Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşım bu gece sabaha kadar yarım saat bile uyuyamadim nedendir bilmem ama gözüme uyku girmedi. Tabii dinlenemeyince ağrılarım çok arttı. Bugün hiç keyfim yok acaba ağrılar dahami artacak off.

ikicanımvar zor kısmı bitti arkadaşların dediği gibi...

ağrıların gün geçtikçe azalır artık. tek sorun dinlenemiyor olman. keşke çocuklara bakacak biri olsa da ayakta fazla durmasan... ben kapı açmaya bile gittiğimde zor duruyordum ayakta ilk hafta bir de çaktırmamak için uğraşırdım. inşallah enfeksiyon falan olmasın da gerisi çabucak geçecek. sıkıntı yapma. iyi tarafından bak; gün geçtikçe daha da güzel olacak bacakların. ben şükrediyorum. etek giyebilmek ne enteresan bir duyguymuş.

belki gün gectikce sekli daha iyi oturur.su anda daha cok erken yorum yapmak icin.sen merak etme güzel olacaklar inslh.:)
su anda önemli olan morluklarinin ve agrilarinin düzelmesi.

Canım yaa evde annemler var ama benim küçük çok yabancilik çekiyor sürekli benim ilgilenmemi istiyor.
Aceba bende birgün etek giyebilecekmiyim o günleri iple çekiyorum.

bos ver biraz tombislik cok güzel.ben kizken hep iskelet gibi dolastim:).bir gram alamiyordum.giydigin hic birsey üzerine oturmuyor. hamileliklerimde bile yedi kilo anca alabildim.yas gectikce biraz aldim onlarda gidecek.:)herkesin farkli farkli iste,bos veeeer.....

Valla benim de kıyafetler kilodan olmuyor üzerime. Diyet yapmaya çalıştım beceremedim. Aslında yemek konusunda aşırıya kaçmam da abur cubur ve hareketsizlik bitiriyor beni.

Valla benim de kıyafetler kilodan olmuyor üzerime. Diyet yapmaya çalıştım beceremedim. Aslında yemek konusunda aşırıya kaçmam da abur cubur ve hareketsizlik bitiriyor beni.

Amylee sen karın gerdirdin arkadaşım, oranın üstüne kilo aldın mı? Bir de mekik demiştin, iyileşti demek ki. Benim Karnım var. Ikinciyi dogurursam ben de karın germe isterim

Amylee sen karın gerdirdin arkadaşım, oranın üstüne kilo aldın mı? Bir de mekik demiştin, iyileşti demek ki. Benim Karnım var. Ikinciyi dogurursam ben de karın germe isterim

aynen arkadaşım yaaaa... aslında tam olarak yağ alınan yerlere kilo almış sayılmam. bi de bizimki karın germe sayılmaz ki. evet iki boğum vardı biri gitti. eskisine oranla çok çok iyi ama asıl karın germede kasları sıkıştırıyorlar.

mekikle ilgili hiç bir problem yok ama şınav çekmeye çalıştım canım yandı göğüs kaslarından dolayı:)))

birlikte tam karın germe yaptıralım bu sefer.

benim asıl kilo aldığım yerler üst karın(mide) ve bacakların üst kısmı. kalçalar yani;( mide için jillian michael diye bir antrenör var onun videosuna çalışmaya başladım bugün ama ne zorrrrr.... nefesim kesildi resmen. ama sıkılaştırıyormuş. karın germeye kadar önümdeki ameliyatsız olanakları denemem lazım:)

İşte tam olarak benim de midede sıkıntım var. Mide ve alt karın. Basenden yag alındığı icin idare ediyor. O dedigin videoya ben de bakayım

Bugün Nasılsın arkadaşım? dinlenmeye çalış, iyiyim deyip de gezme. Bacakların da güzeldir eminim. Sargı yok mu, nasıl anlayacaksin zaten şimdi. Kontrol ne zaman

Bugün Nasılsın arkadaşım? dinlenmeye çalış, iyiyim deyip de gezme. Bacakların da güzeldir eminim. Sargı yok mu, nasıl anlayacaksin zaten şimdi. Kontrol ne zaman

Arkadaşım bugün çok kötüyüm şuan ağrıdan ölüyorum desem yeridir. Sanırım kontrol 3 gün sonra onlar arayıp haber vereceklerdi. Vücudumu bir görseniz sırtım kalcam bacaklarim her tarafım simsiyah sanki iyi bir dayak yemiş gibiyim. O kadar çok yerimde bandaj varki halbuki ben karnımdan alınacak yağla 3 kişi işlem yaptırır saniyordum. Ameliyat olacak arkadaşlar lütfen benden etkilenmesin herkes bu durumu farklı şekilde atlatiyor.

Son düzenleme:
Bir ara üsenmezsem kalkıp fotograf çekip yüklerim. Bakalım sizin yorumlarınız ne olacak.

Morluklar dokununca mi aciyor yoksa durup dururken de agriyor mu? Kalca da morarmissa nasil oturabiliyorsun insallah bugun biter agrilarin Allah dayanma gucu versin.

Morluklar dokununca mi aciyor yoksa durup dururken de agriyor mu? Kalca da morarmissa nasil oturabiliyorsun insallah bugun biter agrilarin Allah dayanma gucu versin.

Öyle dokununca falan değil sürekli ağrıyor. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum sürekli pozisyon degistiriyorum. Bu ağrılar öyle kolay geçeceğede hic benzemiyor

Benim bacaklarimda bu ara basinc hissi ve agri var ayakta dikilirken sizliyor.size de oluyor mu? Bacaklarimdan birinde ic baldirda mavi bir damar gorunuyor sanirim o varis olacak sizliyor hafiften. Simdi operasyon gecirmis olsaydm o yuzden agridigini dusunecek, korkacaktim.

Öyle dokununca falan değil sürekli ağrıyor. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum sürekli pozisyon degistiriyorum. Bu ağrılar öyle kolay geçeceğede hic benzemiyor

Agri kesiciler ise yaramaz mi acaba? Hicbisey onermediler mi? Ayrica ilk operasyonda nasildi? O zamana kiyasla daha mi cok yaniyor canin?

Ya bana finansbanktan hem mail hem mesaj hem de telefon geldi diyolar ki gelir belgesiz 7200 liralik krediniz hazir sadece kimliginizle bankamiza gelmeniz yeterli. Iclerine mi dogdu acaba:))) temmuz sonuna kadar vaktim varmis. Sartlarimi olgunlastiriyorlar bir de cesaretim olgunlassa:))

Agri kesiciler ise yaramaz mi acaba? Hicbisey onermediler mi? Ayrica ilk operasyonda nasildi? O zamana kiyasla daha mi cok yaniyor canin?

Ağrı kesici önerdiler ama hiç faydası olmuyor. Bu arada benim ilk operasyonum daha önce yaptirmadim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni albüm yaptım. Ama bacaklarim çok şiş, acayip tuhaf görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…