Profili görünmüyor artık bırakın cevap bile vermeyin cevap verdikçe kendini bir şey sanıyor

Merhaba bu uygulamaya bende kullanıyorum değerleriniz çok farklı testiniz bu uygulamanın testlerimi

Sanki hiç zaman geçmiyor beklerken ne yapıyorsunuz acaba iş yerimde bu hafta sakin bir fikir verin bana

ben suan calismiyorum yaklasik 4 aydir. Ogretmenim aslinda ama almanyaya gorevlendirmeyle geldik burda da baska bi sektorde 3 yil calistim cocuk dusununce isi biraktim bu yuzden bir de beni dusun nasil zaman gecmiyor ama bol bol kitap okuyorum dizi izliyorum disari cikiyorum hava guzellestigi icin yine de yok yani gecmek bilmiyor

Bende kitaba sardım aklım öyle meşgul oluyor birazcık o da

Bende kitaba sardım aklım öyle meşgul oluyor birazcık o da
ayy ben de istifa edeceğim yarın, çok sıkıntılı bir yerde çalışıyorum ve liseden beri hayatım çalışmakla geçti artık çok yoruldum 2-3 ay işten çıkıp kafa dinleyip yeni iş bakacağım. belki bu arada stresten uzaklaşınca bir şeyler olur diye umuyorummm :)

Evet belki biraz uzaklaşmak iyi gelebilir ne işle meşguldunuz

canım bugün olmayı bekliyorum bakalım. kan testi negatif çıktıktan sonra başka test falan da yapmadım. ama bence regl olacağım

Regl belirtin var mi? Mesela benim her reglden once 2 gun falan lekelenmem olur mutlaka o yuzden bekliyorum test icin baktim ki leke falan gelmiyor o zaman yapacagim testi.

Merhaba canım, evet yine bütün kızlar toplandık. Bende de hala bekleyiş süreci devam ediyor. 1 hafta kaldı bata, umutsuz bir şekilde bekliyorum.
Takviyeleri ben de almayı düşünüyorum ama doktorlar maalesef birşey demiyorlar bununla ilgili. Yine de sorucam gittiğimde. Sende kaç ay oldu deneyeli? Ben artık temmuzda hsg çektireceğim olmazsa... bu ay misafirim geldi tam o tarihlerde yaptıramadım ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…