Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Hayır canım, bir pansiyondan yer ayırmıştım, buraya yerleştim. 1 gece istirahat edeceğim burda. Durumuma göre 2 gece de kalabilirim. Yeter ki yola çıkmaya hazır hissedeyim kendimi.

Geçmiş olsun keşke ne güzel oldu atlattın :) Darısı bizim başımıza
Bu arada topiğe geri dönmeyen silikonlular memnun oldukları için dönmüyor olabilirler :) Malum yağ dolgusu ameliyatlarında incelme olduğu için memnun olmayan kişileri görüyoruz hep forumda ama silikonlular pek geri gelmiyor

ANGELİSS geçen yıldan arkadaşlar vardı bu forumda. TEKBENMİYİM ve BLOMMA. Onlar önce yağ enjeksiyonu yaptırdılar, sonra erime olunca silikon taktırdılar. Ama silikonla çok kalın olunca bacakları, tekrar çıkarttırmışlardı. Yani memnun kalmamışlardı. Başka da bilmiyorum memnun kalmayan var mı bu forumda. Çok iyi takip edemedim...

merhaba keşke çok geçmiş olsun inş bu sefer istediğin gibi olmuştur bacakların. bide bende çok merak ettim bacaklarını arkadaş olarak eklicem kabul edermisin.

kızlar merhaba. benimde ameliyat tarihim belli artık 30 mayıs. ameliyat olanlara bişey sormak istiyorum. ameliyatta narkoz alacağımız için öncesinde herhangi bir test falan yapılıyormu

kızlar merhaba. benimde ameliyat tarihim belli artık 30 mayıs. ameliyat olanlara bişey sormak istiyorum. ameliyatta narkoz alacağımız için öncesinde herhangi bir test falan yapılıyormu

Ne güzel az kalmış sorunundan kurtulmana.büyük bir ihtimalle bir kaç tahlil yapılıcaktır,sonuçta basitte olsa bir ameliyat söz konusu.inşallah sonuç istediğin gibi mutlu eder seni, iyi haberlerini bekliyoruz.

tesekkur ederim arkadasim..benim durumum birazda maddiyata dayali o yuzden cok arastirip karar vermem gerekiyor. foruma tesadufen rastladim ve cok heyacanlandim,umitlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…