- 27 Ocak 2018
- 152
- 104
- 103
- 30
Ayy gerçekten yumurtlama sonrası ayrı bir çileli bekleyişben suan calismiyorum yaklasik 4 aydir. Ogretmenim aslinda ama almanyaya gorevlendirmeyle geldik burda da baska bi sektorde 3 yil calistim cocuk dusununce isi biraktim bu yuzden bir de beni dusun nasil zaman gecmiyorama bol bol kitap okuyorum dizi izliyorum disari cikiyorum hava guzellestigi icin yine de yok yani gecmek bilmiyor
Ayy gerçekten öyle ne zormuş bu Gebelik planlarıZaten işte olmasa hiç zaman geçmez bana
Hahahaha aynenn sanki bissürü zaman geçti gibi ama hala reglime 5 gün var bari güzell sonuçlansa bu bekleyişlerimizAyy gerçekten yumurtlama sonrası ayrı bir çileli bekleyişyani gebelik var ya da yok keşke hemen anlasakta önümüzdeki maçlara baksak
Kızz senin az kalmış yine benim 8 gün var bu hafta bı bitse rahatlıcamHahahaha aynenn sanki bissürü zaman geçti gibi ama hala reglime 5 gün var bari güzell sonuçlansa bu bekleyişlerimiz
Ahhh ahh az kaldıkça hiç geçmiyor işteKızz senin az kalmış yine benim 8 gün var bu hafta bı bitse rahatlıcam
Benimde 10 temmuzKızz senin az kalmış yine benim 8 gün var bu hafta bı bitse rahatlıcam
Demi keşke o kısmı görebilsek neler oluyo suanda ordaAyy gerçekten yumurtlama sonrası ayrı bir çileli bekleyişyani gebelik var ya da yok keşke hemen anlasakta önümüzdeki maçlara baksak
Oo hadi bisey kalmamış çok heyecanliHahahaha aynenn sanki bissürü zaman geçti gibi ama hala reglime 5 gün var bari güzell sonuçlansa bu bekleyişlerimiz
Hadi bakalım güzel haberler alalım hep birlikte inşallahOo hadi bisey kalmamış çok heyecanli
ElizabethBennettt reglin 4 temmuzdu değil mi? Ateşinde değişiklik var mı?
nryyy kız sen nerelerdesin ne alemdesin
Bende de meme hassasiyeti var sadece. Hangi testi alsam bilemedim. Daha da var adet günüme4 temmuz canimm bugun test yapacaktim vazgectim. Bir tane dijital testim var cok hassas betayi 10 dan itibaren algiliyor. Beklicem 3 temmuza kadar lekelenme falan olmazsa yapicam. Atesim bu sabah 36.7 degisiklik yoktu sen olcuyo musun? Baska belirti hic yok bende sadece hala meme hassasiyeti.
Bende de meme hassasiyeti var sadece. Hangi testi alsam bilemedim. Daha da var adet günüme
Öyle karar vermiştim aslında. Ama dün dolgum düştü, az hassasiyet yapıyor. Varsa bişey uyuşturamıcakta. Bilemedim şu an hiç ne yapayım.ben yine kendimi tutamadim sacmaladim erkenden test yaptim. Testler de yani dunyanin parasi. Simdi elimdeki test de yine cok pahali o yuzden cidden parayi car cur etmicem bekleyecegim. Senin daha baya var canim ya sabret regle bir gun kala falan yap yapacaksan iyi bir testle
Öyle karar vermiştim aslında. Ama dün dolgum düştü, az hassasiyet yapıyor. Varsa bişey uyuşturamıcakta. Bilemedim şu an hiç ne yapayım.
Evet ya trde eczanelerde çok pahalı. Senin de inşallah gebelik belirtisidir hassasiyet
Sorma. Bir de tüm dişlerimş yaptırmıştım biliyor musun?Benim de dis agrim var aksi gibi ne bicim zamanlama dimi. Dayanabiliyosan gebeligi netlestirene kadar bekle derim ama gerci varsa bu sefer hic gidemezsin. Bi dis doktoruna sor derim yine de eger hemen yapabilyosa halletsin erken donemde bi zarari olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?