Doğuma Hazırlık Baby Shower partisinde ne giydiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Ebrufulya

Guru
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
119
42
298
Kasım sonu kızım için yapacağım baby shower partisi için kendime kıyafet bulamıyorum:(
Bana bu konuda önerisi olan arkadaslarımdan tavsiyelerini bekliyorum

size cevap yazabilmek için üye olarak oldum. bende o kadar uzun süre aradım ki kaliteli ve guzel olsun yaşıma uygun oldun diye. forever new in bu seZonunda göğsün bikaç parmak altından bollaşan straplez elbiseleri var. altı tütü olduğu için sıkmıyor. ama pahalı malesef. ben en sonunda ordan aldım herkes çok beğendi. sadece normalin büyük bedenini alıcaksınız.

size cevap yazabilmek için üye olarak oldum. bende o kadar uzun süre aradım ki kaliteli ve guzel olsun yaşıma uygun oldun diye. forever new in bu seZonunda göğsün bikaç parmak altından bollaşan straplez elbiseleri var. altı tütü olduğu için sıkmıyor. ama pahalı malesef. ben en sonunda ordan aldım herkes çok beğendi. sadece normalin büyük bedenini alıcaksınız.
Merhaba
Cevap verdiğiniz için çok çok teşekkürler bende ordan bir tane pembe saten begendim dediğiniz gibi fiyatı çok pahalı o yüzden teredddüt yaşayıp burdan fikir almak istedim...Demekki mecbur bende ordan alacagım hicbir yerde güzel birşey bulamadım ister istemez başkaları nerden bulmuş diye sormak aklıma geldi
Sevgiler❤️

evet hamileye uygun bi pembe bide lacivert olan modeli var zaten. ben lacivert olanı aldım . baby shower yapmak çok masraflı. ben dün akşam yaptım. kolay gelsin:)

evet hamileye uygun bi pembe bide lacivert olan modeli var zaten. ben lacivert olanı aldım . baby shower yapmak çok masraflı. ben dün akşam yaptım. kolay gelsin:)

Evet bakalım benimki 29 kasımda ben 25 kişilik yapıyorum sadece balon süsleme yapıcam saglıkla kucagına al bebegini canım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    59,8 KB · Görüntüleme: 256
  • image.webp
    image.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 263
Çok güzel geçti:))elbisemi de forewer new den aldım bikaç foto ekledim senin için sevgiler
Harika olmuşsun Can'ım, hoş bir mekan da ayarlamışsın. Her şey çok tatlı ve şık görünüyor. Sağlıklı doğumlar dilerim.

Back
X