Doğuma Hazırlık Baby Shower'ımdan goruntuler..Umarım size de fikir vermiş olur hamiş arkadaşlar :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
doğmamış çocuğa don biçme partisi...ya bi doğsun sağlıcakla eşya dediğin alınır ...ben cesaret edemem açıkcası...

doğmamış çocuğa don biçme partisi...ya bi doğsun sağlıcakla eşya dediğin alınır ...ben cesaret edemem açıkcası...

zaten başlıktada bu tip bir davet vermek isteyenlere fikir olsun diye açtım konuyu diye belirttim :)
benim için çok keyifli bir gun geçti,gelenlerde çok memnun kaldı,"dogmamıs cocuga don biçme partisi" biraz sığ bir algılama olmuş,
bebeğe hoşgeldin aileye daveti deniyor bu party'e,dolayısıyla bu tip guzel bir olaya bu şekilde yaklaşmak,hele ki boyle ozel zamanlarda ayıp oldu..

kızlar konuyla ilgili değişik fikirler buldum, cok hoşuma gitti..
bebek bezlerinden yapılma keklerden tutunda,değişik şekilde kurabiyelere kadar çok enteresan şeyler yapmışlar :))))

gecen ay bir arkadaşımıza baby shower partisi yaptık. bizim partimiz baya turkish parti oldu, arkadaşımız ihtiyac listesi hazırladı ve bir mağaza ile anlaştı. bir ay süremiz vardı o süre zarfında herkes hediyelerini aldı, partinin yapılacağı gün arkadaşmızın ewine kendi hazırladığı pasta börek tarzında şeylerle geldi. anne adayına çay demleme servis hazırlama işleri kaldı. bildiğiniz gün gibiydi ama çok eğlendik hepimiz. arkadaşımızın ıvır zıvır kılık kıyafet eksiği kalmamış oldu böylece, bence çok güzel bir sistem turkish usulu de baya hoş oldu ))

Süper yapmışssınız,bizde ilk evde yapmayı dusunduk ama aile geniş oldugundan ve sığmayacagımızdan dışarda yapmak zorunda kaldık..arkadaş arasında evde yapmak daha pratik olmustur kesinlikle =)
maksat beraber olmak hoş vakit geçirmek zaten

bence harikaa,herşeyde çok gzl olmuş canım:)az önce kızımı uyku tutmayınca birlikde baktık fot.larınızaa aaaaaa ciicii diyor:)o bile beğendi yani.ben herşeyini yaptım birtek bu partiyi yapamadım malesef.çok yoğun çalışıyodum,zaman sıkıntım vardı.2.bebeğim olursa mutlaka yapıcam,gzl bir organizasyon.çok hoş.hrşey gönlünce olsun..

peki canııımmmmmm

Sanırım bi kavram kargasaşı olmuş bilmeyen arkadaşları da yanlış bilgilendirmiş olunmuş. Sizin yaptığınız hoş geldin yemeğidir, baby shower ise çok daha farklıdır. Baby shower da annenin kendisi değil, annenin akrabaları arkadaşları anneye bir gün düzenlerler çoğunlukla bu sürpriz bir gün olur.herkes ya bir ortak yer belirlenir herkes oraya bir şey yapıpı getirir pastadır börektir vs. vs. ya da herkes hediyesini yemekliini alır anne adayının evine baskın düzenlerler sürpriizzz die :))) özellikle Doğuma yakın bir zaman seçilir ki annenin ihtiyaçları tam olarak belirlensin. annenin bebek doğduğunda ihtiyacı olabilecek malzemeleri hediye ederler. kimi bebeğini büyütmüştür artık beşiğini kullanmayacaktır getirir, öteki puseti kullanmayacaktır artık onu hediye eder, ikinci el olması şart değildir. anneye bebek doğduğunda ne lazım olacaksa (bir şekilde yardım gibi de düşünebiliriz) o ihtiyaçları hediye ederler giysidir, oyuncaktır, bebek bakım malzemesidir vb. Temelinde bebek sahibi olacak ailenin masrafını hafifletmek yatar bir çeşit yardımlaşmadır baby shower. ülkemizde son zamanlarda yaygınlaşan bebeğe hoşgeldin yemeğinin ise temel amaç açısından baby showerla pek bir alakası yoktur. Amacım eleştirmek değil. son günlerde çokça karşılaştığım bir kavram kargaşasını düzeltmekti. Bebeğiniz ile nice sağlıklı mutlu günler geçirmeniz dileği ile analı babalı büyüsün uzuun huzurlu başarılı bir ömrü olun minişin.

cok tesekkuler canım :) umarım 2. bebeğinde yaparsın sende,tavsiye ederım çok keyifli oluyor:) kızına sevgiler

canım dogru soyluyosun senin de soylediğin gibi bu davetin pek çok farklı şekli var,bende yazdım zaten ister evde ister dışarda verirsin bu tamamen kişinin kendi seçimi..
senin de soylediğin gibi bu daveti hamile kişinin arkadaşları yada ailesi de verebilir kişinin kendiside..nitekim amerikada unlu kişiler dahil bu davete bilakis kendileri buyuk bir ozenle hazırlanıp,o şekilde veriyor daveti..
yani uzun lafın kısası,burdaki amaç bebeğe hoşgeldin davetinin verilmesi,anne adayının guzel bir gun geçirmesi ve bebeğin eksiklerinin tamamlanması..ben kendi adıma çoook keyifli ve eğlenceli bir gun geçirdim,bu tip davet vermek istediğimde de bu platformda çok fazla bilgi edinemediğim için kendi davetimden gorseller koyarak sizlerle bunu paylaşmak istedim tabiki herkesin kendi zevki ve kararı...buarada guzel dileklerin için de tesekkurler

ilk kez duyuyorum :44:

bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerim

banada yapacak arkadaşlarım ama zamanını belirlemedik artk süprizmi olur bilmiorum inş süpriz olmasda bende süslenir püslenirim):

banada yapacak arkadaşlarım ama zamanını belirlemedik artk süprizmi olur bilmiorum inş süpriz olmasda bende süslenir püslenirim):

inan çok keyifli bir gun geciriceksin:) adı ustunde supriz parti olucak heralde ama yinede tiyo alabilirsen al ki bi kuafore fln gidersin resimlerde guzel olur:))

yurt dışındaki uygulamaları güzel ama türkiyede malesef öyle olmuyor. bu konuda pek kimsenin bilgisi olmadığı için çevreden yadırgayabiliyorlar ve ben bebeğimin bütün eşyalarını kendim seçerek ve gezerek almayı seviyorum tabiki hediyede gelecek ama kendi beyendiklerim gibi olmaz biraz pipirikliyim. yapmayı düşünmüyorum banada süpriz olarak yapacaklarını hiç sanmam.

doğrudur..tercih meselesi tabiki,biz bu haftada yine hamile bir arkadaşımıza supriz baby shower yaptık çok ta eglendik ve kendisi de çok mutlu oldu :)
bu tamamen kişisel bir tercih tabiki..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…