belirtiler geliyor gidiyor, kasık ağrım var bir de beyaz akıntım oldu canım. bugün regl olmazsam garanti olsun diye yine test yaparım ama içimdeki his yok diyorRegl belirtin var mi? Mesela benim her reglden once 2 gun falan lekelenmem olur mutlaka o yuzden bekliyorum test icin baktim ki leke falan gelmiyor o zaman yapacagim testi.
Bende hassasiyet de yok sıfır belirtiBende de meme hassasiyeti var sadece. Hangi testi alsam bilemedim. Daha da var adet günüme
18-20 ise 10 temmuzu bulmazbaşka nerelerin ağrıyor söyle bakim eğer dişin ağrı vs yapıyorsa test yapıp bence erkenden git
Ya benim meme hassasiyetim adetten önce de oluyor. Bir şeye de yoramıyorum o sebeple açıkçasıBende hassasiyet de yok sıfır belirti
Şöyle bi yerleşme kanaması olsa da emin olsakay kendimi dinlemekte hiç istemiyorum ama sanki minik minik kasık ağrım var. Sık idrara çıkıyorum ama oda su içmekten şimdilik dişimde çok hafif hassasiyet var. İdare eder bi kaç gün diye düşünüyorum ama bakalım
Ya benim meme hassasiyetim adetten önce de oluyor. Bir şeye de yoramıyorum o sebeple açıkçası
Testlerde qrtik guven olmuyo üzücü oluyo sonu yaBende de meme hassasiyeti var sadece. Hangi testi alsam bilemedim. Daha da var adet günüme
Bi o eksik gibi sankiŞöyle bi yerleşme kanaması olsa da emin olsak
Evet ya. Yapcaktım aslında ama güvenemedim şimdidenTestlerde qrtik guven olmuyo üzücü oluyo sonu ya
Sonuç nasil çıktı canim.ben yine kendimi tutamadim sacmaladim erkenden test yaptim. Testler de yani dunyanin parasi. Simdi elimdeki test de yine cok pahali o yuzden cidden parayi car cur etmicem bekleyecegim. Senin daha baya var canim ya sabret regle bir gun kala falan yap yapacaksan iyi bir testle
Her ay sürekli biberleri ağrıyordu birsuru belirti vardı psikolojik bu ay hiç bisey yok turp gibiyimBende hassasiyet de yok sıfır belirti
Chatcbtye göre yarından itibaren yerleşme kanaması bekleniyor okadar beynime odaklamisimki rüyamda iç camasirima bakiyodum leke gelmismi diyeŞöyle bi yerleşme kanaması olsa da emin olsak
ElizabethBennettt 36.8 çıktı yine
Evet Bekle de test boşa gitmesin bari para bayılıp duruyoruz
23393 senin regle daha var diye biliyorum şuan varsa bile çıkmaz sanırım
Günlerimiz yakın ama bende meme hassasiyeti bile yok
Yeşil elma hamile sanırım başka konuda gördüm
Sonuç nasil çıktı canim.
Hahahaha ne hallere düştük yaa bide düşünmeyin diyorlar gündemimdeki tek konu buChatcbtye göre yarından itibaren yerleşme kanaması bekleniyor okadar beynime odaklamisimki rüyamda iç camasirima bakiyodum leke gelmismi diye
Senin bat 5 temmuzdu bence hala erken çıkması içinAa hamile mi ne guzel o zamann gruptaki hamile orani artmasi lazim ya
Negatif tertemiz.. 9. gunde yapmistim o yuzden varsa da yukselmesini bekleyip garantileyecegim
Enguzeli Adetin geçmesini bekleme bazen geç döllenme olduğu zaman daha da geç cikabiliyoAa hamile mi ne guzel o zamann gruptaki hamile orani artmasi lazim ya
Negatif tertemiz.. 9. gunde yapmistim o yuzden varsa da yukselmesini bekleyip garantileyecegim
Rüyalarımdan cikmiyo gündüzde hiç aklımdan cikmiuo ben çıkarayım desem oğlum geliyo aha hamilesin ayyyy sen benim kardeşimsin olacaksın deyip olmayan bebek için karnımı seviyoHahahaha ne hallere düştük yaa bide düşünmeyin diyorlar gündemimdeki tek konu bu
Enguzeli Adetin geçmesini bekleme bazen geç döllenme olduğu zaman daha da geç cikabiliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?