Canım benım yüreğine sağlık umarım

Benim annem de bana böyle hamile kalmış ama o maydanozu kaynatmış beze sarıp iç çamaşırına koymuş. Süt buharına da ayrıca durmuş. Başka detay anlatmadı

Merhaba bunu denedikten sonra illa her gün ilişki şart mı bi de içime oturacak mıyız yoksa çömelip sadece buharı gelsin diye mi beklicez

Kızlar selam geçen ay konuşmuştuk bu ay da varım :) 24 ya da 25 eylül yumurtlama oldu bat 10 ekim. Bir haftadır gögüslerim çok hassas özellikle sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım direkt sancı girdi kasıgıma beş dk kadar. Bu sabah days doctor erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Akşam bebe time erken gebelik yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım

Bence bu sabah tekrarlayın awox marka test varsa elinizde daha doğru sonuç verir . Benim günlerim de sizinle aynı ben henüz bekliyorum yapamıyorum

Bence bu sabah tekrarlayın awox marka test varsa elinizde daha doğru sonuç verir . Benim günlerim de sizinle aynı ben henüz bekliyorum yapamıyorum
Benimde günlerm sizlerle aynı 3 olduk. Bende yapmadm :)

Selammm kızlarr ne var ne yok Ben bu ay ovü ile takip yaptım 29 pik 30 u çatlama ertesi gün göğüs ağrısıyla uyandım hala daha devam ediyor bugğn dpo5. Bu şekilde olup gebelik öğrendiniz mi acabaa

Kızlar Ovulasyon testim kaç güne pik olur sizce , bugün regl başlangıcından itibaren 8. Günüm döngüm 24 26 arası

Eklentiler

• image.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 13
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…