- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
- Konu Sahibi infinitylove
-
Neden memnun değilsiniz acaba merak ettim bende almak istiyorumda:26:
Ben orta olandan istiyorum sizde o da mı var çok mu ince yapıyor
evet canım benim aldığım da prodiva ve harika bir maşa.orta boy saçta da kullanabilirsin ben saçlarım orta boyken kullanıyordum sonra bob kesime heves ettim ve şu an saçlarım çok kısa( ama aldığım maşalar için tekrar uzatcam saçlarımı.
evet canım benim aldığım da prodiva ve harika bir maşa.orta boy saçta da kullanabilirsin ben saçlarım orta boyken kullanıyordum sonra bob kesime heves ettim ve şu an saçlarım çok kısa( ama aldığım maşalar için tekrar uzatcam saçlarımı.
inşallah çabuk uzar saçların canım bob kesim de çok güzelmiş
sen söyleyince baktım da ben de kızımın saçlarını bob kesim ile kestirmişim
kuaföre küt diye gittim kuaför bob kesimi anlattı işte
öne doğru uzun arkalar kısa şeklinde
aklıma yattı,kızıma da çok yakıştı..
bu şekilde kesimin adını da öğrenmiş oldum.:)
:) hızlı uzatmak için bi çok bakım yapıyorum işe yarıyor. bob kesim çok güzel fakat her kuaför iyi yapamıyor maalesef benimde saç kesimim hiçbir zaman istediğim gibi olmadı boşuna belime kadar olan saçlarımdan oldum artık uzatıp maşalı günlere geri dönüyorum :) sizin kızınıza da çok yakışmıştır eminim.
memnuniyet şöyle ki
saçınızı nasıl sevdiğinize göre değişir. sıkılganlık durumunuza göre değişir.mesela ben okul yıllarımda sırf bu maşanın verdiği dalgaalrı versin diye saçlarımı iki yandan balıksırtı ördürürdüm 2 gün kullanırdım o saçı ve açınca aynı bu maşanın verdiği dalgaalrı verirdi..saçın örülüp açılmış halini her zaman kullanmayı seviyorsan ideal...ben her zaman olmamak üzere arada değişiklik olsun diye kullanıyorm..ama bana sorarsan en güzeli en kalın wag maşa...videolarını da izlersen çok güzel dalgalar meydana çıkarıyor..
bence babylisinkilerin hepsi aynı görüntüyü veriyor pek de büyük bi fark yok..
3 boyu da var diyen benim :) evet babyliss easy waves (ince olan model bu) yine babyliss orta kalınlıkta ve prodiva derin wag maşası hepsinden de memnunum en ince olan saçları örüp de açmış gibi yapıyor biraz permayı da andırıyor orta kalınlıktaki de saçlar kalın kalın örülüp de açılmış gibi oluyor ben bu görüntüyü sevdiğim için ürünlerden memnunum bir de kalıcılıkları çok iyi yıkayana kadar aynı şekilde kalıyor. derin wag ise en kalın olan wag maşam bu da aynen ürünün tanıtım videosundaki gibi şekil veriyor.
Sağol arkadaşım duşuncelerini yazdığın için
Benim saçlarım çok ince ve uzun
Açıkcası gür dursun diye istiyordum bu maşalardan
Ama o ince olan hiç hacim katmıyor beğenmedim bende
Orta kalınlıkta olanda çok pahalı ya 260 mı neydi hepsiburada da okadar para veremem valla
Şimdi prodiva geniş wag olanda karar kıldım
Ama kk dan biri çok ağır yapamıyorum ağırlığından falan yazmış pek fazlada yorum yok onun hakkında
Sende derin wag da var mı yoksada bilgin var mı
canım
istersen şöyle yapabilirsin
modepedianın müşteri hizmetlerini arayıp
ürün geldiğinde kontrol edicem uygun görmezsem kargocuyu bırakmayıp ürünü iade edicem dersin
hatta kapıda ödemeyi seçersin bu yüzden..
