Çok teşekkür ederim samimi bügün benimde10.günüm benide çorap çok rahatsız ediyor Allah dan ben toplamda iki hafta giyecektim on günü geçti cuma günü çoraplardan kurtulaçağım inş daha iyi yürürüm bacağımın suan ki Hali bile çok hoşuma gidiyorSlm canim gecmis olsun ben ameliyattan 17 gun sonra normal yuruyebildim [aksama olmadan] beni varis corabi cok rahatsiz etti dis yankardanda alindigi icin 7hafta giydim.senin adina cok sevindim atlattin.simdi hergun bacagin daha degisik gelcek.yurudukce silikon iyice oturup bacagin daha guzel olcak dr a her gittigimde bironce ki resmiyle son hali cok degisik gekiyodu.baska sormak istedigin varsa seve seve cvplarim
yavaş yavaş yürüyorum ama karnım eğri büğrü moralim acaip bozuk bacaklarım iz dolu lütfen beni yanlış anlamayın nasıl yazmam daha bir kere bacağımı gördüm banyoda hiç bişey anlamadım
Moralini bozma yınede umarım çektiğin acılara değer biraz iyi olmana sevindim zamanla karnın da düzelir izlerde zamanla geçer tekrar tekrar geçmiş olsunyavaş yavaş yürüyorum ama karnım eğri büğrü moralim acaip bozuk bacaklarım iz dolu lütfen beni yanlış anlamayın nasıl yazmam daha bir kere bacağımı gördüm banyoda hiç bişey anlamadım
yavaş yavaş yürüyorum ama karnım eğri büğrü moralim acaip bozuk bacaklarım iz dolu lütfen beni yanlış anlamayın nasıl yazmam daha bir kere bacağımı gördüm banyoda hiç bişey anlamadım
kızlar benimde bu gün 14. günüm tamamen normal yürüyorum bende sadece çömelmede zorluk yaşıyorum tam çömelemiyorum. ama dikiş yerlerim enfeksiyon oldu biraz moralim çok bozuk sarı bi akıntı var azda olsa sizdede böyle bişey olmuşmuydu
Çok sağol çok vefalıymışsın.Biz de topluca sinir oluyoruz operasyon olana kadar burada gelip her şeyi öğrenip işi halledince unutanlara.
Arkadaşın da mı fb ye yaptırdı. Doktor niye bacaklarının dışından almadı. senin söylediklerine önem vermiyor mu?. dizine niye yağ kaçtı doktorun sorumsuzluğundan mı? ama şimdi bacaklarından memnunsun anladığım kadarıyla. ne güzel. hep mutlu kalırsın umarım. Hepimiz mutlu olalım tabii.
Slm senin adına çok sevindim ama dikişlerin enfeksiyon olduysa ihmal etmeden Dr git bence gerçi sen bir hemşire olarak daha iyi bilirsin Dr bana sarı akıntının ilk ıkı üç gün icinde olacağını ve normal bir durum olduğunu moralini bozma hemen önlemini al
cennetz durumun nedirr umarım ıısındır ouyorum ve cok uzuluorum ...pek detaylı yazaıycak kadar kotusun naıl oluyor amelyat oldugun doktor sonucta adı en cok gecenn(((((
ıns ıı olur guzel haberlerini yazarsın
http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...linlastrmada-yag-enjeksiyonu-yaptiranlar.html
amelyat olan bu lınke tıklamayan tembell bayanllarr bu lınke tıklıoruzzz ,,vee paylasıoruzzzz:))))
Çok teşekkür ederim samimi bügün benimde10.günüm benide çorap çok rahatsız ediyor Allah dan ben toplamda iki hafta giyecektim on günü geçti cuma günü çoraplardan kurtulaçağım inş daha iyi yürürüm bacağımın suan ki Hali bile çok hoşuma gidiyor
sen bide coraplar cıkınca gör suan corabın içinde silikonlar içe doğru corabı cıkartıktan sonra yürüdükçe silikonlar dışarı itcek ve aradaki boşluk giddikce kapancak.benimkiler suan sıfır kapanmıyo ama düzgün. Allah'ıma sükürben memnunum darısı tüm isteyenlerin başına .inş herkes bu mutluluğu yasar tüm kalbimle bunu diliyorum
çok önemli bişey gibi gelmedi bana ama tekrar antibiyotiğe ve pansumana başladım sadece birinde var diğeri iyi geçecek gibi gördüğüm yaralarla karşılaştırdığımda önemsiz gibi geliyo kendi yöntemlerimle iyileştiremezsem doktora gitcem oda aynı şeyleri yapcak ama ufff umarım geçer
şimdilikiyi diyor dr. ah bir uyuyabilsem yemin ederim uykusuzluktan ölüyorum.ne yapacagımı şaşırdım baş ağrısından yan nezaman yatacagım arkadaşlar?üç minder üç yastık minarenin tepesinde yatabilirmi insan zaten tepeden tırnağa acıyor heryerim. Çorabı parçalayıp atasım geliyor.geceler işkence gibi bana.sizi de sıkmadan balkona çıkayım ben hiç değilse etrafa bakınıyorum sabah oluyor.iyi geceler canım arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?