Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Çok teşekkür ederim samimi bügün benimde10.günüm benide çorap çok rahatsız ediyor Allah dan ben toplamda iki hafta giyecektim on günü geçti cuma günü çoraplardan kurtulaçağım inş daha iyi yürürüm bacağımın suan ki Hali bile çok hoşuma gidiyor

yavaş yavaş yürüyorum ama karnım eğri büğrü moralim acaip bozuk bacaklarım iz dolu lütfen beni yanlış anlamayın nasıl yazmam daha bir kere bacağımı gördüm banyoda hiç bişey anlamadım

kontrole gitmişsindir herhalde, ne dedi doktor böyle zorlanmana?
tekrar geçmiş olsun, izleri düşünme,

Moralini bozma yınede umarım çektiğin acılara değer biraz iyi olmana sevindim zamanla karnın da düzelir izlerde zamanla geçer tekrar tekrar geçmiş olsun

çok geçmiş olsun bencede yavaş yavaş düzelecektir moralini bozma. iyi olduğunda girip bizi bilgilendirirsin durumunla ilgili

kızlar benimde bu gün 14. günüm tamamen normal yürüyorum bende sadece çömelmede zorluk yaşıyorum tam çömelemiyorum. ama dikiş yerlerim enfeksiyon oldu biraz moralim çok bozuk sarı bi akıntı var azda olsa sizdede böyle bişey olmuşmuydu

cennetz durumun nedirr umarım ıısındır ouyorum ve cok uzuluorum ...pek detaylı yazaıycak kadar kotusun naıl oluyor amelyat oldugun doktor sonucta adı en cok gecenn (((((

ıns ıı olur guzel haberlerini yazarsın

http://www.kadinlarkulubu.com/vucut...linlastrmada-yag-enjeksiyonu-yaptiranlar.html

amelyat olan bu lınke tıklamayan tembell bayanllarr bu lınke tıklıoruzzz ,,vee paylasıoruzzzz:))))

Slm senin adına çok sevindim ama dikişlerin enfeksiyon olduysa ihmal etmeden Dr git bence gerçi sen bir hemşire olarak daha iyi bilirsin Dr bana sarı akıntının ilk ıkı üç gün icinde olacağını ve normal bir durum olduğunu moralini bozma hemen önlemini al

evet o da f.b. ye yaptirdi. benimki tamamen talihsizlikmis. oyle demisti doktor. bugune kadar yuzlerce ameliyat yaptim sikintili olanlardan sen 2. sin demisti. alt tarafa koydugu yag diz icine kacmis. cikik duruyodu zaten diz ici. sonra oradaki yagi siringayla cekip alt bacaga enjekte etmisti yeniden..kendisi dis yanlardan almiyomus. cok dogru bulmuyorum orada az miktarda yag vardir. onu da alirken kaslara zarar verilebilir gibi bisi demisti.
eskisine gore memnunum evet. kilo verdigimde nasil olacak merak etmiyo da degilim :26: herkesin istedigi gibi olsun bacaklari

çok önemli bişey gibi gelmedi bana ama tekrar antibiyotiğe ve pansumana başladım sadece birinde var diğeri iyi geçecek gibi gördüğüm yaralarla karşılaştırdığımda önemsiz gibi geliyo kendi yöntemlerimle iyileştiremezsem doktora gitcem oda aynı şeyleri yapcak ama ufff umarım geçer

benim henüz çok yeni bıraz daha zaman geçsin bütün bilgileri paylaşıcam ayrıca hiç ölçü almadım bi ölçüp bakayım

sen bide coraplar cıkınca gör suan corabın içinde silikonlar içe doğru corabı cıkartıktan sonra yürüdükçe silikonlar dışarı itcek ve aradaki boşluk giddikce kapancak.benimkiler suan sıfır kapanmıyo ama düzgün. Allah'ıma sükür ben memnunum darısı tüm isteyenlerin başına .inş herkes bu mutluluğu yasar tüm kalbimle bunu diliyorum

İnş samimi beni daha da mutlu ettin teşekkürler

Sıkma canını arkadaşım düzelir sonra bacaklarının keyfını cıkarırsın

heidicik, kaldırmışsın fotoğrafları, yamukluk değil de incelik varmış sanırım sende. ilki de iyi olmuş ama tabii ikinciyle tam başarı sağlanmış. fotoğrafı kaçıranlar da merak edecek. benim de inceldi bacaklar,belki senin ilk ameliyat fotoğrafına benziyor olabilir. erimesin diye yedikçe yukarısı oldu balon. şimdi rejim yapsam mı karar veremiyorum :44:ama kötü oldu, şiştim

arkadaşlar ben de bu hafta güvenilir bir doktordan randevu aldım, çok heyacanlıyım :)) fakat bende şöyle bir sorun var; bacaklarımın dizden yukarısı vücuduma göre fena değil ve düz, dizden altı ise yukarıya göre çok kalın ve çarpık.. diz altında bir parantezlik var. benim aklımda bir kaç yöntem var ama nasıl oluyo, ben kararlı mı gidiyorum, dr 'şunları yapsak iyi olur' diyo mu? bir de ayak bileklerim kalın.. randevu esnasında nelere dikkat etmeliyim? yoksa tamamen dr a mı bırakmalıyım? tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

şimdilikiyi diyor dr. ah bir uyuyabilsem yemin ederim uykusuzluktan ölüyorum.ne yapacagımı şaşırdım baş ağrısından yan nezaman yatacagım arkadaşlar?üç minder üç yastık minarenin tepesinde yatabilirmi insan zaten tepeden tırnağa acıyor heryerim. Çorabı parçalayıp atasım geliyor.geceler işkence gibi bana.sizi de sıkmadan balkona çıkayım ben hiç değilse etrafa bakınıyorum sabah oluyor.iyi geceler canım arkadaşlarım

Canım benim ya. hala bu kadar sıkıntı çekmene çok üzüldüm. eşin başladı mı işine? 10 güne ben daha iyiydim senin anlattıklarına göre ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…