Arkadaşım bu gece sabaha kadar yarım saat bile uyuyamadim nedendir bilmem ama gözüme uyku girmedi. Tabii dinlenemeyince ağrılarım çok arttı. Bugün hiç keyfim yok acaba ağrılar dahami artacak off.
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Benim inanilmaz çok morlugum oldu ilk günden her tarafım simsiyah oldu. Ağrılara gelirsek öyle dayanilmayacak gibi değil. Bazen ayağa kalkarken çok kötü oluyor. Şekli ise pek hoş değil benim bacalarim çok sorunluydu bu yuzden beklentimde çok fazla değildi. Yalnız 2 bacagimin şekli aynı değil sag bacagim daha düz duruyor. Bu arada morluk için bana hiç bir şey onermediler kontrole gittiğimde bunu soracağım.
ikicanımvar zor kısmı bitti arkadaşların dediği gibi...
ağrıların gün geçtikçe azalır artık. tek sorun dinlenemiyor olman. keşke çocuklara bakacak biri olsa da ayakta fazla durmasan... ben kapı açmaya bile gittiğimde zor duruyordum ayakta ilk hafta bir de çaktırmamak için uğraşırdım. inşallah enfeksiyon falan olmasın da gerisi çabucak geçecek. sıkıntı yapma. iyi tarafından bak; gün geçtikçe daha da güzel olacak bacakların. ben şükrediyorum. etek giyebilmek ne enteresan bir duyguymuş.
aaa süpermiş o zaman... ya ben de zayıflamak istiyoruuummm... ne güzel yağ çıkmıyor falan demek... gerçi benim de pek çıkmamış doktorun söylediğine göre ama sarkıklık çok çok... bir de kilo aldım üzerine;(
Canım yaa evde annemler var ama benim küçük çok yabancilik çekiyor sürekli benim ilgilenmemi istiyor.
Aceba bende birgün etek giyebilecekmiyim o günleri iple çekiyorum.
bos ver biraz tombislik cok güzel.ben kizken hep iskelet gibi dolastim:).bir gram alamiyordum.giydigin hic birsey üzerine oturmuyor. hamileliklerimde bile yedi kilo anca alabildim.yas gectikce biraz aldim onlarda gidecek.:)herkesin farkli farkli iste,bos veeeer.....
Valla benim de kıyafetler kilodan olmuyor üzerime. Diyet yapmaya çalıştım beceremedim. Aslında yemek konusunda aşırıya kaçmam da abur cubur ve hareketsizlik bitiriyor beni.
Amylee sen karın gerdirdin arkadaşım, oranın üstüne kilo aldın mı? Bir de mekik demiştin, iyileşti demek ki. Benim Karnım var. Ikinciyi dogurursam ben de karın germe isterim
benim asıl kilo aldığım yerler üst karın(mide) ve bacakların üst kısmı. kalçalar yani;( mide için jillian michael diye bir antrenör var onun videosuna çalışmaya başladım bugün ama ne zorrrrr.... nefesim kesildi resmen. ama sıkılaştırıyormuş. karın germeye kadar önümdeki ameliyatsız olanakları denemem lazım:)
Çok teşekkür ederim arkadaşım. Benim inanilmaz çok morlugum oldu ilk günden her tarafım simsiyah oldu. Ağrılara gelirsek öyle dayanilmayacak gibi değil. Bazen ayağa kalkarken çok kötü oluyor. Şekli ise pek hoş değil benim bacalarim çok sorunluydu bu yuzden beklentimde çok fazla değildi. Yalnız 2 bacagimin şekli aynı değil sag bacagim daha düz duruyor. Bu arada morluk için bana hiç bir şey onermediler kontrole gittiğimde bunu soracağım.
Bugün Nasılsın arkadaşım? dinlenmeye çalış, iyiyim deyip de gezme. Bacakların da güzeldir eminim. Sargı yok mu, nasıl anlayacaksin zaten şimdi. Kontrol ne zaman
Morluklar dokununca mi aciyor yoksa durup dururken de agriyor mu? Kalca da morarmissa nasil oturabiliyorsuninsallah bugun biter agrilarin Allah dayanma gucu versin.
Öyle dokununca falan değil sürekli ağrıyor. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum sürekli pozisyon degistiriyorum. Bu ağrılar öyle kolay geçeceğede hic benzemiyor
Agri kesiciler ise yaramaz mi acaba? Hicbisey onermediler mi? Ayrica ilk operasyonda nasildi? O zamana kiyasla daha mi cok yaniyor canin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?