14 haziran pik gördüm 15,16,17,18 ful piktisuan kacinci gundesin?
23 yaşında ergen yaşta insanların anne olmasını doğru bulmuyorum devir o devir değil. 23 yaşında bu kız daha 2002 doğumlu. Benim de sınavım bu, bebeğim olmuyor diye sızlanıyor bu yaşta. Vizyonsuzluğa bak
Sizin yaklasiminiz da hic olgunca degil yalniz. Ben baska bi konudaki yorumlara ithafen falan uyeyi taniyosunuz da bu yorumu yaptiniz sandim. Ozellikle bebek isteyen ve bunun icin fikir alisverisi yapilan konuya gelip kim bebege hazir, kim vizyonlu kim degil diye yargi dagitmak hos mu? kimsenin hayatini sartlarini da bilmiyoruz ben 33 yasimda ilk defa cocuk dusundum kendim icin yorum yapabilirim ama gidip genc bir kadin cocuk istiyor diye umarim olmaz demek “vizyonsuzluk” degilse bile biraz hadsizlik.
Tebrikler canım çok çok sevindim böyle haberler Umut oluyorTesti biraz önce tekrarladım, ince olan ovu testi, kalın olan hamilelik testi (facelle marka , Rossmann ). Çok şükür koyulaşma var, yerleşme akıntısına benzeyen açık kahve akıntı kesildi, bugün yumurtlama akıntısına benzeme yoğun şefafa döndü.
Darısı isteyen herkesin başına inşallah.
Pardon da siz misiniz bunun kararını verecek olan kaldıki siz hanımefendinin yorumunu akıntılarken sıkıntı yokta bizler sizin haddini aşan yorumunuza alıntı yaparken mı sıkıntı olduGenç değil ergen, sıkıntı o. Mesajlarımı alıntılamayı keserseniz sevinirim. Ben kendi fikrimi yazdım siz de kendinizinkini. İkimizin de fikri değişmeyeceğine göre iyi forumlar
Kuzum 24 ü ve 25 I kahve lekelenme oldu 26,27 kırmızıya döndü ama çok az pedi doldurmadı 28 I tertemiz oldu bugün kaset test yaptım negatif yani ben bu ay be adetten birşey anladım ne beş gün süren pikten ortaya karışık oldu herşey yani ben elendim bence bu ay
İnşallah gebe kalırsın bu ay kuzum hatta arka arkata doğurAyrıca böyle konuşmanız çok yanlış umarım olmaz gibisinden diyerek çocuk isteyen birine böyle yazabiliyosanız olgunluğun yaşla olmadığını kanıtlamış oluyosunuz
Beynim yandı bu ay kaset test negatif verdi bu sabah ilk defa hamileyim hissine kapılmıştım…Ama pik gördüğün tarihlerden sonra regl de erken gelmiş oluyor kafalar karıştı
Pardon da siz misiniz bunun kararını verecek olan kaldıki siz hanımefendinin yorumunu akıntılarken sıkıntı yokta bizler sizin haddini aşan yorumunuza alıntı yaparken mı sıkıntı oldu
Bana bak gevşek senden mi öğreneceğim haddimi anadilimin Türkçe olduğu kanısına nasıl vardın senmisin buraların bilirkişisiÖnce ana dilinde yazmayı öğren sonra had bildir, nasıl olur?
Önce ana dilinde yazmayı öğren sonra had bildir, nasıl olur?
Böyle söylemeniz çok yanlış herkes hangi yaşta isterse o yaşta hamile kalabilir bunun kararını vermek bize düşmez , insanları nasıl böyle keskin bir dille yargılıyorsunuz aklım almıyor23 yaşında ergen yaşta insanların anne olmasını doğru bulmuyorum devir o devir değil. 23 yaşında bu kız daha 2002 doğumlu. Benim de sınavım bu, bebeğim olmuyor diye sızlanıyor bu yaşta. Vizyonsuzluğa bak
Bana bak gevşek senden mi öğreneceğim haddimi anadilimin Türkçe olduğu kanısına nasıl vardın senmisin buraların bilirkişisi
Bu kadar avam ve cahil biri bir de anne olacak. Rabb'imin bir bildiği vardır diyorum
Şüphesiz rabbim herşeyi layıkıyla bilendir zira merhametinde nasipte yeri var rabbim sizi beteriyle sınamasın zira irin akan kalbiniz size kafiBu kadar avam ve cahil biri bir de anne olacak. Rabb'imin bir bildiği vardır diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?