sen bilirsin
Kapıda ödemeyle alıcam zaten evet açıp inceleyebilirim doğru hiç bakmam aldığım ürüne kargocunun yanında sırf bu yuzden hepsiburadadan kırık masa montaj vidaları olmayan bank aldım bu sefer tutcam valla adamı en azından ağır mı değil mi ona bakarım biri çok ağır falan yazmış bana fenalık gelir oyleyse zaten kan tere karışıyorum maşa yaparken sırf bu yuzden maşa yapamıyorum pratik olması lazım şipşak yap çık yoksa alırım oda yatar bi kenarda
Ama denemekte lazım işte saçta nasıl duruyor diye onuda adam beklemez haliyle söver valla
Ahhh wag maşa ahh
Bu maşayı almak için evin camlarını sildim tülleri perdeleri yıkadım ütüledim astım anneme yalvardım o kadar
Birde fos çıkarsa annemin lafını çekmek istemiyorum yani
Kendi paranla almayınca sıkıntı herşey
Neyse hazır alıcam demişken inşallah iyi yorum alırımda alırım maşamı
canım
maşayı aldıında 2 ihtimal var biri kullana kullana ağırlığına alışırsın
2.si yeni kullanmaya başladığından ısınamayacaksın
ancak merak ediyorsan videolarını izle derim ben
derin wag maşa yazınca çıkıyor
teker teker incele başlıkları bence
sonra annenler kızmasın kendi annem geldi aklıma benimki de para harcayınca çok söylenir
Ya videolara bakıyorum çok güzeller tam istediğim gibi hatta yapıp saçları karıştırınca acayip hacim verir gibi gözüküyor
Ama ne biliyim videolar ürün tanıtım videosu olduğundan pek guvenemiyorum hiç kullanıcı videosu bulamadım
Bu gidişle alıcam gibi duruo bakalım
Annem aslında söylenmezde Evde bir sürü maşa var diye kızıyor
Çok üşeniyorum normal maşa yapmaya
Birde tutmuo pırasa gibi saçım var hemen düşüo
Bu maşayı alırsamda sürekli spreyleyip kullancam mecbur
Anneme kalsa perma yaptır onla uğraşcağına diyor o çok yaptırıodu ben küçükken hiç zarar vermiodu saçlarınada
Ama eski kaliteli kuaförlerde eski malzemelerde yok artık cesaret edemiyorum
Eki Görüntüle 990448 bende aldım ama örüp açmış gibi duruyor nasıl sizce maşa çok güzelde ben biraz acaip oldum sanki saçlarım kısa diye galiba sanki kötü geldi
gayet güzel olmuş bence güle güle kullan.
Ya videolara bakıyorum çok güzeller tam istediğim gibi hatta yapıp saçları karıştırınca acayip hacim verir gibi gözüküyor
Ama ne biliyim videolar ürün tanıtım videosu olduğundan pek guvenemiyorum hiç kullanıcı videosu bulamadım
Bu gidişle alıcam gibi duruo bakalım
Annem aslında söylenmezde Evde bir sürü maşa var diye kızıyor
Çok üşeniyorum normal maşa yapmaya
Birde tutmuo pırasa gibi saçım var hemen düşüo
Bu maşayı alırsamda sürekli spreyleyip kullancam mecbur
Anneme kalsa perma yaptır onla uğraşcağına diyor o çok yaptırıodu ben küçükken hiç zarar vermiodu saçlarınada
Ama eski kaliteli kuaförlerde eski malzemelerde yok artık cesaret edemiyorum
Kızlar uzun zamandır saçlarımda su dalgası yaratma çabasındaydım. Saç maşasıyla da yaptım ancak biraz zahmetli oldu. İnternetten araştırma yaparken babyliss easy waves'i buldum. Yani wag maşa :) Bimeks'ten 170 liraya aldım dün. Ve hemen denedim. Merak edenler veya kafasında bu ürün hakkında soru işaretleri bulunanlar için de saçımın fotoğrafını çektim. Buyrunuz :)
Eki Görüntüle 736757
Eki Görüntüle 736766
Eki Görüntüle 736767
Eki Görüntüle 736768
Eki Görüntüle 736769
Benim beklentilerimi karşıladı açıkçası. Kalıcığı konusunda da başarılı uzun süre duruyor. Yorumlarınızı bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?