- Konu Sahibi Papatya129
-
Ben kesinlikle fitness diyorum. Gerçekten çok etkisini görüyorum. Benimde fazla kilom yok düzenli yaparsan kısa sürede fark ederAma hangi spor hangi hareketler
Hahaha tam olarak beni anlatmisSpor yapmayan zayıf ama sağlıklı beslenmeyen genç kız bacağı demişti diyetisyenim :)
Spor yap pilates çemberi edin.
Yağ ve şekeri azalt erir gider..
45 mi cidden mii ?Eheheh yok canim gucenmem cok tatli yazmissiniz
Peki nasil bir diyet yapmaliyim ya 45 kiloyum ve hayatimda hic kilo problemim olmadi ki bilmiyorum bu isleritek sikintim bu ust bacak sebebide bu sene sinav senemdi ve hareketsiz bir sekilde oturdum surekli sarktim sanirim.
Bana yardimci olabilir misiniz hatta belki birlikte yapariz sizde de ayni sorun varmis
hesap ismini verebilir misin canim o arkadaşın instagramdaPilates cemberi super etkili...instagramda bir arkadaş düzenli kullandi iki uç ayda ciddi fark oluştu,tavsiye ederim sanada
kac tekrar ve hangi hareketleri yapıyorsunuz ayrintili yazarsaniz sevinirimİç bacak hareketlerini yapmak diğerlerine göre çoook zor. aynı sorun bende de vardı bu yaşıma kadar bıngıl bıngıl olan iç bacaklarım plates çemberi sayesinde baya baya sıkılaştı alt kısımla orantılı oldu. hiç düşünmeden sipariş ver
Ebru şallı bacak hareketleri yaz YouTube a onlar yeterince yeterli olacaktır :)Bir kac video onerebilir misiniz :) siz yapiyorsaniz
Pilates te iç bacak hareketleri çok işine yararTabi oncelikle bi bacagim oldugu icin sukrediyorum ama Arkadaslar oturunca sacma sapan bir goruntu olusuyo bu nedir ya. Bingil bingil orasi
alt bacagim bileklerim incecik ama o ust bacagimda lanet olasi bir cikinti var ayaktayken bile. Oturunca daha da belli oluyo slime gibi yayiliyooraya dogru birlesiyo bacaklarim.
İc bacak deniliyo sanirim buraya emin degilim
Boyle olan var mi nasil duzeltirim ki ben bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?