Saç Şekillendiriciler Babyliss wag maşa deneyimi

Neden memnun değilsiniz acaba merak ettim bende almak istiyorumda:26:
Ben orta olandan istiyorum sizde o da mı var çok mu ince yapıyor

memnuniyet şöyle ki
saçınızı nasıl sevdiğinize göre değişir. sıkılganlık durumunuza göre değişir.mesela ben okul yıllarımda sırf bu maşanın verdiği dalgaalrı versin diye saçlarımı iki yandan balıksırtı ördürürdüm 2 gün kullanırdım o saçı ve açınca aynı bu maşanın verdiği dalgaalrı verirdi..saçın örülüp açılmış halini her zaman kullanmayı seviyorsan ideal...ben her zaman olmamak üzere arada değişiklik olsun diye kullanıyorm..ama bana sorarsan en güzeli en kalın wag maşa...videolarını da izlersen çok güzel dalgalar meydana çıkarıyor..
bence babylisinkilerin hepsi aynı görüntüyü veriyor pek de büyük bi fark yok..

senin beklentine göre, sıkılma durumuna göre değişir yani..
mesela ben konik maşanın verdiği görüntüden hiç sıkılmam
başkasına da onu kullanmak zor gelebiri ki gerçekten zor bi maşa..
bence ürünü alırken hepsiburadadaki yorumlarına bakarak alırsan en azından daha iyi fikirler edniebilrisin..
mükemmel bulan da var benim gibi düşünen de
karar senin...

mimsiar cım ben de senin gibi maşalı saç hastasıyım..son zamanlarda pek fırsat bulamasam da
çok seviyorum maşalı saçı..
düz saçlıyım ondan herhalde

inşallah çabuk uzar saçların canım bob kesim de çok güzelmiş
sen söyleyince baktım da ben de kızımın saçlarını bob kesim ile kestirmişim
kuaföre küt diye gittim kuaför bob kesimi anlattı işte
öne doğru uzun arkalar kısa şeklinde
aklıma yattı,kızıma da çok yakıştı..
bu şekilde kesimin adını da öğrenmiş oldum.:)

:) hızlı uzatmak için bi çok bakım yapıyorum işe yarıyor. bob kesim çok güzel fakat her kuaför iyi yapamıyor maalesef benimde saç kesimim hiçbir zaman istediğim gibi olmadı boşuna belime kadar olan saçlarımdan oldum artık uzatıp maşalı günlere geri dönüyorum :) sizin kızınıza da çok yakışmıştır eminim.

muhakkak sana da çok yakışmıştır canım ama sen uzun saçtaki kadar alternatifin olmadığı için sıkılmışsındır.
.

Sağol arkadaşım duşuncelerini yazdığın için
Benim saçlarım çok ince ve uzun
Açıkcası gür dursun diye istiyordum bu maşalardan
Ama o ince olan hiç hacim katmıyor beğenmedim bende
Orta kalınlıkta olanda çok pahalı ya 260 mı neydi hepsiburada da okadar para veremem valla
Şimdi prodiva geniş wag olanda karar kıldım
Ama kk dan biri çok ağır yapamıyorum ağırlığından falan yazmış pek fazlada yorum yok onun hakkında
Sende derin wag da var mı yoksada bilgin var mı

Arkadaşlar prodiva derin wag almaya karar verdim
Kullananlar ne düşünüyorsunuz bu maşa hakkında
Babylissin ürünleri çok pahalı geldi bana
Pek de hacim katmıyorlar saça diye duşunuyorum
Prodiva derin wag en azından hacim katıo modapedia da 169 tl
Güzel yorumlar alırsam onu alıcam inşallah

