Saç Şekillendiriciler Babyliss wag maşa deneyimi

infinitylove

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2012
59
0
26
Manisa
Kızlar uzun zamandır saçlarımda su dalgası yaratma çabasındaydım. Saç maşasıyla da yaptım ancak biraz zahmetli oldu. İnternetten araştırma yaparken babyliss easy waves'i buldum. Yani wag maşa :) Bimeks'ten 170 liraya aldım dün. Ve hemen denedim. Merak edenler veya kafasında bu ürün hakkında soru işaretleri bulunanlar için de saçımın fotoğrafını çektim. Buyrunuz :)

Benim beklentilerimi karşıladı açıkçası. Kalıcığı konusunda da başarılı uzun süre duruyor. Yorumlarınızı bekliyorum :)

Eklentiler

• $2013-06-15 19.04.47.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 4.256
  • $2013-06-15 19.10.36.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 4.212
  • $2013-06-15 19.24.17.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 4.280
  • $2013-06-15 19.37.22.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 4.072
Güle güle kullan canım:) Ben de almak istedim ama aynı gün maşa da aldığım için başka bahara kaldı :) İnternetten izlediğim videolardaki çok karman çormandı çok güzel çıkarmışsın dalgalarını :) Diplerine yapmamışsın ama yapılmıyor mu?

Teşekkürler canım :) kutunun içindeki kullanma kılavuzunda diplerden yapılınca daha hacimli saçlar olacağı yazıyordu bir arkadaşımda denedim o da güzel oldu :) benim saçlarım çok uzun olmadığı için kullanma kılavuzunda da orta boyda saçlarda doğal bir görünüm için dipten başlamayın falan yazıyordu o yüzden öyle denedim beğenmene sevindim kullanımı gerçekten çok kolay özellikle yaz aylarında sıcaktan bunalmadan yapabiliyorsun :)

Benden sana başka bir tavsiye. Akşam yatmadan önce iki ya da üç örük yap.ör yani.ben yıkandıktan sonra yapıyorum. Daha kolay şekil alıyor.sabah aç saçlarını. Bayılacaksın.hatta çevren de naptın saçlarına diyecek:)) benim saçlarıma herkes bayılıyor ördüğüm zaman.tabi bi sonraki gün için bu tavsiye :))

ben aslında saçımı doğal haline bırakmıyorum hiç düzleştiriyorum her gün. sıcaktan bunaldığım için de artık başka yollar arama derdindeyim tek örüyorum sabah açtığımda da güzel oluyor ama alışkın değilim ya rahatsız oluyorum hoop düzleştirici :) bundan biraz biraz kurtulmam gerek canım ya çok teşekkürler tavsiyen için bir de iki üç taane örgüyle deniyim :)

vay güzel gözüküyor .. ve merak ettim saçların ne kadar parlak doğal rengimi :)

Son düzenleme:

Çok güzel saçların var canım. Yıpratma boşuna. Yıkandığın günler örer yatarsın.diğer günler maşa yaparsın. Ben de banyo sonrası tara çık tarzı, fönlüymüş gb gösteren bir şekillendirmw makinası soruyorum ama kimse yorum yapmadı. Senin bir bilgin var mı hani şu fırça olanlardan? ???

çok hoş olmuş gerçekten saçlarının rengide çok güzel :) dipten başlayarak yaparsan bence daha hoş olur

vay güzel gözüküyor .. ve merak ettim saçların ne kadar parlak doğal rengimi :)

Teşekkür ederimm saçımın doğal rengi aslında küllü sarı ama boya falan yok saçıma 2 3 ayda bir cila yapıyor kuaförüm daha parlak gösteriyor ve biraz açıyor saçlarınız doğal sarıysa size de tavsiye ederim :)

Çok teşekkür ederim :) Aslında üflemeli şekillendiriciler var fırça tarzı,ancak pek olumlu ve kalıcı sonuçlar vermediğini gördüm internetteki yorumlarda.Elektriklendiriyormuş sanırım. Ama yine de araştır bir istiyorsan

çok hoş olmuş gerçekten saçlarının rengide çok güzel :) dipten başlayarak yaparsan bence daha hoş olur

Teşekkür ederim çok :) dipten yapınca baya havalı oluyor aslında hani beyonce'un kabarık saç modeli var ya böyle arada hadise de yapıyor o şekilde. ben tavsiye ederim bu maşayı kullanımı çok kolay istediğiniz kalınlıkta veya incelikte tutamlar ayırabiliyorsunuz. Sanırım ince ince alırsak dediğimiz modele çok yakın olabilir :)

saçlarım kumral o cila işini merak ettim ya kumralda yapılsa nasıl durur acaba

saçlarım kumral o cila işini merak ettim ya kumralda yapılsa nasıl durur acaba

ben birkaç arkadaşımı daha götürdüm acaba yapılabilir mi diye saçları kumralla koyu kumral arası renklerdeydi kuaför yapamam olmaz dedi. ama sen yine de bir sor bence. çünkü cilanın saça hiçbir zararı yok

ee neden yapamam olmaz dedi o zaman kuaför :S

ben bi kuaföre gittim orda kadının saçı bunun daha incesiydi shakiranınkiyle aynıydı bu da wag maşayla yapılıyo dedi onunkinin ucu ince galba o da hoştu ..seninki çok romantik duruyo hollywood yıldızları gibi olmuş

çok teşekkür ederim canım sonuçtan bende memnun oldum o yüzden sizinle paylaşıyım dedim tavsiye ederim :):)

saçım normalde de kıvırcık dalgalı arası kütten az uzun omzuma değiyo bence uzun saçta daha hoş olur bu wag maşaların kalınlığı var mı değişiyo mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…