Kaç denemeden sonra hsg yapıyorlar yada bellir bir süresi mi var acaba yada kaçıncı denemede hala olmazsa doktora gidilmeli ben sadece gittim gebelik düşünüyorum dedim hormon testlerim yapıldı her sey normaldi
Normalde 1 yıldır deneyipte olmuyorsa bir sıkıntı mı var acaba diyip, hsg isteyebiliyorlar. Ama yaş ve amh faktoru de cok onemli ya da daha once geçirilen cerrahi operasyon, geçirilen enfeksiyon, düşük ya da kurtaj işlemleri gibi. Yani tüpün tıkanmasına neden olacak şeyler gibi. Ben ise garanti olsun diye özelde yaptırmıştım 5.ay denememizde

Herkese merhaba kızlar
Dün sabah Predictor Early’de pozitif görüp hemen kan vermiştim, negatif görmüştüm
Kan verdikten birkaç saat sonra kahverengi leke gelmeye başlamıştı
Bugün baya yoğun kırmızı regl oldum
Öğleden sonra doktora gittim
Kanamam çok yoğun diye doktorum döllenme olduğunu, gebeliğin oluştuğunu ama hormonal ve genetik açılardan bebek sağlıklı değilse vücudun onu atabileceğini söyledi
Muhtemelen böyle olmuştur dedi
Yarın sabah Femara’ya başlıyorum yine
Bu sefer Allah nasip eder inşallah

Kimyasal gebelik demekki inşallah bir sonraki ay sağlıklı olur canım

Evet 6 sinda geliyorum o ay her seye baktiricam ben bu ay gebelik oldugunu sanmiyorum hicbir belirtim yok. Memede dolgunluk hissi vardi azalmaya basladi regl gelecek gibi. Yani test yapmamaya karar verdim cidden gecikecekse geciksin.
Senin daha varmiss beklemesi zor ya en gicik su yumurtlamadan sonraki 2 hafta

Valla hamile olup, hiçbir belirti yaşamayanda cok var. Onlarda dollenme itibariyle belirti yaşayanlara çok şaşırıyorlar genelde 6 haftadan sonra belirti oluyormus cünkü.

Ben umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama cocuk baskısından cidden çok sıkıldım. Deniyoruz da demiyoruz millete tabi, birde onları çekemeyeceğiz ha oldu ha olacak haberleri gözlemeleri ya da saçma sapan hadsiz sorulara maruz kalmamak için..

O ka
o kadar iyi yapmışssınızki insanlara dememkle ben bi kaç arkadaşıma girdim her ay soruyolar varmı hamilemisinn diye bende kötü oluyorum tabi ister istemez

Evet ya var mı yok mu sürekli düşünüyosun regl zamanı yaklaştıkça umudunda kalmıyor test yapsan olmuyor yapmasan olmuyor

Yaşın daha çok küçük. Umarım 25'e kadar olmaz en azından sen de çocuk bakacak mental olgunluğa erişmiş olursun en azından
Ayrıca böyle konuşmanız çok yanlış umarım olmaz gibisinden diyerek çocuk isteyen birine böyle yazabiliyosanız olgunluğun yaşla olmadığını kanıtlamış oluyosunuz

Bu cikarimi nerden yaptiniz merak ettim?

23 yaşında ergen yaşta insanların anne olmasını doğru bulmuyorum devir o devir değil. 23 yaşında bu kız daha 2002 doğumlu. Benim de sınavım bu, bebeğim olmuyor diye sızlanıyor bu yaşta. Vizyonsuzluğa bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…