Sevgili arkadaşim benim bacaklarım o kadar vahimdiki bu Hali bana güzel geliyor sütun gibi oldu diyemem ama benim için yeterli bende açıklık coktu
vanillasky nasılsın sen vazmıgeçtin benim drdan
ak niye kas üstü yapıyor nz niye kas altı yapıyor bilen varmı kafa karıştırıcı bir durum
maalesef bacaklarım kısa boyum 160 uzun değilim yaşım geçmeden sorunumu tamamiyle halletmek istiyorum boyum uzun olsa hep babet giyerdim ve 2. operasyonu düşünmezdim bile fotoyuda koymayı bilsem zaten hemen koyucamda başkalarına mecbursun onlarıda bıktırmışım öyle diyolar
Benim çok kafam karıştı açıkçası üstelik a.k bu konuda bu kadar adı geçen bir doktorken
İnsanın kafası çok araştırdıkça çok karışıyor hangi Dr sana güven verirse ona yaptır ben öyle yaptım ben olduğum ülkede bir başarılı Dr daha gittim o bana bacakta yağın tutmayacağını silıkonunda olmayacağını böyle bacaklarımla barısık yaşamamı söyledı belki uğraşmak istemedi bilemiyorum tr 6 Dr ımeylestım 3 Sılikon 3 yağ enjeksıyonu söyledi ö yüzden çok araştırdıkça kafa çok karışıyor ben ameliyata ıkı hafta kala rüyalarımda bile bacakla uğraşiyordum
Dr konusu zaten asıl önemli nokta ama dr elbette konuşurken güven verir asıl maharetini pratikte görmek lazım, daha önce yine hem bir arkadaşın tavsiyesi ve doktorun verdiği güvenle burun ameliyatı oldum ama tam bir fiyasko oldu ve şimdi revizyon yaptırmam gerekiyorBacakta da benzer bir durum yaşamak istemiyorum. O yüzden gözü kapalı dalmaktansa biraz araştırma yapmak daha mantıklı diye düşünüyorum.
Jezabel nazım Durak'a olmuş kendisi de 20 küsür yıldır bu ameliyatı yapıyor başka topiclerde burun vs kendisinden sıkıntılar yaşayan hastaları okudum ama jezabel yaşamamış sanırım, yalnız enteresan olan Nazım durak kasın altına yerleştiriyormuş protezi, mesela Ahmet karacalar ise kasın üstüne :44: Yani bence kasın üstüne yerleşince çok kaslı ve üstelik yapay kaslı durmaz mı implant? Sanki kas altında daha doğal durur gibi geldi bana. Sizce arkadaşlar?
meraba arkadaşlar 4 saat yoktum baya kaynatmışsınız. bakın bende bilmiyordum hiç bu kas altı olayını benimki kas üstü sanırım. bende ameliyat olduğum günden beri bu konuda şikayetçiyim yapay ve kaslı duruyo şuan doktor implantın kasa 3 ay gibi bi sürede tutunacağını söyledi silikon düşünen arkadaşlar varsa bencede kas altına yaptırsın. bazı doktorların yapmama sebebi şu olabilir sonucda direk kemikle temas halinde olcak bu sefer enfeksiyon riski açısından filan olabilir fakat bende kas altı tercih ederdim haberim olsaydı
meraba arkadaşlar 4 saat yoktum baya kaynatmışsınız. bakın bende bilmiyordum hiç bu kas altı olayını benimki kas üstü sanırım. bende ameliyat olduğum günden beri bu konuda şikayetçiyim yapay ve kaslı duruyo şuan doktor implantın kasa 3 ay gibi bi sürede tutunacağını söyledi silikon düşünen arkadaşlar varsa bencede kas altına yaptırsın. bazı doktorların yapmama sebebi şu olabilir sonucda direk kemikle temas halinde olcak bu sefer enfeksiyon riski açısından filan olabilir fakat bende kas altı tercih ederdim haberim olsaydı
Canım benim yaşın kaç bilmiyorum ama gençsen yaptır ben 35 yaşinda bu operasyonu yaptırdım benim boyum uzun ama insan her Zaman babet giyemiyorum bir düğünde elbise giymek istiyordum ama hep pantolona gizleniyordum arkadaşim umarım sende umduğun gibi bacakların olur iyiki varsınız sizlerle konuşmak çok güzel çünkü kimseyle bunları konuşamıyorum annemle bile ama iyiki eşim çok destek oldu ıyıki var iyiki sizlerde varsınız
eglyy yaşta ben sana fark atmışım arkadaşım bacaktada sen bana heralde hahayt
Slm bbuglem, evet kas altı bana da çok cazip geldi, hem kas üstünde veya kas arasında oluşuna göre daha az hareket edecektir kemiğin üzerinde duran protez. fakat doktor olarak kafam karıştı çünkü bunu yapan pek düşünmediğim bir isim n.d.
Hoşgeldin arkadaşım bugün nasılsın ama kas altını iyi araştırın ben hazıran 10 da Dr randevum var ıyıce bir sorayım kas altına silikonun konulmasını sizlerede bilgileri aktarırım
bende doktor olarak tanınmayan birine yaptırdım sonuç diğerlerinikiyle aynı hiç kas altı görmedim nasıl duruyo ama kas üstü hepsinde kaslı ve kalın gösteriyo bence
Kas altı forumda jezabelin resimleri var şimdiye kadarki en iyi resimler bence, yani bacağın boru gibi inmesindense bence hafif kas güzel ama tabi çok kaslı değilMesela resimde ikisi de kalın ama hafif kaslı olan açık ara güzel :)
Bende bügün alisverise gıttım ıyıydim çok şükür bacaklarının şişi biraz indimi resim koysan da baksak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?