Bacagimin sacma sapanligi (resimli)

Spor yapmayan zayıf ama sağlıklı beslenmeyen genç kız bacağı demişti diyetisyenim :)
Spor yap pilates çemberi edin.
Yağ ve şekeri azalt erir gider..

Bendeki tek bacak senin iki bacagin toplami kadar ve cok muzdaribim ve diyetteyim ve bu basen ic bacak probleminden dolayi hic dogru duzgun kiyafetim yok çünkü etek giysem birbirine yapisan iki bacagim var ve eve gelince pişik kremleri sürmem gerekiyor pantolon giysem bu kezde basen bolgesi oturuyo ama bel bolgesinden bosluk kaliyor tayt vs hic sorma zaten

'Bacanağımın saçma sapıklığı' diye okuyan bi tek ben miyim Neysee konuya dönecek olursak.. Yağlı ve şekerlilerden uzak dur. Özellikle yağlılardan.. Birde sporla desteklemelisin. Üst vücutla orantılı ama ağırlıklı bacak çalışırsan toparlarsın.. Spor yapamıyorsan bisiklet sürebilirsin, o da faydalı olur

O bıngıllığı kapatacak uzunlukta şortlar giyersen daha zayıf ve biçimli görünürsün. O arada da pilates..

45 mi cidden mii ? E aslında şismanlıkla uzaktan yakından ilişkilendirilebilecek bi kilo değil. O yüzden önce boy kilo oranınıza bakmak lazım sanırım, yani bi fazlanız var mı bunu görmek gerek. Ki dedim ya 45 kiloysanız pek sanmıyorum.

Eğer kilonuz ideal seviyedeyse beslenme tipini değistiren bi diyete ihtiyaç var demektir. Yani kilonuzu koruyacaksınız ama beslenmedeki karbonhidrat ve yagın yerini protein alacak. Sınav zamanı abur cubura abanmayan bizden degildir. O da tuz biber olmustur üstüne. Aile saglıgı merkezlerindeki diyetisyenlerden bi randevu alırdım ben olsam. Ücretsiz kolay ulaşılabilir hizmet en bi sevdiğim.

Sonrası da önce kardiyo ( bisikletten ziyade yürüyüs, yüzme vs. o hain bisikletler de bacak kalınlastırıyorlar malesef) sonrasında da gelsin pilatesler squatlar lungelar. Bi salonla konuşmakta fayda var tabi ama beklentinizin incelmek ve sıkılaşmak oldugunu belirtin. Tecrübe ile sabittir

İç bacak hareketlerini yapmak diğerlerine göre çoook zor. aynı sorun bende de vardı bu yaşıma kadar bıngıl bıngıl olan iç bacaklarım plates çemberi sayesinde baya baya sıkılaştı alt kısımla orantılı oldu. hiç düşünmeden sipariş ver

kac tekrar ve hangi hareketleri yapıyorsunuz ayrintili yazarsaniz sevinirim

İç bacağını sıkılaştirabilenler lütfen bizi de aydinlatsin lütfen konu sahibi gibibacaklarum yayildikca yayiliyor

ben squati önce normal sonra bacakları açıp yapıyorum. bikaç taneden sonra iç bacaklar cayır cayır yanmaya başlıyor zaten tavsiye ederim

plates yapıp sıkılaş. bu kadar basit. bi ay haftada 2-3 defa yaparak dewam et sonuç alırsın

Merhaba, ben de bacak çalışıyorum bu ara. 10 kilo verdim ama bacaklarımın iç kısmı bıngıl bıngıl oldu. Size yaptığım hareketlerden bahsedeyim. Eşim sporcu o yaptı bana bu programı

Öncelikle varsa matınınza yoksa düz zemine sırt üstü uzanın. Dirseklerinizi yere koyun. Ayaklarınızı hafifçe dümdüz yukarı kaldırın. Karnınız ve bacaklarınız yanacak zaten.. Ben ilk 10a kadar sayabiliyordum şimdi 1 dk duruyorum:) acıyınca o hareketle 8 çiziyorsunuz.. Böyle anlatınca çok zor oldu ama inanın alışılıyor.

Sonra squat yapın bir de nete core yazınca video çıkıyor ben size özelden atarım. Ondaki hareketleri yapabişdiğiniz kadar yapın.

Sonuç almanız 1 hafta gibi kısa bir süre olmayacak tabi, azmedin bırakmayın ben de yapıyorum zevkli de oluyor zamanla:)

Pilates te iç bacak hareketleri çok işine yarar
8-10 seansta yumanlara bye bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…