tesekkur ederim arkadasim..benim durumum birazda maddiyata dayali o yuzden cok arastirip karar vermem gerekiyor. foruma tesadufen rastladim ve cok heyacanlandim,umitlendim
arkadaşım bizimde 'ameliyatım çok iyi geçmiş,hiç ağrım yok' diyiceğimiz günler gelicekmi ya.sabretmek gerçekten çok zor.
Elbet gelecek. Bak ikicanımvara benim için bu iş yattı artık olamam diyordu 3 gün sonra ameliyatı var. Biz de oluruz elbet bir gün. Ama o gün ne zaman bilinmez. Kim icat ettiyse parayı burdan selamlarımı yolluyorum.
Ne güzel az kalmış sorunundan kurtulmana.büyük bir ihtimalle bir kaç tahlil yapılıcaktır,sonuçta basitte olsa bir ameliyat söz konusu.inşallah sonuç istediğin gibi mutlu eder seni, iyi haberlerini bekliyoruz.
Bileklerime birşey yapılmadı ama bacaklarım bileklerim ve ayaklarım akşama kadar şişiyor sabah uyandığımda şişi bayağı azalmış oluyor
Keşke niye korse takıyorsun sen anlamadım , yağı nerenden almış
kızlar merhaba. benimde ameliyat tarihim belli artık 30 mayıs. ameliyat olanlara bişey sormak istiyorum. ameliyatta narkoz alacağımız için öncesinde herhangi bir test falan yapılıyormu
Geçmiş olsun, güle güle kullan. :))
arkadaşım bizimde 'ameliyatım çok iyi geçmiş,hiç ağrım yok' diyiceğimiz günler gelicekmi ya.sabretmek gerçekten çok zor.
evet az kaldı ama korkularda bi tarafta :) ameliyat benim için milad olacakmış gibi ameliyattan öncesi-ameliyattan sonrası :) inşallah tüm bu sıkıntılarımıza değer ve hepimiz sonuçtan mutlu oluruz.
msj ben göndermiştim,rica ederim.O dra ameliyat olan varmı bilmiyorum ,varsada hatırlamıyorum.
ama ben de yollamıştım :))
zaten bir sen bir ben her zaman burda hazır bekliyoruz sorulara cevap
bugün nasılsın?
Keşke ciğim geçmiş olsun. Rötuşu da atlattın hayırlısı ile. Nasıl oldun var mı ağrı sızı?Yat-mak-çok-sı-kı-cı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?