Arkadaşlar yeni albüm yaptım. Ama bacaklarim çok şiş, acayip tuhaf görünüyor.
Arkadaşlar yeni albüm yaptım. Ama bacaklarim çok şiş, acayip tuhaf görünüyor.
dert ortak olunca insan müthis empati yapiyormus,merakla bekliyomus..her tarafim simsiyah diye okuyunca cok üzüldüm...ameliyat olan arkadasim seni tanimasam da dualarim seninle..cabuk iyilesmen dileklerimle..bi de bu halinle bizlere yazmayi ihmal etmiyosun,tesekkürler:)
oh maşallah. zaten ayakta durmakta problem yaşamaman ayrı güzel. bence sen yine de pek yorma kendini.
yok canım benimkisi de kasın üzerinde değil ki hem burada kaç tane arkadaş olduysa corabı giydi.sen kime ameliyat olcaktın? bide istersen bi kaç dr a telefon açıp sor. bende bilemedim şaşırdım şimdi.burdanda silikon taktıran arkadaşlarada sor.için rahat gir ameliyata.
geçmiş olsun keşke :)) seninki rötuştu, umarım bu son olur ve bundan sonra rahat rahat giyersin elbiselerini :))
Öyle dokununca falan değil sürekli ağrıyor. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum sürekli pozisyon degistiriyorum. Bu ağrılar öyle kolay geçeceğede hic benzemiyor
mesajını yeni gördüm teşekkür ederim. doktorlarımız aynıymış :) haftaya salı günü ameliyat öncesi görüşme var. beni şimdiden heyecan korku sardı uyuyamıyorum akşamları :)
Valla benim de kıyafetler kilodan olmuyor üzerime. Diyet yapmaya çalıştım beceremedim. Aslında yemek konusunda aşırıya kaçmam da abur cubur ve hareketsizlik bitiriyor beni.
Arkadaşım bugün çok kötüyüm şuan ağrıdan ölüyorum desem yeridir. Sanırım kontrol 3 gün sonra onlar arayıp haber vereceklerdi. Vücudumu bir görseniz sırtım kalcam bacaklarim her tarafım simsiyah sanki iyi bir dayak yemiş gibiyim. O kadar çok yerimde bandaj varki halbuki ben karnımdan alınacak yağla 3 kişi işlem yaptırır saniyordum. Ameliyat olacak arkadaşlar lütfen benden etkilenmesin herkes bu durumu farklı şekilde atlatiyor.
ben de hep öyle korkarim hep:)düsünsenize buraya gönderecegime facebook a gönderiyormusum,altindada yazi:"benim carpik bacaklarim" diye:))
ikicanaimvar, darkpearl, vanillasky, yenide, keske, elcer,arkadaslik istegi gönderdim size .kabul ederseniz sevinirim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?