Ben de yapmayı düşünmüyorum ama yapanı da takdir ediyorum,henüz bizim toplumun hediye listesini doğal karşılamaya hazır olmadığını düşünüyorum.Oysaki eğer gerçekten güzel ve kullanışlı bir şey almak istiyorsan bu tarz listeler işini kolaylaştırabilir.
Sizin organizasyonunuz çok şık olmuş,eminim gelen kişiler de beğenmiştir.Ben de doğum da hastanede ve evde ikram edilmek üzere bebek kurabiyesi,şekeri,çikolatası ve lohusa şerbeti ikramları hazırlmak istiyorum.Daha sonra da geleneksel bebek mevludu yaparız herhalde büyük ihtimalle:)
sevgiler
bunu batida yapiyorlar amerika avrupa ulkelerinden turkiyeye gecmis bir adet herzamanki gibi bati ozentiligi baska birsey degil onun yerine bizde bebek mevlutu yapilir
Herşey çok şık ve sade olmuş gerçekten.
Yavaş yavaş türkiye de gelişen bi sektör bu tarz partiler. baby-shower,bride-shower ws.
bu arada düşünen arkadaşlar varsa görmüşken söyleyeyimm ben de bir arkadaşımla bebek şekeri, kurabiyler, misafirlere küçük hediyeler yapıyorum. aynı zamanda nikah kına vb için de geçerli bunlar. ihtiyacınız olursa msj atarsanız bana sevinirim :)))
tekrar tebrikler umarım sağlıkla mutlulukla ve huzurla gerlir bebişinn :))))))
Cokk tesekkurler canım:) bunu bilmek iyi oldu özelden mesaj atıcım sana doguma yakın, kurabiye ve misafir hediyelerini örmek isterimm
kızlar herkese selam :)
2 hafta kadar önce bebeğe hoşgeldin yemeği verdik annem ve kayınvalidemle,burdan da fikir almaya çalıştım ama açıkçası cok geniş gorsellere ulaşamadım..
dolayısıyla burda henuz bu daveti vermemiş ve vermeyi dusunen hamile arkadaşlara belki biraz fikir vermiş our diye resim eklemek istedim :)
sizlerdende gelen eklemelerle guzel ve keyifli bir paylaşım olur diye dusunuyorum :)
herkese keyifli hamilelikler sevgiler..
Eki Görüntüle 285745 Eki Görüntüle 285748 Eki Görüntüle 285747 Eki Görüntüle 285746 Eki Görüntüle 285744 Eki Görüntüle 285743
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?