Bacağımdaki lekeler :(

Bende egzama var. Stresten bir de genetik. O daha küçük pıtır pıtır oluyor. İki senedir geçiremedim. Dağılıyorda kaşınıyorda berbat bişey. Seninki sinek ısırığı gibi duruyor. O yüzden egzama diyemiyorum. Ama tabi cildiyeci daha iyi bilir. Bi kaç güne geçmez onlar. Sen en kısa zaman da git bence.

Zona olmadığını düşünüyorum çünkü zonada daha çok şu çiçeği gibi içi su dolu sivilceler oluşur.
Egzama olsa oda kuruluk ve kaşıntı olurdu.
Bu sanırım bir çeşit alerji.yediğiniz yada kullandığınız krem vücut losyonu hatta çamaşır deterjanı bile neden olabilir.
Geçmiş olsun.

Su çiçeğini de yakın zamanda geçirdim iki yıl önce falan. Teşekkür ediyorum çok sağolun :)

Zona zaten şu çiçeği gecirenlerde de olabiliyor stresle alakalı biraz.Ama sizinki zonaya hiç benzemiyor.

Evet zaten kafama göre teşhis koymak istemiyorum da yakın zamanda çevremden biri geçince bende bu konularda çok panik var da :) bir de okudum su çiçeği geçirenler geçiriyormuş. İyice panikledim. Bakalım basit bir alerjidir geçer gider.

Aynısı annemde var mart nısan ayı gıbı cıkıyor bırka ay da kendılıgınden gecıyor ıgne batması gıbı dokununca acıyor der hep... Alerjı testıde yaptırdı bırsey cıkmadı sımdı yıne hortladı yenıden cıldıyeye gıdecek bakalım ne dıyecekler..

Canım içini rahatlattın biraz. Geçmiş olsun annene çok. Bişey değildir umarım.

Canım içini rahatlattın biraz. Geçmiş olsun annene çok. Bişey değildir umarım.
valla belirgin bir alerjısı yok prıck testı derıden parca alınarak yapılan test hepsını yaptırdı , hem alerjıye hem goguse cıktı bu lekelr nedenıyle bronsıtı falanda var da ılaç falan kullanıyor belkı onlardandır dıye net bır tanı konamadı bırkaç ay kalıp gecıyor kendılıgınden kasınma yok batma ve yanma tarzı bır acısı var dıyor hep..

İşte benim de aynı batıyor yanıyor tahriş desem değil bir garip. Ben de gidicem bakalım ne diyecekler. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…