- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #16.861
Canım dpo 7 çok erken bence 9 dan başla kuzum. İnşallah bu ay senin ayindirKızlar bugün yakın birkaç arkadaşımla doğum günümü kutladık ve bir tanesinin hamile olduğunu öğrendim daha 5 aylık evli gözyaşım pıtonun adına çok sevindim kıskançlık değil ama kendi adıma üzüldüm işte yarın tahminimce dpo 7 ve ben test yapmayacağım diye söz vermiştim kendime ama aşırı test perilerim geldi tutmaya çalışacam kendimi ama her an yapabilirim İnşallah bende hamileyimdir bu ay belirtilerde olunca umitlendim boşuna umitlendiysem büyük bir piskolojik çöküş beni bekliyor demektir
Birde yakkn arkadaşım olunca sık sık görüşüyoruz her gördüğümde üzülecem şimdi onun hamileliğine ğzüldüğüm için kendimi de suçluyorum kötü bir insan mıyım diyorumSeni çok iyi anlıyorum canım kıskanmak değil ama farklı bir his üzülüyor insan kendi içindaha çok erken ama dpo7 bence bekle veya yapacaksan da negatife üzülme varsa çıkması çok düşük bir ihtimal
Sadece kasık ağrısı vardı canım hareket ettikçe artıyordu hala da başka belirtim yokTebrikler canımmbelirtilerin nelerdi
Amin inşallah yapmıyım en iyisi 9da erken aslında da biz acele ediyoruz boşuna stresAh inşaAllah vardır canımama erkenden teste başlamak bilirsin ayrı zor istersen dpo 9 la başla. Güzel haberlerini almak duasıyla...
Ha unuttum bir de sürekli uyukluyordumSadece kasık ağrısı vardı canım hareket ettikçe artıyordu hala da başka belirtim yok
Geçti zeten hevesim kuzum 11-12.günü bekliyim en iyisi. Amin inşallahCanım dpo 7 çok erken bence 9 dan başla kuzum. İnşallah bu ay senin ayindir
Amin inşallah yapmıyım en iyisi 9da erken aslında da biz acele ediyoruz boşuna stres
Dpo8 şu an bikaç gündür hafif kasık ağrısı bugün biraz sanki batma oldu bende de ama psikolojik mi anlamıyorum geçen ay regle 9 gün kala acayip kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi falan yaşadım ben reglde regl olduğumu bile bilmem o kadar rahat geçer o yüzden dedim kesin hamileyim ama sonuç hüsrandı bu ay da yine aynısı olur mu diye korkuyorumSadece kasık ağrısı vardı canım hareket ettikçe artıyordu hala da başka belirtim yok
Canım senin için geriye dönük baktım notlarıma, dpo 8de yeniden yumurtluyorum sandıracak ağrım olmuş ovulasyon testi yapmışım negatif tabii. İki gün sonra yine kasık ağrısından şüphelenip ovulasyon yapmıştım, baktım ki koyulaşmış gebelik yaptım arkasına silik çıktı. Benim şüphe duymamın sebebi regl ağrısına benzememesiydi ilginç bir ağrıydıDpo8 şu an bikaç gündür hafif kasık ağrısı bugün biraz sanki batma oldu bende de ama psikolojik mi anlamıyorum geçen ay regle 9 gün kala acayip kasık ağrısı halsizlik baş dönmesi falan yaşadım ben reglde regl olduğumu bile bilmem o kadar rahat geçer o yüzden dedim kesin hamileyim ama sonuç hüsrandı bu ay da yine aynısı olur mu diye korkuyorum
amiiinnBen de öyle düşünüyorum bakalım kısmet nöbetim kötü zamana denk geldi inşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu ayartık psikolojim altüst çünkü
Aslında ben de bu ay ilk defa ovulasyonla denedim hatta hala yapıyorum 11. Gün bat 19 eylül ovulasyon hala belirgin normal mi aşağıdaki test bugünkü meselaCanım senin için geriye dönük baktım notlarıma, dpo 8de yeniden yumurtluyorum sandıracak ağrım olmuş ovulasyon testi yapmışım negatif tabii. İki gün sonra yine kasık ağrısından şüphelenip ovulasyon yapmıştım, baktım ki koyulaşmış gebelik yaptım arkasına silik çıktı. Benim şüphe duymamın sebebi regl ağrısına benzememesiydi ilginç bir ağrıydı
Arada silikleşti mi canım hep koyu muyduAslında ben de bu ay ilk defa ovulasyonla denedim hatta hala yapıyorum 11. Gün bat 19 eylül ovulasyon hala belirgin normal mi aşağıdaki test bugünkü mesela
Böyleydi canım tekli attığım da bugünküArada silikleşti mi canım hep koyu muydu
Dalgalanmış gibi canım tarihine göre sırayla dizdin di mi? Bir silik bir koyu ben de tam anlayamadımBöyleydi canım tekli attığım da bugünkü
Aynen sıralı 4 Eylül pik gördüm ama ondan sonra da düzenli bir azalış görmedim epeydir de yapıyorum bilemedimDalgalanmış gibi canım tarihine göre sırayla dizdin di mi? Bir silik bir koyu ben de tam anlayamadım
Eki Görüntüle 3642990 kızlar bu silik çizgi nıye netlesmıyo ya ilk idrar olmadığı ıcınmı acaba
Askım bı kaç gün awox yapmıstım onda daha silik çıkmıstı bu daya doctor bunu bulabildimAwox mıiu test? İlk idrar değilse tabii netleşmez yeni gebelikte
askim ama bana nıye kouylasmıyo gibi gelıyo kimyasal galıba yineBence bu kesinn hamilelik tebrik ederimsağlıkla ilerlesin. İlk idrarla yeniden dene
Kaç dpo peki? 2 güne bir koyulaşma olur diyorlar normaldeaskim ama bana nıye kouylasmıyo gibi gelıyo kimyasal galıba yine
Bence varr gözünüz aydınKızlar predictor erken gebelik testi adetim düzensiz ama yumurtlayalı 8-9 gün oldu en fazla
Eki Görüntüle 3643169 Eki Görüntüle 3643170
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?