- 30 Haziran 2025
- 481
- 317
- 18
- 25
Merhaba bu uygulamaya bende kullanıyorum değerleriniz çok farklı testiniz bu uygulamanın testlerimiMerhaba geçenki konudan beri yazdıklarınızı okuyorum reglim 10 gün gecikti döngümde hiç pik göremedim ve adet olmamam üzerine tekrar ovulasyona başladım bu sefer uygulama piki yakaladığımı söylüyor pik gecesi ve silikleşmiş testten sonra ilişkim oldu sizce bu sefer yakalamış mıyımdır uygulamaya da pek güvenemedim ama akıntımda uygulamayı destekledi siz ne düsünüyorsunuzEki Görüntüle 3611516
ElizabethBennettt test yapıcam bugün diyodun yaptın mı canım
Sanki hiç zaman geçmiyor beklerken ne yapıyorsunuz acaba iş yerimde bu hafta sakin bir fikir verin bana
Bencede regl geçsin kesin olsun canımYok kuzum yapmadim beklemeye karar verdim 3 gun var daha reglime
Anladım canım en doğrusu bakalım olacakmıyız gecikecekmiyizYok kuzum yapmadim beklemeye karar verdim 3 gun var daha reglime
Zaten işte olmasa hiç zaman geçmez banaSanki hiç zaman geçmiyor beklerken ne yapıyorsunuz acaba iş yerimde bu hafta sakin bir fikir verin bana
canım bugün olmayı bekliyorum bakalım. kan testi negatif çıktıktan sonra başka test falan da yapmadım. ama bence regl olacağımladycharlotte regl oldun mu ne alemdesin?
Bende kitaba sardım aklım öyle meşgul oluyor birazcık o daben suan calismiyorum yaklasik 4 aydir. Ogretmenim aslinda ama almanyaya gorevlendirmeyle geldik burda da baska bi sektorde 3 yil calistim cocuk dusununce isi biraktim bu yuzden bir de beni dusun nasil zaman gecmiyorama bol bol kitap okuyorum dizi izliyorum disari cikiyorum hava guzellestigi icin yine de yok yani gecmek bilmiyor
ayy ben de istifa edeceğim yarın, çok sıkıntılı bir yerde çalışıyorum ve liseden beri hayatım çalışmakla geçti artık çok yoruldum 2-3 ay işten çıkıp kafa dinleyip yeni iş bakacağım. belki bu arada stresten uzaklaşınca bir şeyler olur diye umuyorummm :)Bende kitaba sardım aklım öyle meşgul oluyor birazcık o da
Evet belki biraz uzaklaşmak iyi gelebilir ne işle meşguldunuzayy ben de istifa edeceğim yarın, çok sıkıntılı bir yerde çalışıyorum ve liseden beri hayatım çalışmakla geçti artık çok yoruldum 2-3 ay işten çıkıp kafa dinleyip yeni iş bakacağım. belki bu arada stresten uzaklaşınca bir şeyler olur diye umuyorummm :)
canım bugün olmayı bekliyorum bakalım. kan testi negatif çıktıktan sonra başka test falan da yapmadım. ama bence regl olacağım
Merhaba canım, evet yine bütün kızlar toplandık. Bende de hala bekleyiş süreci devam ediyor. 1 hafta kaldı bata, umutsuz bir şekilde bekliyorum.Kızlar Selam,
K kugukusuElizabethBennettt
Diğer formdan tanıdıklarımı görünce hemen takip etmeye başladım.
Artık o formdan devam etmiyorlar sanırım bayadır bakamadım buraya nasıl gidiyor ?
Adetim 6 gün gecikince bu sefer oldu diye düşünüp, yine hüsrana uğradım.Bugun kadın doğuma gittim takviye için öneri sunsun diye, folik asit dışında hiçbirsey vermedi. Inositol içeren birsey kullanayım mı dedim yok dedi sonra sen bilirsin dedi. Bilsem orada işim nepcos durumum yok ama yinede yumurta kalitesi için venatura inositol, prowomen gibi şeyleri direkt denesem mi bilmiyorum. 1 yıl dolmadığı için bile gerek görmedi öneriye anlayacağınız...
Aaaa hakikaten bu kadar net olması pekiiiKızlar falımda bile sürekli bebek çıkıyor aklımız fikrimiz bebek olunca herşeyimizi etkiliyor sanırım bakar mısınız her falımda çıkıyor rahimde bebekEki Görüntüle 3611707
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?