Saç Şekillendiriciler Babyliss wag maşa deneyimi

Yukarıda saçımın wag maşalı halini koymuştum.Bu resimdeki dalgalar iri. Wag maşayla yapamazsın bunu ya da bu wag maşayla yapamazsın diyim. Daha iri dalga yapanı varsa bilemiyeceğim.

ben şu tarz dalgaları seviyorum ama normal maşayla elde edemiyorum.wag maşa dalgası biraz bunun gibi mi sizce?

Eki Görüntüle 834173

fotoğraftaki dalga wag maşa ile yapılan bir dalga değil normal saç maşasının kalın olanıyla yapılmış sanırım, muhtemelen 25 lik veya 32 lik saç maşası ile yapılmış. ben de 3 çeşit wag maşa, 25 lik maşa ve 32 lik maşa var hepsini de kullandığım için hangi dalganın hangi maşayla yapıldığını anlıyorum.

25lik maşanın markası ve modeli ne?ve de memnun musun?Bu aralar maşa almaya karar verdim,25lik alıcam ama hangi model iyidir ona karar veremedim

Bende dun teknosadan babyliss 160 liraya aldimm. Asiri guzel bisey gercekten. Yillardir hep sacimi bu sekil yapmak istiyodum, resmen hayallerimdeki aleti buldum :)) resim eklemeye calistim ama telden olmuyo galiba. Eve gidinde fotoyuda yuklicem

bu maşa bende var.pek memnun değilim ama..neden diye sorarsanız verdiği dalgalar saçı örüp açmışsınız gibi oluyor..yani pek özenli bulamadım..bu maşanın biraz daha kalını çok daha hoş dalgalar yaratır bence..
sanırım derin dalga maşası yada kalın wag maşa diyince bulunabilir..
ben de denemek istiyorum yaza doğru alıcam bakalım..
çok iyi yorumlar okudum bu maşayla ilgili

evet ben de öyle düşünüyorum..wag maşanın en kalın olanını modapedia dan mı aldınız acaba?
Ben de ince olanlar var..

evet ben de öyle düşünüyorum..wag maşanın en kalın olanını modapedia dan mı aldınız acaba?
Ben de ince olanlar var..

canım ben wag maşayı ankarada sıhhıyede kuaför malzemeleri satan bir yerden aldım derin wag maşa mükemmel dalga yapıyor fakat uzun saçlarda kullanılabiliyor dalga genişliği fazla çünkü.

canım ben wag maşayı ankarada sıhhıyede kuaför malzemeleri satan bir yerden aldım derin wag maşa mükemmel dalga yapıyor fakat uzun saçlarda kullanılabiliyor dalga genişliği fazla çünkü.

benim saçlarım da uzundu bebeimden dolayı biraz kestiridm şuan orta boy..ama en kalınwag maşada uzun zamandır gözüm var.
araşrtırdım modepedia diye bi sitede varmış..prodivaydı sanırım markası.
videolarını izledim verdiği dalgalar çok güzel..babylissin ince wagları gibi örüp açmışsın gibi olmuyor..aslında onlar da güzel değişiklik için
eskiden özellikle öyle dalga versin diye saçlarımı balıksırtı ördürürdüm iki yandan..ama çabuk sıkılıyorum
her zaman yapmamak şartıyla yapılabilir benim için.

evet canım benim aldığım da prodiva ve harika bir maşa.orta boy saçta da kullanabilirsin ben saçlarım orta boyken kullanıyordum sonra bob kesime heves ettim ve şu an saçlarım çok kısa ( ama aldığım maşalar için tekrar uzatcam saçlarımı.

Sonunda ben de aldım.Resim koyuyorum.Nasıl olmuş kızlar :)
Eki Görüntüle 831149

Arkadaşım merhaba
Maşan hayırlı olsun güzel günlerde kullan
Bende wag maşa alıcamda bildiğiö kadarıyla 3 boyu var dimi bunların
En ince, orta bide kalın dalga yapan
Seninki en ince mi
Kaç mm yazarmısın
Ben orta olandan istiyorum
Diğer bilen arkadaşlarda yazabilir mi
Bi arkadaş 3 boyuda var bende yazmış arkadaşım sende bi yardım edermisin

3 boyu da var diyen benim :) evet babyliss easy waves (ince olan model bu) yine babyliss orta kalınlıkta ve prodiva derin wag maşası hepsinden de memnunum en ince olan saçları örüp de açmış gibi yapıyor biraz permayı da andırıyor orta kalınlıktaki de saçlar kalın kalın örülüp de açılmış gibi oluyor ben bu görüntüyü sevdiğim için ürünlerden memnunum bir de kalıcılıkları çok iyi yıkayana kadar aynı şekilde kalıyor. derin wag ise en kalın olan wag maşam bu da aynen ürünün tanıtım videosundaki gibi şekil veriyor.

Son düzenleme:

Sağol arkadaşım cevap verdiğin için
Ben orta kalınlıkla olan maşadan istiyorum saçlarımda uzun en ince olanla yap yap bitmez diye istemiyorum kalınıda çok guzel ama gunluk kullanıma biraz ağır kaçar benim için
Şu orta olan maşanın adı ne diye geçiyor onu bana yazarmısın
Nette hep easy waves olan var bide prodiva derin maşa. Orta olanı goremedim hiç.
Birde babyliss pro urunleri var 3 tane onların farkları ne anlayamadım e, te, tte diye geçiyor çokta pahalılar malesef

Rica ederim benim kullandığım orta kalınlıktaki maşa Babyliss BAB-2269E Wag Digital Saç Maşası 22mm-19mm-22mm hepsiburada' dan almıştım aslında fiyatı biraz yüksek ama benim 100 liralık hediye kuponum vardı o sayede uygun fiyata almış oldum. babyliss pro serisini bilemiyorum canım kullanmadım hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…