Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Arkadaşlar yeni albüm yaptım. Ama bacaklarim çok şiş, acayip tuhaf görünüyor.

Hiç tuhaf görünmüyor canım. Birkaç gün sonra karşıdan fotograf cekilirse daha cok begenirsin. Tek yerden Özellikle karın bolgesinden cok yağ almıyorlar. Yağ alınan yerleri de deforme etmemek lazım sonuçta

Arkadaşlar yeni albüm yaptım. Ama bacaklarim çok şiş, acayip tuhaf görünüyor.

cnm çok geçmiş olsun.bacakların şuan güzel görünüyor gerçekten tabi ama dediğin gibi şişlikler de var şuan.zamanla şekli oturacaktır ve umarım çok memnun kalırsın son halinden.operasyon geçiren her arkadaşın ilk 3 gün böyle ağrıları olmuştu.seninkiside normal bi süreç demekki.yarın ve ertesi gün daha da azalacaktır ağrıların inşaallah.

agrilarin icin coook üzüldüm,icim ezildi okurken..insaallaj gecer carcabuk..doktor hicbi agri kesici vs..tavsiye etmedi mi?ibuprofen agri kesicisi kas agrilarina vs..iyi gelir ve iltahap giderici önleyici etkisi de var..

dert ortak olunca insan müthis empati yapiyormus,merakla bekliyomus..her tarafim simsiyah diye okuyunca cok üzüldüm...ameliyat olan arkadasim seni tanimasam da dualarim seninle..cabuk iyilesmen dileklerimle..bi de bu halinle bizlere yazmayi ihmal etmiyosun,tesekkürler:)

Canım benim çok teşekkür ederim. Bu halimle herseyi paylaşmayı borç gibi hissediyorum. Çünkü aylardır ben bu forumdaki arkadaslardan bir dünya cevap aldım bıkmadan usanmadan her sorumuza cvp yazdılar. Bende bunu yapmak zorundayım. Buradaki arkadaşlar olmasaydı ben hâlâ kara kara düşünüyor olacaktım. Bu rahatsızlığın böyle bir çaresi olduğunu bile bilmiyordum. Sende merak ettiğin herseyi sor herkes sana cvp yazacaktır.
Fotoğrafları görmen için arkadaşlık isteğini kabul ediyorum ama senin 50 tane mesaj yazman lazım.

oh maşallah. zaten ayakta durmakta problem yaşamaman ayrı güzel. bence sen yine de pek yorma kendini.

AMYLEE 3 gündür acayip bir koşuşturmaca içerisindeyim. Bacaklarımda sızlama var tabi ki ama fazla etkilemiyor. Merdiven inip çıkabiliyorum çevreme çaktırmadan. Yağ eklenen yerler uyuşuk gibi bir de. Hem sızı hissediyorum, hem tenimi hissetmiyorum :)

İKİCANIMVAR geçmiş olsun bu arada. Daha yazılanları okuyamadım ama umarım iyi geçmiştir ameliyatın. Her şey gönlünce olsun :)

doktorum o.i. özellikle varis çorabını sordum silikon ameliyatlarından sonra giyilmesini tavsiye etmiyoruz dedi, kafama takıldı yurtdışında bu ameliyatı yapan doktorların sitelerine girdim, hiçbirinde çoraptan bahsetmiyor. yalnızca 1,5-2" yüksekliğinde ayakkabı giyilmesini öneriyorlar. zaten kasların rahatlaması gergin olamaması gerekiyormuş, onun için varis çorabı giymek aklıma da yatmıyor.

geçmiş olsun keşke :)) seninki rötuştu, umarım bu son olur ve bundan sonra rahat rahat giyersin elbiselerini :))

İnşallah MUEM. Bugünlerde bir fotoğraf yüklemeyi düşünüyorum. Bazı endişelerim var bacağımın şekliyle ilgili. Çekip yorum isteyeceğim sizden. Hayırlısı olsun bakalım...

Öyle dokununca falan değil sürekli ağrıyor. Ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum nede yatabiliyorum sürekli pozisyon degistiriyorum. Bu ağrılar öyle kolay geçeceğede hic benzemiyor

çok geçmiş olsun ama az daha dayan en önemli bölümü zaten atlattın artık çok güzel günler seni bekliyo:)

mesajını yeni gördüm teşekkür ederim. doktorlarımız aynıymış :) haftaya salı günü ameliyat öncesi görüşme var. beni şimdiden heyecan korku sardı uyuyamıyorum akşamları :)

ROBİN34 canım korkma. Doktorla görüştüğünde tüm korkun gidecektir diye umuyorum :) İnşallah istediğin gibi geçer görüşmen, her şey içine siner...

Valla benim de kıyafetler kilodan olmuyor üzerime. Diyet yapmaya çalıştım beceremedim. Aslında yemek konusunda aşırıya kaçmam da abur cubur ve hareketsizlik bitiriyor beni.

...ama hic olmazsa artik diledigin gibi etek giyebiliyorsun:)ne güzel.yazin kilolar sicaklardan kendiliginden gider zaten merak etme

İKİCANIMVAR sen yağ enjeksiyonu mu olmuştun? Bu ara forumda o kadar çok kişiyle konuştum ki unutuyorum kimin hangi işlemi yaptırdığını... Neden o kadar geniş çaplı alınmış yağların? Sırttan alanı hiç duymamıştım ben. Yatamazsın da o halde, kalçandan rahat oturamazsın. İnşallah çabucak iyileşirsin canım. Bana morluk ve şişlikler için buz koymamı önermişlerdi. Belki işe yarar sende de...

İkicanımvar senin üst bacaklarından yeterli yağ çıkmadı mı? Niye çok yerden aldı. Ben üst bacaklarıma güveniyordum bir tek orda yağ var. Karnım yok benim bacaklarım dışında zayıfım demek ki benden hiç yağ çıkmayacak. Bir ara kendini iyi hissettiğinde detaylı anlatır mısın doktor nasıldı falan diye. Aynı doktora olacağım için snein ameliyatının detaylarını herkesinkinden çok merak ediyorum. Bacakların da gayet güzel oldu bırak artık memnuniyetsizliği. Güzel giysilerin hayalini kurmaya başla. :))

hangi agri kesiciyi kullaniyorsun aceba.elcer arkadasin da dedigi gibi ibu profen 600 iyi gelir belki,banada dr um onu önerdi.hazirladim bile.inslh gerek kalmaz.tirsdim biraz(
dualarim seninle.kendine iyi bak ve fazla yorma emi?

ameliyattan önce bacaklarimin resmini yüklemek istiyorum ama becerebilirmiyim bilmemki.tel denmi daha kolay bilgisay.danmi?
yanlis birsey yaparim diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…