- 20 Haziran 2016
- 6.408
- 10.783
- 248
- Konu Sahibi Yasakarpuz
-
- #17.281
Evet pazartesi kesin olur zaten rabbim yüzünü güldürsün bizlere de dua etsinAyyy inşallah öyledir çok heveslendirmek istemedim belki iğne etkisidir diyede bakalım pazartesi kana gidicem dedi biraz testle devam edecek sanırım
Söylerim bende ediyorum kiiiEvet pazartesi kesin olur zaten rabbim yüzünü güldürsün bizlere de dua etsin
İnşallah balım pek umutlu olmasamdaHadi inşallah yüzün gülsün bu ay dualarım seninle
Umudunu kaybetme seni bulacak bebişin ben inanıyorumİnşallah balım pek umutlu olmasamda
Canım benım yüreğine sağlık umarımrabbim bizi ve isteyen bakabilicek tüm kadınların sizinde çiçeklerimizi açtırsın doğacak yavrularımızı bize bağışlasın yer gök dua umut Allah bize kısmet edecekse muhakkak olur güzellikle sağlıkla huzurla nasip olsun bende gecen ay dediğiniz gibi kimyasal yaşadığımı düsünüyorum bu ayda silik cizgi gördüm ama suan negarif cıkıyor niye yaşıyoruz bunları bi sebebi var illaki kavusmamız güzel olacaktır belki bende ekstra vitamin takviyesine magnezyuma ve incir yemeye başladım 2 aydır ve bu ay üzülmedim insan bi garip alışıyor çok tuhaf gelecek vakti belli ama bebişlerin ben kalpten inanıyorum bizim olan bizim olucaktır …
Ben kürtaj olmadım kendiliğinden düştü zatenBenim de 4 oldu kuzum 2 kimyasal 2 kurtaj inşallah Rabbım sağlıkla nasip eder
Gerek yok ileri haftalardaki düşüklerde rahmin kendini toparlaması için birkaç ay bekleyin diyorlar. Kimyasalda hiç gerek yok ki pek çok insan kimyasal üstüne hemen tekrar gebe kalıyorKızlar en doğurgan dönemdeyim tahmini bugün pik olması lazım kimyasaldan sonra korunmama gerek yok dimi
Ozaman degerlendırelımGerek yok ileri haftalardaki düşüklerde rahmin kendini toparlaması için birkaç ay bekleyin diyorlar. Kimyasalda hiç gerek yok ki pek çok insan kimyasal üstüne hemen tekrar gebe kalıyor
Değerlendir canım hatta bugün pik olursa yarın ve ertesi günüde değerlendir 3 gün üst üste bence mümkünse bazı yorumlar okudum bu şekil gebe kalanlar olmuş yaniKızlar en doğurgan dönemdeyim tahmini bugün pik olması lazım kimyasaldan sonra korunmama gerek yok dimi
Benim annem de bana böyle hamile kalmış ama o maydanozu kaynatmış beze sarıp iç çamaşırına koymuş. Süt buharına da ayrıca durmuş. Başka detay anlatmadı
Merhaba bunu denedikten sonra illa her gün ilişki şart mı bi de içime oturacak mıyız yoksa çömelip sadece buharı gelsin diye mi beklicezSüt ile maydanozu kaynatıp bir kovaya koyuyoruz alaturka tuvalete oturur gibi pozisyonda buharına oturuyoruz belimizi kovayla birlikte iyice sarıyoruz ki buhar dışarı çıkmasın sıcak olsun. 30 dk kadar bu şekilde oturduktan sonra yatağa yatıp biraz dinleniyoruz. Bu işlemi 3 gün yapıyoruz ve bu günlerde ilişki oluyor. Bende denemedim ama bir çok yerde okudum baya hamile kalan varmış. Artık nelere başvuracağımı şaşırdım inan ki
merhaba bende aynı durumu yaşadım sat tarihi 23.08 di ve ben 5+3 gün olduğunu düşünürken doktor 4 haftalık dedi şimdi nasıl geri gittiniz mi siz?Son adete göre 7 haftalık olmam gerekiyor ama 4 deyince ovulasyona göre mi hesapladı o
Hayır 9 Ekim dedi gel ama 16 sında gideceğimmerhaba bende aynı durumu yaşadım sat tarihi 23.08 di ve ben 5+3 gün olduğunu düşünürken doktor 4 haftalık dedi şimdi nasıl geri gittiniz mi siz?
İnşallah sağlıklı ilerler daha gitmedimNormalde doktorlar son adet tarihini sorar ona göre derler bazen geç döllenme olduğunu kesenin olması gerekenden daha küçük olduğunu görünce söylüyorlar. Benim bildiğim bu açıkçası.
Bence bu sabah tekrarlayın awox marka test varsa elinizde daha doğru sonuç verir . Benim günlerim de sizinle aynı ben henüz bekliyorum yapamıyorumKızlar selam geçen ay konuşmuştuk bu ay da varım :) 24 ya da 25 eylül yumurtlama oldu bat 10 ekim. Bir haftadır gögüslerim çok hassas özellikle sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım direkt sancı girdi kasıgıma beş dk kadar. Bu sabah days doctor erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Akşam bebe time erken gebelik yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım
Kızlar selam geçen ay konuşmuştuk bu ay da varım :) 24 ya da 25 eylül yumurtlama oldu bat 10 ekim. Bir haftadır gögüslerim çok hassas özellikle sabahları. Dün agır bir şey kaldırdım direkt sancı girdi kasıgıma beş dk kadar. Bu sabah days doctor erken gebelik yaptım silik çizgi çıktı. Akşam bebe time erken gebelik yaptım negatif çıktı sizce ne yapmalıyım
Benimde günlerm sizlerle aynı 3 olduk. Bende yapmadm :)Bence bu sabah tekrarlayın awox marka test varsa elinizde daha doğru sonuç verir . Benim günlerim de sizinle aynı ben henüz bekliyorum yapamıyorum
Selamlar. Sizin gebelik olmamış mıydı geçtiğimiz aylarda?Selammm kızlarr ne var ne yokBen bu ay ovü ile takip yaptım 29 pik 30 u çatlama ertesi gün göğüs ağrısıyla uyandım hala daha devam ediyor bugğn dpo5. Bu şekilde olup gebelik öğrendiniz mi acabaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?