- 3 Şubat 2025
- 891
- 1.280
- 28
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.261
Kesenin boyutuna göre hafta söylüyor canım senün geç döllenme oldu. Bende ilk gebeliğimde 6.haftada gittiğimde 4 hafta demişdi doktorSon adete göre 7 haftalık olmam gerekiyor ama 4 deyince ovulasyona göre mi hesapladı o
Aynen oyle işte hatta dedim son adet tarihim 15 agustost civarı idi ddi keseye göre ultrason göre söylüyorumKesenin boyutuna göre hafta söylüyor canım senün geç döllenme oldu. Bende ilk gebeliğimde 6.haftada gittiğimde 4 hafta demişdi doktor
Var canım sorabilirsinmarmelad01 Vignette kızlar tüp bebek ve çatlatma iğnesi hakkında bilginiz var mı arkadaşım için bir şey soracağım da
Arkadaş 12 gün önce ovitrelle oldu 6 gün öncede transfer kalitesi 4bc imiş. Testler şuan pozitif çıkıyor baya baya iğne etkisidir diye düşünüyoruz da emin olamadık acaba ne zaman geçer kiVar canım sorabilirsin
Canım koyuysa baya bence iğneden değildir ama emin olmak için bence 2 gün daha beklesin. Kimisinde iğne 8 günde geçiyor kimisinde 14 gün. İnşallah pozitiftir. Fotoğrafını atabilir misin testinArkadaş 12 gün önce ovitrelle oldu 6 gün öncede transfer kalitesi 4bc imiş. Testler şuan pozitif çıkıyor baya baya iğne etkisidir diye düşünüyoruz da emin olamadık acaba ne zaman geçer ki
Yani bence koyu gibi dur isteyim heyecan yaptımCanım koyuysa baya bence iğneden değildir ama emin olmak için bence 2 gün daha beklesin. Kimisinde iğne 8 günde geçiyor kimisinde 14 gün. İnşallah pozitiftir. Fotoğrafını atabilir misin testin
Bu şekilde yavrumCanım koyuysa baya bence iğneden değildir ama emin olmak için bence 2 gün daha beklesin. Kimisinde iğne 8 günde geçiyor kimisinde 14 gün. İnşallah pozitiftir. Fotoğrafını atabilir misin testin
Gönder gelsinmarmelad01 Vignette kızlar tüp bebek ve çatlatma iğnesi hakkında bilginiz var mı arkadaşım için bir şey soracağım da
İğne etkisi değil bu gerçek pozitif. İğnenin 12.güne kaldığını pek görmedim kaldı ki iğne etkisi olsa bile bu koyulukta çıkmaz. Umut var kesinlikleBu şekilde yavrum
Ayyy çok heyecan yaptım Banada öyle geldi ama heveslendirmek istemedim Hiç sonra üzülür diye size sorayım dedimİğne etkisi değil bu gerçek pozitif. İğnenin 12.güne kaldığını pek görmedim kaldı ki iğne etkisi olsa bile bu koyulukta çıkmaz. Umut var kesinlikle
İyi yapmışsın hele böyle bir süreçte temkinli olmakta fayda var. Yarın ilk idrarla da yapsın daha koyu çıkacak inşallah arkadaşının adına çok sevindimAyyy çok heyecan yaptım Banada öyle geldi ama heveslendirmek istemedim Hiç sonra üzülür diye size sorayım dedim
Aslında dün öğleden sonra yaptı bugünkü daha koyu ama ilk idrardı emin olamadıkİyi yapmışsın hele böyle bir süreçte temkinli olmakta fayda var. Yarın ilk idrarla da yapsın daha koyu çıkacak inşallah arkadaşının adına çok sevindim
Eee o zaman tamam hayırlı olsun diyelimAslında dün öğleden sonra yaptı bugünkü daha koyu ama ilk idrardı emin olamadıkinşallah koyulaşır çok teşekkür ederim bebeğim sen ne yapıyorsun nasılsın
Geldi mi pik döneminEee o zaman tamam hayırlı olsun diyelimben aynıyım işte kuzum debelenmeye devam
Yaklaşıyor birkaç güne olur gibiGeldi mi pik dönemin
Hadi inşallah yüzün gülsün bu ay dualarım seninleYaklaşıyor birkaç güne olur gibi
Normalde doktorlar son adet tarihini sorar ona göre derler bazen geç döllenme olduğunu kesenin olması gerekenden daha küçük olduğunu görünce söylüyorlar. Benim bildiğim bu açıkçası.Son adete göre 7 haftalık olmam gerekiyor ama 4 deyince ovulasyona göre mi hesapladı o
Bence pozitif ya kan versin kesinBu şekilde yavrum
Ayyy inşallah öyledir çok heveslendirmek istemedim belki iğne etkisidir diyede bakalım pazartesi kana gidicem dedi biraz testle devam edecek sanırımBence pozitif ya kan versin kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?