sadece bir kere çıktı onda da idrarda çok bekletmişim dağıldı sonradan anladım. Bu fotodakini çok bekletmedim.
Yani iki ihtimal var ya ayın 31 i ya 3 ü. İkisinden biri olduysa olmuştur. Başka ihtimal yok.Evet önce buna benzerdi benimde sonra giderek arttı şuan dpo kactaydin
Cevap için çok teşekkürler bu aradaEvet önce buna benzerdi benimde sonra giderek arttı şuan dpo kactaydin
Canım iki gün sonra bak bence daha erkenden olabilir benim dpo9 a kadar böyle silikti hangi marka yapsam silikti dpo10 bir tık daha belli 11 de devam ettim tam tamm dedim kimyasal olduğunu öğrendim. Bu arada eğer 3 se dpo8 yani çok çok nadir pozitif cikarmisYani iki ihtimal var ya ayın 31 i ya 3 ü. İkisinden biri olduysa olmuştur. Başka ihtimal yok.
Anladım canım çok teşekkürler yine ben devam edeyim testlere durmak ne mümkün zaten. İnşallah en kısa zamanda sen de yeniden güzel haberi alırsın ve herşey yolunda gider, mutluca kucağına alırsın canımCanım iki gün sonra bak bence daha erkenden olabilir benim dpo9 a kadar böyle silikti hangi marka yapsam silikti dpo10 bir tık daha belli 11 de devam ettim tam tamm dedim kimyasal olduğunu öğrendim. Bu arada eğer 3 se dpo8 yani çok çok nadir pozitif cikarmis
Sen de canım benim stres yapma az kalmış zaten inşallah güzel haber verirsinAnladım canım çok teşekkürler yine ben devam edeyim testlere durmak ne mümkün zaten. İnşallah en kısa zamanda sen de yeniden güzel haberi alırsın ve herşey yolunda gider, mutluca kucağına alırsın canım
İnşaAllah hepimizSen de canım benim stres yapma az kalmış zaten inşallah güzel haber verirsin
Hayır olmamıştıGebelik olmuşmuydu peki sizde sonrasında nasılsın ilerlediniz
İnşallah bu aya olurHayır olmamıştı
Bence işini şansa bırakmaEki Görüntüle 3642907 Kızlar merhaba ovülasyon testlerime bakar mısınız dün geceyi değerlendirdim ama bugünü değerlendiremeyeceğim nöbetçi olduğum için muhtemelen gece çatladı sizce dün yeterli olur mu yoksa şartlarımı zorlayayım mı bugün için
Kişiden kişiye değişiyor demeki ben regl olunca hiç belirtim olmaz misal ondan şaşırdımAskım arastır çoğu kadın yumurtlamayı falan bu şekilde buluyo
Bence bu kesinn hamilelik tebrik ederimEki Görüntüle 3642990 kızlar bu silik çizgi nıye netlesmıyo ya ilk idrar olmadığı ıcınmı acaba
Aslında bence gerek yok stres yapmaya. Gece çatlama olduysa muhtemelen tutacaksa tutmuştur. Önemli olan yumurta çatlarken spermlerin tüpte mevcut olması. Zaten günaşırı ilişki öneriyor doktorlar, spermler de 2-3 gün sağlıklı kalabiliyorlar tüplerde. Bence gereken yapılmıştır zaten hayırlı olsun umarım tutarEki Görüntüle 3642907 Kızlar merhaba ovülasyon testlerime bakar mısınız dün geceyi değerlendirdim ama bugünü değerlendiremeyeceğim nöbetçi olduğum için muhtemelen gece çatladı sizce dün yeterli olur mu yoksa şartlarımı zorlayayım mı bugün için
Tebrikler canımmkızlar hayallerimle oynanmamış gerçekmişşşş
Amin canım inşallah hepimizin en kısa zamanda hayırlısıyla olurİnşallah bu aya olur
Ben de öyle düşünüyorum bakalım kısmet nöbetim kötü zamana denk geldi inşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu ayAslında bence gerek yok stres yapmaya. Gece çatlama olduysa muhtemelen tutacaksa tutmuştur. Önemli olan yumurta çatlarken spermlerin tüpte mevcut olması. Zaten günaşırı ilişki öneriyor doktorlar, spermler de 2-3 gün sağlıklı kalabiliyorlar tüplerde. Bence gereken yapılmıştır zaten hayırlı olsun umarım tutar
Seni çok iyi anlıyorum canım kıskanmak değil ama farklı bir his üzülüyor insan kendi içinKızlar bugün yakın birkaç arkadaşımla doğum günümü kutladık ve bir tanesinin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evli gözyaşım pıtonun adına çok sevindim kıskançlık değil ama kendi adıma üzüldüm işte yarın tahminimce dpo 7 ve ben test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama aşırı test perilerim geldi tutmaya çalışacam kendimi ama her an yapabilirim İnşallah bende hamileyimdir bu ay belirtilerde olunca umitlendim boşuna umitlendiysem büyük bir piskolojik çöküş beni bekliyor demektir
Ah inşaAllah vardır canımKızlar bugün yakın birkaç arkadaşımla doğum günümü kutladık ve bir tanesinin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evli gözyaşım pıtonun adına çok sevindim kıskançlık değil ama kendi adıma üzüldüm işte yarın tahminimce dpo 7 ve ben test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama aşırı test perilerim geldi tutmaya çalışacam kendimi ama her an yapabilirim İnşallah bende hamileyimdir bu ay belirtilerde olunca umitlendim boşuna umitlendiysem büyük bir piskolojik çöküş beni bekliyor demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?