Bacağımdaki lekeler :(

egzema ise korkma. denize gir cık gecer.
ama zona ise zor. ama kimi sivilce gibi görünüyor. örümcek ısırıgına %60 diyorum.
Egzama kolay kolay geçmiyor. Benim iki sene oldu. Denize defalarca girdim çıktım ni faydası olmuyor. Lanet bir şey.:/

Donemsel ise alerji olabilir bence. Alerji testinde her sey cikmaz cunku her seyi test etmek imkansiz gibi bir sey. Mesela benim arkadasimin domatese alerjisi yok ama bu aylarda yedigi domates ona alerji yapiyor artik serada yetistigi icin mi tarim ilaclarindan mi bilmiyorum. Yillar icinde deneme yanilmayla bulmustu arkadasim su an sadece yazin domates yiyor bir problemi yok yillardir.

Ben iki kere gittim cildiyeye bu konuda. Biri hap olarak ilaç verdi. Bir de krem. Tam geçer gibi oldu. Bazı durumlardan ilaçları tamamlayamadım. Nüksetti. Daha sonra gittiğimde tekrar krem ve bir şampuan bir de nemlendirici verdi. (Başka doktor) krem etkili. Kaşınmayı ve pütürlüğü geçti %90 ama izleri var. Kremi aklıma geldikçe sürüyorum. Şampuanı ve nemlendiriciyi duşta ve duştan sonra kullanıyorum. Ama iki senedir. Ayak bileğimde duruyorlar. Egzama illet bir şey. Yediğin içtiğin, mevsim, kedi köpek bunların hepsi sebep olabilir. Doktor aburcubur yeme dedi tamam dedim. Ormanlık alanda gezme dedi tamam dedim. Kedi köpek sevme dedi ona tamam demedim.belki de ondan devam ediyor bilmiyorum.

Kızlar bacağım geçti kendiliğinden bi kaç gün bekleyince. Basit bir alerjiymiş demek ki. Biraz nokta nokta iyileşme izi gibi morluklar kaldı onlar da geçiyor. Hepinize teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…