Ben ameliyattan çıktım. Suan ağrılarım var fazla yazamıyorum.
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Çok heyecanlı bir bekleyiş olacak. Sargilar çıkacak. Güzellik görünecek :)) ağrılar zaten geçecek.
Ben ameliyattan çıktım. Suan ağrılarım var fazla yazamıyorum. Doktor iyi geçtiğini soyledi.
Angelis, ctesi gunu o.i ile gorusmeye ne dersin ? Bz de artk atalm adimimizi.
Ben ameliyattan çıktım. Suan ağrılarım var fazla yazamıyorum. Doktor iyi geçtiğini soyledi.
eskilerden leydi nin sanırım ilk öyle yapmışlardı ama onun kalıcılığı olmamıştı diye hatırlıyorum.
buarada ben defalarca yaptirdigim hiyaluronik asitden cok memnundum,tek problem erimesi...üst ic bacaklarim icin bir tüp,alt ic bacaklarim icin 1 tüp yetiyordu..50 ml olmasi lazim bir tüp,yanlis hatirliyor olabilirim ama..benim bütcem bu kadarina yetiyordu,isteyen daha fazla yaptirabilir tabi,ama ben farkedilmesin istedim..
500+500 1000 Euroya halloluyordu,ama her yil bu miktari ödemek fazla geliyor artik.taksitli ödeme imkanim oldu hep,ayda 80 Euroya..ben yurtdisinda yasiyorum bu arada..magdalone yaptirdim,belki duymussunuzdur..hic belli olmuyordu,yeri 2 güne kapaniyor,morariklar ise bir hafta 10 güne geciyor..
ameliyati ise 1400 e yapabilecegini söyledi doktorum..doktorum Türk..belden anestezi ile yapabilecegini söyledi,siz hangi tarz anestezi ile yaptiriyosunuz?Türkiye daha mi iyi bu konuda acaba merak etdim..
burada herkesin birbirlerinin sorularina cevap vermesi ne kadar güzel..
ameliyat olan arkadasimiza gecmis olsun,insallah hersey güzel gecmistir ve ameliyat sonrasi süreci de sorunsuz gecer,sonuctan memnun olur..
benim sorum da su;yag alinan yerlerde iz kaliyor mu?cökme,dalgalanma vs.. seklinde..yag alinabilecek bölgem basenlerim ve tabiki de deride problem ciksin istemiyorum,hani kas yapalim derken göz cikarmayalim..
bu yüzden de hep korkup uzak durdum acikcasi,yagin eklendigi yer degil de alindigi yerde problem olusacak diye...
nasılsın???arkadaşım bir insan hiç görmediği birini özlermi?? özlermişışığını yeşil görünce mutlu oluyorum
yine sitenin bekçileri biz kalmışız
ikicanımvar için çok mutlu oldum, darısı senin başına :))
aynen canım, duygular karşılıklı... bir dürü iş yapıyorum aynı anda aslında ve uykumvar hepsine inat.
bacakları sorarsan... alt taraftaki morluklar geçmedi, ten rengi çorapta belli. zaten güzel bir baharlık elbise de beğenip alamadım. gece fırsatım olursa gireceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?