Slm angleliss bende yeni silikon yaptırdım benimkide kasın altına yerlestırıldi ben çok memnunum bencede kas altı daha ıyı çünkü sılıkono dişarıdan hissetmiyorum vücudumda olduğunu bile hissetmiyorum
Merhaba eggly, öncelikle geçmiş olsun.bende silikon operasyonu olalı 13 gün oldu, yürüyüşün nasıl, hızlı yürüyebiliyormusun? Bacağını geriye doğru rahatça bükebiliyormusun? Benim sol bacak çok rahat ama sağ bacakla yürürken zorlanıyorum, iyileşme süreleri farklı olabilir dedi doktorum ama yinede cok tedirginim, çok yavaş yürüyorum çünkü, durumunla ilgili detaylı bilgi verirsen sevinirim. Görüşmek üzere...
meraba kızlar ben geldimnasılsınız
bende doktor olarak tanınmayan birine yaptırdım sonuç diğerlerinikiyle aynı hiç kas altı görmedim nasıl duruyo ama kas üstü hepsinde kaslı ve kalın gösteriyo bence
bu gün gayet iyiyim dışarı çıktım yürüdüm baya iyi geldi 10 gündür evdeydim:) sen nasılsın peki? bende doktoruma gittiğimde soracağım bu konuyla ilgili burdan paylaşımda bulunuruz
Hoşgeldin arkadaşım ben iyiyim ya sen nasılsın bugün çok mutluyum çünkü sabahdan ameliyattan sonra ılk defa elbise gıydim ve çok hoşuma gıttı yıllardır görmek istediğim bir görüntüydü çooookkk mutluyum darısı ısteyenlerin başina
bbuglem sen hangi doktora ameliyat oldun?
Merhaba ocean0208 sana da çok geçmiş olsun bügün benimde 9. Günüm senin gibiyim sol bacak çok çok ıyı sağ bacağımla bende yürürken zorlanıyorum sol baçagimda hıç morlukta olmadı ama sağ bacak bazı yerleri morardı cuma Dr gıttım bunun normal olduğunu çünkü sağ bacağımda ameliyat sırasında iç kanama olduğu için biraz daha geç iyileşeceğini söyledi. Bırde 4 hafta önce sağ ayağımdan bir amelıyat olmuştum sağ ayağımın üzerine ıkı hafta doğru dürüst basamamıştim şimdide bu amelıyat psikolojik olarak da galiba sağ ayağımın üzerine basmaya korkuyorum galiba birde evde ve dışarıda 3-4 cm topuklu ayakkabı gıy rahatlatır ayrıca her gün duşun altında sabunla bacaklarını çok bastırmadan ovarak yıka bayagi rahatlatıyor sormak istedığın varsa yine sorabilirsin[/QUOTE.
Çok teşekkür ederim eglyy, benimde sağ bacağımda morluklar var ve ağrıyor. Belki benimde kanama olmuş olabilir .
Ayrıca Sol bacağımda silikon daha iyi oturduğu için bacağım daha kalın gibi ama sol bacağım öyle değil sanki, daha ince gibi.
Doktorum tendinit olabilir sabah akşam apranax alırsan rahatlar dedi sağ bacak için ama henüz çok bir gelişme yok dizimi tam açamıyorum. tam anlamıyla sağ bacakta kas arasına yerleşirse rahatlıyacakmışım gibi geliyor... Haberleşelim görüşmek üzere...
Merhaba ocean0208 sana da çok geçmiş olsun bügün benimde 9. Günüm senin gibiyim sol bacak çok çok ıyı sağ bacağımla bende yürürken zorlanıyorum sol baçagimda hıç morlukta olmadı ama sağ bacak bazı yerleri morardı cuma Dr gıttım bunun normal olduğunu çünkü sağ bacağımda ameliyat sırasında iç kanama olduğu için biraz daha geç iyileşeceğini söyledi. Bırde 4 hafta önce sağ ayağımdan bir amelıyat olmuştum sağ ayağımın üzerine ıkı hafta doğru dürüst basamamıştim şimdide bu amelıyat psikolojik olarak da galiba sağ ayağımın üzerine basmaya korkuyorum galiba birde evde ve dışarıda 3-4 cm topuklu ayakkabı gıy rahatlatır ayrıca her gün duşun altında sabunla bacaklarını çok bastırmadan ovarak yıka bayagi rahatlatıyor sormak istedığın varsa yine sorabilirsin[/QUOTE.
Çok teşekkür ederim eglyy, benimde sağ bacağımda morluklar var ve ağrıyor. Belki benimde kanama olmuş olabilir .
Ayrıca Sol bacağımda silikon daha iyi oturduğu için bacağım daha kalın gibi ama sol bacağım öyle değil sanki, daha ince gibi.
Doktorum tendinit olabilir sabah akşam apranax alırsan rahatlar dedi sağ bacak için ama henüz çok bir gelişme yok dizimi tam açamıyorum. tam anlamıyla sağ bacakta kas arasına yerleşirse rahatlıyacakmışım gibi geliyor... Haberleşelim görüşmek üzere...
Slm oceana0208 maalesef bende sağ ayakdan yana şikayetçiyim morluk varsa muhtemelen iç kanama olmustur birde bacağının ıkısını mesüra ıle ölç bakalım farklımı benimkiler şuan 35,5 cm baldırlarım birde amelıyat daha yeni biraz sabretmek lazım peki sen silikonun duruşundan memnunmusun?
