Sadace o bacağında mi var
Ya kaşıntı var mi
Zona olmadığını düşünüyorum çünkü zonada daha çok şu çiçeği gibi içi su dolu sivilceler oluşur.
Egzama olsa oda kuruluk ve kaşıntı olurdu.
Bu sanırım bir çeşit alerji.yediğiniz yada kullandığınız krem vücut losyonu hatta çamaşır deterjanı bile neden olabilir.
Geçmiş olsun.
Zona zaten şu çiçeği gecirenlerde de olabiliyor stresle alakalı biraz.Ama sizinki zonaya hiç benzemiyor.Su çiçeğini de yakın zamanda geçirdim iki yıl önce falan. Teşekkür ediyorum çok sağolun :)
Zona zaten şu çiçeği gecirenlerde de olabiliyor stresle alakalı biraz.Ama sizinki zonaya hiç benzemiyor.
egzema ise korkma. denize gir cık gecer.Son durum şu. Beni de açıkçası o tip şeyler korkutuyor.
egzema ise korkma. denize gir cık gecer.
ama zona ise zor. ama kimi sivilce gibi görünüyor. örümcek ısırıgına %60 diyorum.
bulur onlar :)Örümcek nerede buldu beni yahu
Belki kurdesen olabilir belki
Aynısı annemde var mart nısan ayı gıbı cıkıyor bırka ay da kendılıgınden gecıyor ıgne batması gıbı dokununca acıyor der hep... Alerjı testıde yaptırdı bırsey cıkmadı sımdı yıne hortladı yenıden cıldıyeye gıdecek bakalım ne dıyecekler..kızlar gece gece hortladım yine. Panikledim. Cevap alabilmek için buraya açtım.
Bi kaç gündür bacağımda dizimin üstünde böyle batmalı yanmalı kırmızı noktalar vardı. Şimdi kabarmaya başladılar. Kaşınma falan yok sadece yanıyor batıyor ilginç bir his. Üç gündür falan böyle.
Belirginleşmeye yayılmaya devam ediyor ne olabilir bu pazartesi doktora gideceğim hemen.
Aynısı annemde var mart nısan ayı gıbı cıkıyor bırka ay da kendılıgınden gecıyor ıgne batması gıbı dokununca acıyor der hep... Alerjı testıde yaptırdı bırsey cıkmadı sımdı yıne hortladı yenıden cıldıyeye gıdecek bakalım ne dıyecekler..
valla belirgin bir alerjısı yok prıck testı derıden parca alınarak yapılan test hepsını yaptırdı , hem alerjıye hem goguse cıktı bu lekelr nedenıyle bronsıtı falanda var da ılaç falan kullanıyor belkı onlardandır dıye net bır tanı konamadı bırkaç ay kalıp gecıyor kendılıgınden kasınma yok batma ve yanma tarzı bır acısı var dıyor hep..Canım içini rahatlattın biraz. Geçmiş olsun annene çok. Bişey değildir umarım.
valla belirgin bir alerjısı yok prıck testı derıden parca alınarak yapılan test hepsını yaptırdı , hem alerjıye hem goguse cıktı bu lekelr nedenıyle bronsıtı falanda var da ılaç falan kullanıyor belkı onlardandır dıye net bır tanı konamadı bırkaç ay kalıp gecıyor kendılıgınden kasınma yok batma ve yanma tarzı bır acısı var dıyor hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?