- 29 Aralık 2024
- 2.205
- 1.280
- 48
Benimde 25i pikti 26si çatlama bu ay hiç bi belirti yokS seraysss77 sizin yumurtlama ne zamandı
Benim çatlama 27sinde oldu geçen ay yumurtlamadan sonra sürekli akıntım vardı oda yok şuan
Benim 18 i pikti 21 e kadar pik devam etti 22 si sabah erkenden yaptım çatlamıştıS seraysss77 sizin yumurtlama ne zamandı
Benim çatlama 27sinde oldu geçen ay yumurtlamadan sonra sürekli akıntım vardı oda yok şuan
Aslnda biz geç döllenmeyi bilebiliriz geç döllenme yumurtlamanın geç olması demek benim tam vaktinde oldu varsa regl zamanı çıkar diye düşünüyorumEnguzeli Adetin geçmesini bekleme bazen geç döllenme olduğu zaman daha da geç cikabiliyo
Yerleşmede olabilir ama o o da regle yakın oluyomuşAynen canim zaten benim reglden bikac gun once lekelenmem baslar ben ordan anlayacagim olup olmadigini
Yumurta catladiktan hemen sonra dollenmeyedebiliuo aslindaAslnda biz geç döllenmeyi bilebiliriz geç döllenme yumurtlamanın geç olması demek benim tam vaktinde oldu varsa regl zamanı çıkar diye düşünüyorum
Benim hiç öyle olmadı ya hep 4 gün sürdü pik süresiBenimde 25i pikti 26si çatlama bu ay hiç bi belirti yok
Evet ya ağlayacam ya güleceğim bakalımmm
Yaaa ama yumurta en fazla 24 saat canlı kalıyor maksimum 1 gün sarkarYumurta catladiktan hemen sonra dollenmeyedebiliuo aslinda
Mesela benim oğlumda adetten 1 hafta önce yerleşme kanaması oldu adete 1 hafta vardı bak gebeligim tam adetten 10gun sonra belli oldu yumurtlama günü değilde ondan bikac gün sonra dollendiginde geç döllenme oluyoYerleşmede olabilir ama o o da regle yakın oluyomuş
Olsunda geç döllenme olsun Allahın izniyleMesela benim oğlumda adetten 1 hafta önce yerleşme kanaması oldu adete 1 hafta vardı bak gebeligim tam adetten 10gun sonra belli oldu yumurtlama günü değilde ondan bikac gün sonra dollendiginde geç döllenme oluyo
6 ay boyunca hergun yaptim
Ben 7 temmuz da düşünüyorum ama 6 sındada nöbetçiyim radyasyon alma durumum olabiliyor öyle olursa 6 sında yaparım
Aynen ama iste öncesinde çıkmayınca moral bozuyoruz doktorlar bile adetten 7 gün geçsin öyle test yapın diyolar ama durmak ne mumkunOlsunda geç döllenme olsun Allahın izniyle
Ozaman direk kan vermen lazım canim idrarda çıkmazsa her ihtimale karsiBen 7 temmuz da düşünüyorum ama 6 sındada nöbetçiyim radyasyon alma durumum olabiliyor öyle olursa 6 sında yaparım
Aynen regl günüde bakıp durucam oldummu olmadımmı diye6 ay boyunca hergun yaptimbu sefer durabilirim günümün geçmesini bekliyorum benim çok düzensiz cunku
Abıo 1 hafta daha bekleyebileceğimi sanmıyorumAynen ama iste öncesinde çıkmayınca moral bozuyoruz doktorlar bile adetten 7 gün geçsin öyle test yapın diyolar ama durmak ne mumkun
Evet canım 28inde yaptım ilk testimi hamileyim cok şükür henüz kan vermedim ama koyulaşma takip ettim yarın kan vereceğim buda bugunki testimY yesilelma13 bugun regl gununmus test yaptin miii???
Zaten o son günlerde kasık ağrısı oldumu geldi gelmedi ayrı bi zorAynen regl günüde bakıp durucam oldummu olmadımmı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?