Slm oceana0208 maalesef bende sağ ayakdan yana şikayetçiyim morluk varsa muhtemelen iç kanama olmustur birde bacağının ıkısını mesüra ıle ölç bakalım farklımı benimkiler şuan 35,5 cm baldırlarım birde amelıyat daha yeni biraz sabretmek lazım peki sen silikonun duruşundan memnunmusun?
Eglyy benim ayak bileklerime yağ enjeksiyonuda yapıldı bu sebeple henüz şişliklerim var, ama silikon fena durmuyor gibi, şişler inerse daha net birşey söyleyebileceğim. Sen memnun değilmisin yoksa?
Çok zayıfım ben ancak ayak bileklerime yetecek kadar yağım çıktı maalesefbu sebeple silikon yaptırdım . Senin problemin zayıflıkmı yoksa eğrilik mi vardı ?
Piyangodan çıkar gibi çıktın bir anda. Seni daha önce hiç görmemiştim çok sevindim vallahi. Ankarada olan yok burda nerdeyse. O zaman ben hemen sorularıma geçeyim.
F.B ye mi yaptırdın ameliyatını?
Ne kadar para verdin?
Nasıl bir süreçti ameliyat sonrası?
Doktor ilgili mi yoksa ben işimi yapar paramı alırım gerisi seni bağlar modunda mı? Operasyondan sonra durumunla ilgilendi mi?
Erirse eğer rotuş için tekrar para alıyor mu?
Bacakların şimdi ne durumda?
Bacaklarının eski hali çok sorunlu muydu? İyi iş çıkardı mı?
Bacaklarında ne kadar bir erime oldu?
Ayy sor sor bitmez ki sorular. Hepsini cevaplarsan benden mutlusu yok.
Eglyy benim ayak bileklerime yağ enjeksiyonuda yapıldı bu sebeple henüz şişliklerim var, ama silikon fena durmuyor gibi, şişler inerse daha net birşey söyleyebileceğim. Sen memnun değilmisin yoksa?
Çok zayıfım ben ancak ayak bileklerime yetecek kadar yağım çıktı maalesefbu sebeple silikon yaptırdım . Senin problemin zayıflıkmı yoksa eğrilik mi vardı ?
Merhaba ocean0208 ben çok memnunum benim bacaklarım ince ve eğriydi bügün nasılsın ?
Merhaba samimi seni gördüğüme sevindim bende silikon ameliyatı oldum acaba sen normal hayatına ameliyattan ne kadar bir zaman sonra normal hayatına döndün ?
yenide dndün mü? Ben de seni merak ediyorum. Tam kaç gün oldu ameliyatın bir de son durumundan bahsetsene ağrın, hissizliğin, kıvırmada, uztmada, yürümede herhangi bir zorluk çekiyor musun?
cok eski sayfalara bakarsan yazilarima sikca rastlarsin
evet F.B. ye yaptirdim. onceki yazilarimda da yazmistim. ben talihsizlikler yasadim. iyilesme surecim uzun surdum. bi yakinimda benden kisa bi sure once yaptirmisti. o hic sikinti cekmedi. ben cektim. dizime yag kacti. oradaki yagi cektirdim sonradan siringayla. serum birikmesi oldu bacaklarda. 1-2 kere masaja girdim, canim inanilmaz acidi. korse ayak bileklerimi resmen yara yapti. hala izleri durur
erirse rotus icin para alir mi bilmiyorum cunku ben sonrasinda hamile kaldim. cok kilo aldim. bacaklarim da sisti epey. hala da bacaklar kilolu bayaa. ama cok ince degilse rotusa gerek kalmaz bence. cunku cok erimiyo.
benim bacaklarin suanki durumu yaniltici olur. dedigim gibi cok kilo aldim. ama demekki oradaki yaglar erimemis olacak ki epey kilo aldi bacaklarim. yakinimda da oyle bariz erime olmadi ( sonucta o kilo almadi bu surecte).
eski hali cok ince degildi. sadece alt dislar cikikti.ic kismi da daha az dolguluydu. yani hafif parantez goruntusu vardi. bizim doktora rica etmistim. alt bacak dis yanlari inceltmesi icin ama yapmadigini soyledi. ic tarafi aldigi yaglarla doldurdu.eskisine gore daha iyi oldu tabiki goruntu. yakinim eskiden etek giyemezdi. simdi etegi cikarmiyo. ama onun sonucu benimkinden daha basarili oldu bence. iyilesme surecide oyle..
ben de sikinti cekmistim. cok arastirmistim. operasyondan once gelip surekli yazip, operasyonu bitince buraya ugramayanlara sinir olurdum. bu yuzden gelip bilgilendirmek istedim. eger yardimci olduysam ne mutlu bana
kızlar bugün izmirdeki dr ile görüştüm 5000 tl fiyat verdi ama şimdi burayı okuyunca kafam karıştı kas altı kas üstü sormadım kendi drum ise bacakların gayet güzel olduğunu silikonun yapılmasına gerek olmadığını söyledi gerçi herkes düzeldiğini söylüyor ama topuklu giydiğimde yine ince bilmiyorum belamımı arıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?