Ayy gerçekten yumurtlama sonrası ayrı bir çileli bekleyiş yani gebelik var ya da yok keşke hemen anlasakta önümüzdeki maçlara baksak

ElizabethBennettt reglin 4 temmuzdu değil mi? Ateşinde değişiklik var mı?
nryyy kız sen nerelerdesin ne alemdesin

4 temmuz canimm bugun test yapacaktim vazgectim. Bir tane dijital testim var cok hassas betayi 10 dan itibaren algiliyor. Beklicem 3 temmuza kadar lekelenme falan olmazsa yapicam. Atesim bu sabah 36.7 degisiklik yoktu sen olcuyo musun? Baska belirti hic yok bende sadece hala meme hassasiyeti.

Bende de meme hassasiyeti var sadece. Hangi testi alsam bilemedim. Daha da var adet günüme

Bende de meme hassasiyeti var sadece. Hangi testi alsam bilemedim. Daha da var adet günüme

ben yine kendimi tutamadim sacmaladim erkenden test yaptim. Testler de yani dunyanin parasi. Simdi elimdeki test de yine cok pahali o yuzden cidden parayi car cur etmicem bekleyecegim. Senin daha baya var canim ya sabret regle bir gun kala falan yap yapacaksan iyi bir testle

Öyle karar vermiştim aslında. Ama dün dolgum düştü, az hassasiyet yapıyor. Varsa bişey uyuşturamıcakta. Bilemedim şu an hiç ne yapayım.
Evet ya trde eczanelerde çok pahalı. Senin de inşallah gebelik belirtisidir hassasiyet

Benim de dis agrim var aksi gibi ne bicim zamanlama dimi. Dayanabiliyosan gebeligi netlestirene kadar bekle derim ama gerci varsa bu sefer hic gidemezsin. Bi dis doktoruna sor derim yine de eger hemen yapabilyosa halletsin erken donemde bi zarari olmayabilir

Sorma. Bir de tüm dişlerimş yaptırmıştım biliyor musun?
Diş doktoruma sormuştum ben onu. İlk 3 ayda tercih etmiyoruz, sonrasında bizim için sorun değil işlem yapıyoruz ama yine de kadın doğum doktorundan onay istiyoruz demişti.

ElizabethBennettt 36.8 çıktı yine
Evet Bekle de test boşa gitmesin bari para bayılıp duruyoruz
23393 senin regle daha var diye biliyorum şuan varsa bile çıkmaz sanırım
Günlerimiz yakın ama bende meme hassasiyeti bile yok
Yeşil elma hamile sanırım başka konuda gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…