Merhaba arkadaşım yine ben
Derin wag almaya karar verdim ben ama onun hakkında bilgi verirmisin bana rica etsem
Çok mu ağır bu maşa
Yaparken zorluyor mu insanı
Dalgalar kalıcı mı yoksa akıyor mu hemen
Malum buyuk dalga olunca akar diyede korkuyorum
Al dersen alıcam bak tek umudum sensin

canım
istersen şöyle yapabilirsin
modepedianın müşteri hizmetlerini arayıp
ürün geldiğinde kontrol edicem uygun görmezsem kargocuyu bırakmayıp ürünü iade edicem dersin
hatta kapıda ödemeyi seçersin bu yüzden..
sen bilirsin

Kapıda ödemeyle alıcam zaten evet açıp inceleyebilirim doğru hiç bakmam aldığım ürüne kargocunun yanında sırf bu yuzden hepsiburadadan kırık masa montaj vidaları olmayan bank aldım bu sefer tutcam valla adamı en azından ağır mı değil mi ona bakarım biri çok ağır falan yazmış bana fenalık gelir oyleyse zaten kan tere karışıyorum maşa yaparken sırf bu yuzden maşa yapamıyorum pratik olması lazım şipşak yap çık yoksa alırım oda yatar bi kenarda
Ama denemekte lazım işte saçta nasıl duruyor diye onuda adam beklemez haliyle söver valla
Ahhh wag maşa ahh
Bu maşayı almak için evin camlarını sildim tülleri perdeleri yıkadım ütüledim astım anneme yalvardım o kadar
Birde fos çıkarsa annemin lafını çekmek istemiyorum yani
Kendi paranla almayınca sıkıntı herşey
Neyse hazır alıcam demişken inşallah iyi yorum alırımda alırım maşamı

canım
maşayı aldıında 2 ihtimal var biri kullana kullana ağırlığına alışırsın
2.si yeni kullanmaya başladığından ısınamayacaksın
ancak merak ediyorsan videolarını izle derim ben
derin wag maşa yazınca çıkıyor
teker teker incele başlıkları bence
sonra annenler kızmasın kendi annem geldi aklıma benimki de para harcayınca çok söylenir

Ya videolara bakıyorum çok güzeller tam istediğim gibi hatta yapıp saçları karıştırınca acayip hacim verir gibi gözüküyor
Ama ne biliyim videolar ürün tanıtım videosu olduğundan pek guvenemiyorum hiç kullanıcı videosu bulamadım
Bu gidişle alıcam gibi duruo bakalım
Annem aslında söylenmezde Evde bir sürü maşa var diye kızıyor
Çok üşeniyorum normal maşa yapmaya
Birde tutmuo pırasa gibi saçım var hemen düşüo
Bu maşayı alırsamda sürekli spreyleyip kullancam mecbur
Anneme kalsa perma yaptır onla uğraşcağına diyor o çok yaptırıodu ben küçükken hiç zarar vermiodu saçlarınada
Ama eski kaliteli kuaförlerde eski malzemelerde yok artık cesaret edemiyorum

alırsan eğer deneyimini burda paylaşırsan sevinirim
30 u geçtim iş güç sahibi oldum annem gene söyleniyo gene söyleniyo

bende aldım ama örüp açmış gibi duruyor nasıl sizce maşa çok güzelde ben biraz acaip oldum sanki saçlarım kısa diye galiba sanki kötü geldi

modapedia daki tanıtım sayfasındaki ( http://www.modapedia.com/kozmetik-k.../derin-wag-masasi-derin-dalga-sac-masasi.html ) ilk video varya oradaki kullanıcı videosu zaten. o kızın başka videoları da var ordan biliyorum. ama alttaki diğer videolar tanıtım videoları.

ben aldım kullanıyorum. memnunum. kuaföre yaptırayım diyosun da kuaföre gidince iş onla bitmiyorki.. onu yap bunu yap para kalmıyor :) ben evde yapıyorum güüzel oluyor. ama dediğin gibi biraz sprey kullanıyorum. ben modapedia daki maşayı öneririm. hem elini yormuyor hem de fiyat uygun. bişey diyim bi de. zaten iade hakkın var beğenmezsen. ama ben beğeneceğini düşünüyorum. bye :)

Hiçç beğenmedim =) ama sen çok beğenmiş olabılırsın =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…