- 13 Temmuz 2024
- 196
- 23
- 18
- 24
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.241
Ayy canım evet ben hiç almıyorum o markadan yanıltıcı hakkında hayırlı olsun aşkımKızlar bu arada LABOQUİCK sakın almayınnnn berbat kaç seferdir yanıltıyor beni allahın cezası gittim test aldım 2 tane biri kaset biri erken ikiside negatif adet olurum artık 3 güne hayırlısı
Sağol canımm teşekkğr ederim nasipten öte yol yok ya bakalımAyy canım evet ben hiç almıyorum o markadan yanıltıcı hakkında hayırlı olsun aşkım
Belli olan sabah ilk idrarla yaptığım diğeri İkinci idrarımla yaptım 1 bardak felan su içmiştim böyle çıktı anlamadım yaSağol canımm teşekkğr ederim nasipten öte yol yok ya bakalım
İnşallah vardır canım benimde böyle oldu umutlanmanı da istemiyorum sonra üzücü olmasın diye ama kan testi versen öğrenirsin aslındaEki Görüntüle 3649883 Buda baya beklemiş hali delireceğim arakdaşlar
Canım teşekkürler ama bu benım kacıncı kımyasalım saglıklı gebelik oluşmadı makesefCanım çok geçmiş olsun geçen ayda ben yaşadım. İyi tarafından bak tuplerimiz sağlıklı embriyo oluşuyor ve hamile kalabiliyoruz. Önümüzdeki 4 ayı iyi değerlendir kimyasal sonrasi gebelik şansı artarmis inşallah o şans seni bulur
İyiki doğdun canım moralinin düzelmesine çok sevindim inşallah bebişinin sağlıcakla geleceği bir yaş olurKızlar selam bır süre uzak kaldım en son buraya yazdıgım mesajdan ıkı gun sonra yoğun sekılde sancım ve kanamam basladı hatta öyle yoğun bır kanamaydı duştan cıkmıstım çamasırımı gıyerken baktım bacaklarımdam akıyo çok korktum ilk defa yasadım böyle bısey ıkı gun çok sıddetlı sancı cektım bugün gayet iyyım moralimi topladım bugün benim doğum günüm yeni yasım bana umut ve mutluluk getırsın nasıp degılmıs demekkı bu süreçte şunu anladım gebelik varsa silik çizgileri onemseyın sadece koyulugun artıp artmadıgı çok önemli ayrıca awox kesinlikle kuruma çizgisi cıkarmıyo bunu garantı edıyorum bol bol dua edın rabbımden ısteyın olmadu dıye üzülmeyin vaktı gelmeyen cıcek açarsa erken solar böyle düşünün demekkı vaktını beklıyo sizleri seviyorum
Cinsiyet tahmini yapabilen varmı?Bu grup, anne olma hayali kuran güzel kalplerin bir araya geldiği, sevgi dolu bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi ve dualarımızı paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda , en güzel haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
Eki Görüntüle 3603627
Kızlar selam bır süre uzak kaldım en son buraya yazdıgım mesajdan ıkı gun sonra yoğun sekılde sancım ve kanamam basladı hatta öyle yoğun bır kanamaydı duştan cıkmıstım çamasırımı gıyerken baktım bacaklarımdam akıyo çok korktum ilk defa yasadım böyle bısey ıkı gun çok sıddetlı sancı cektım bugün gayet iyyım moralimi topladım bugün benim doğum günüm yeni yasım bana umut ve mutluluk getırsın nasıp degılmıs demekkı bu süreçte şunu anladım gebelik varsa silik çizgileri onemseyın sadece koyulugun artıp artmadıgı çok önemli ayrıca awox kesinlikle kuruma çizgisi cıkarmıyo bunu garantı edıyorum bol bol dua edın rabbımden ısteyın olmadu dıye üzülmeyin vaktı gelmeyen cıcek açarsa erken solar böyle düşünün demekkı vaktını beklıyo sizleri seviyorum
Canım idrarın seyrek olduğu için böyle çıkmış ama yine çizgi var korkma bol bol dua etBelli olan sabah ilk idrarla yaptığım diğeri İkinci idrarımla yaptım 1 bardak felan su içmiştim böyle çıktı anlamadım ya
Benim de 4 oldu kuzum 2 kimyasal 2 kurtaj inşallah Rabbım sağlıkla nasip ederCanım teşekkürler ama bu benım kacıncı kımyasalım saglıklı gebelik oluşmadı makesef
Alttan muayenede görünebilir ancakKızlar 4 haftalık kese görülür mü
Ya pik ya tam pik öncesi 6-7 saat sonra ve ertesi gün tekrar yapın. Ben olsam değerlendirirdimSelam kızlar bu pik mi sizce? Yardımcı olabilirseniz sevinirim
Teşekkür ederim cevap içinYa pik ya tam pik öncesi 6-7 saat sonra ve ertesi gün tekrar yapın. Ben olsam değerlendirirdim
Karında gördü 4 haftalık dedi ovulasyon gününden hesapladı O zamanAlttan muayenede görünebilir ancak
Vay süper 4 haftalık ben de hep zar zor alttan göründü maşaAllah karından görünmüşKarında gördü 4 haftalık dedi ovulasyon gününden hesapladı O zaman
Son adete göre 7 haftalık olmam gerekiyor ama 4 deyince ovulasyona göre mi hesapladı oVay süper 4 haftalık ben de hep zar zor alttan göründü maşaAllah karından görünmüşsağlıkla kucağınıza alın inşaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?