Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Angelis, ctesi gunu o.i ile gorusmeye ne dersin ? Bz de artk atalm adimimizi.

Cnm bizim okulda haftasonu konser etkinliği var o sebeple doluyum zaten benim özel söylemiştim, en yoğun olduğumuz dönem şu son ay ben malesef okulların kapanmasını beklemek zorundayım (

mesajını yeni gördüm teşekkür ederim. doktorlarımız aynıymış :) haftaya salı günü ameliyat öncesi görüşme var. beni şimdiden heyecan korku sardı uyuyamıyorum akşamları :)

eskilerden leydi nin sanırım ilk öyle yapmışlardı ama onun kalıcılığı olmamıştı diye hatırlıyorum.

evet canim,söylemistin.bende bunun üzerine doktorumla konustum.bana simdiye kadar cok iyi sonuclar elde ettigini söyledi bu yöntemle.yaglarin kalitesinde hic bir düsüklük olmuyor dondurmakla dedi.
zaten bendende o kadar yag cikacagini sanmiyorum fazla fazla donduracak kadar:).hele bu sefer yetsinde ben bunada raziyim.digerleri icin para almayacak zaten.hayirlisi bakalim.

burada herkesin birbirlerinin sorularina cevap vermesi ne kadar güzel..
ameliyat olan arkadasimiza gecmis olsun,insallah hersey güzel gecmistir ve ameliyat sonrasi süreci de sorunsuz gecer,sonuctan memnun olur..
benim sorum da su;yag alinan yerlerde iz kaliyor mu?cökme,dalgalanma vs.. seklinde..yag alinabilecek bölgem basenlerim ve tabiki de deride problem ciksin istemiyorum,hani kas yapalim derken göz cikarmayalim..
bu yüzden de hep korkup uzak durdum acikcasi,yagin eklendigi yer degil de alindigi yerde problem olusacak diye...

buarada ben defalarca yaptirdigim hiyaluronik asitden cok memnundum,tek problem erimesi...üst ic bacaklarim icin bir tüp,alt ic bacaklarim icin 1 tüp yetiyordu..50 ml olmasi lazim bir tüp,yanlis hatirliyor olabilirim ama..benim bütcem bu kadarina yetiyordu,isteyen daha fazla yaptirabilir tabi,ama ben farkedilmesin istedim..
500+500 1000 Euroya halloluyordu,ama her yil bu miktari ödemek fazla geliyor artik.taksitli ödeme imkanim oldu hep,ayda 80 Euroya..ben yurtdisinda yasiyorum bu arada..magdalone yaptirdim,belki duymussunuzdur..hic belli olmuyordu,yeri 2 güne kapaniyor,morariklar ise bir hafta 10 güne geciyor..
ameliyati ise 1400 e yapabilecegini söyledi doktorum..doktorum Türk..belden anestezi ile yapabilecegini söyledi,siz hangi tarz anestezi ile yaptiriyosunuz?Türkiye daha mi iyi bu konuda acaba merak etdim..

Çok geçmiş olsun ikicanım var, zor kısmını atlattın 3 gün daha dişini sıkarsan gerisi kolay, umarım istediğin bacaklara kavuşursun.

Türkiye her türlü estetikte daha iyi diyorlar. Malum buralarda malzeme çok, doktorlar fazla fazla tecrübe sahibi oluyorlar :))

Çökme dalgalanma doktorun becerisi ile ilgili. Çok yağ alınca tek yerden oluyormuş

Son düzenleme:
nasılsın???arkadaşım bir insan hiç görmediği birini özlermi?? özlermişışığını yeşil görünce mutlu oluyorum

bu durumda her yıl her yıl uğraşıcağına bir kerede yağ yada slikon yaptır kurtul bence

nasılsın???arkadaşım bir insan hiç görmediği birini özlermi?? özlermişışığını yeşil görünce mutlu oluyorum

aynen canım, duygular karşılıklı... bir dürü iş yapıyorum aynı anda aslında ve uykumvar hepsine inat.
bacakları sorarsan... alt taraftaki morluklar geçmedi, ten rengi çorapta belli. zaten güzel bir baharlık elbise de beğenip alamadım. gece fırsatım olursa gireceğim

bence bir an önce yazlık elbiselere geç,morluğu da bir dahaki kontrolünde tekrar sorarsın dr a.sanırım beyaz tenlisin ondanada olabilir belki

bu arada ben 1,5 kilocuk vermişim arkadaşım.umarım istikrarımı bozmadan devam edebilirim.akşam 5 etn sonra ağzıma hiç bir şey sürmüyorum bir kaç günden beridir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…