Sizin yaklasiminiz da hic olgunca degil yalniz. Ben baska bi konudaki yorumlara ithafen falan uyeyi taniyosunuz da bu yorumu yaptiniz sandim. Ozellikle bebek isteyen ve bunun icin fikir alisverisi yapilan konuya gelip kim bebege hazir, kim vizyonlu kim degil diye yargi dagitmak hos mu? kimsenin hayatini sartlarini da bilmiyoruz ben 33 yasimda ilk defa cocuk dusundum kendim icin yorum yapabilirim ama gidip genc bir kadin cocuk istiyor diye umarim olmaz demek “vizyonsuzluk” degilse bile biraz hadsizlik.

Lobster Monster 23 yaşında anne olunmuyor mu? Bir de umarım çocuğun olmaz demişsiniz ama bunun kararını siz değil eşi ve kendisi verir. Ben şuan 30 yaşındayım çokta pişmanım keşke erkenden yapsaydım diye. Yaş ilerledikçe sağlık sorunları ve gebelik sorunları artıyor zorlaşıyor. Ergen dediğiniz insanlar kurtarıyor bizim ülkeyi şuan. Umarım bilinçsiz olan kim varsa onun çocuğu olmaz

Genç değil ergen, sıkıntı o. Mesajlarımı alıntılamayı keserseniz sevinirim. Ben kendi fikrimi yazdım siz de kendinizinkini. İkimizin de fikri değişmeyeceğine göre iyi forumlar

25 yaşına kadar olmaz demişsiniz düzelteyim de yanlış yerden alıntılamayın 2 senede mi anne olmasına onay verdiniz amannnnnn amannn dağlar taşlar başına neler neler görüyorum bu sitede

Tebrikler canım çok çok sevindim böyle haberler Umut oluyor

Genç değil ergen, sıkıntı o. Mesajlarımı alıntılamayı keserseniz sevinirim. Ben kendi fikrimi yazdım siz de kendinizinkini. İkimizin de fikri değişmeyeceğine göre iyi forumlar
Pardon da siz misiniz bunun kararını verecek olan kaldıki siz hanımefendinin yorumunu akıntılarken sıkıntı yokta bizler sizin haddini aşan yorumunuza alıntı yaparken mı sıkıntı oldu

haifa 18i baz alırsak regle bir kaç gün var olmazsan tekrar yaparsın dur bakalım
Kuzum 24 ü ve 25 I kahve lekelenme oldu 26,27 kırmızıya döndü ama çok az pedi doldurmadı 28 I tertemiz oldu bugün kaset test yaptım negatif yani ben bu ay be adetten birşey anladım ne beş gün süren pikten ortaya karışık oldu herşey yani ben elendim bence bu ay

haifa ovilasyon yapmıştın geçen hatırdım onu denedin mi tekrar acaba o regl di de yeniden yumurtlama mı görüyorsun

Ama pik gördüğün tarihlerden sonra regl de erken gelmiş oluyor kafalar karıştı

Ayrıca böyle konuşmanız çok yanlış umarım olmaz gibisinden diyerek çocuk isteyen birine böyle yazabiliyosanız olgunluğun yaşla olmadığını kanıtlamış oluyosunuz
İnşallah gebe kalırsın bu ay kuzum hatta arka arkata doğur
Ama pik gördüğün tarihlerden sonra regl de erken gelmiş oluyor kafalar karıştı
Beynim yandı bu ay kaset test negatif verdi bu sabah ilk defa hamileyim hissine kapılmıştım…

Pardon da siz misiniz bunun kararını verecek olan kaldıki siz hanımefendinin yorumunu akıntılarken sıkıntı yokta bizler sizin haddini aşan yorumunuza alıntı yaparken mı sıkıntı oldu

Önce ana dilinde yazmayı öğren sonra had bildir, nasıl olur?

Önce ana dilinde yazmayı öğren sonra had bildir, nasıl olur?

Maşallah herkesin ana diline laf etmişsiniz TDK falan olsa gereksiniz:))) size ne kim ne istiyorsa onu yapar niye bu kadar takıldınız siz gidin 40-45 yaşında doğurun bu ülkede reşitlik yaşı 18 sonrası kimseyi ilgilendirmez bende 23 yaşındayım gebelik istiyorum çok güzel kariyerim var sizin bile başaramayacağın bir kariyer akıl yaşta değil baştadır :)

Böyle söylemeniz çok yanlış herkes hangi yaşta isterse o yaşta hamile kalabilir bunun kararını vermek bize düşmez , insanları nasıl böyle keskin bir dille yargılıyorsunuz aklım almıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…