Bacak dolgusu yaptıran var mı?

esiniz biliyomu peki,söyleyebildiniz mi?benim esim estetige tamamen karsi..asla kabul etmez biliyorum..onun icin ha yamuk ha estetikle düzelmis..söylersem benim icin de degisen bisiy olmaz sanki..ben de kendimi hep karsisinda eksik hissederim sanki..off kizlar bu sorundan dolayi psikolojim o kadar bozuk ki anlatamam..esimden bu yüzden ayrilmayi bile düsündüm...bacaklarimin evlenmeden önce de farkindaydim ama bu kadar sorun olacagini hiiic düsünmemistim..esim hic bi zaman dile getirmedi..kendimle ilgili en ufak negatif bisiy desem,begenmezsen coook kizar hatta..simdiye kadar da karsisinda hic bacaklarim yamuk cümlesini kurmadim,bacaklarim ince dedi,kaslarim gelismemis dedim..o yüzden de ameliyat olup kilo aldim,kas yaptim düzeldi diyebilmeyi istedim..ama nasil bi sürec olacak bilemiyorum,yani esine durumu farkettirmeden bu süreci atlatmak zor galiba..okuduklarima göre..o yüzden hayallerim suya düstü gibi oldu bugün..agladim durdum...

ben bi sekilde bu konuda coook kirildim,yiprandim..yani esimin tabiki her erkegin ilgisi olmasinin normal oldugu gibi,düzgün bacaga ilgisini farketdim..anlatsam mi bilemiyorum...

off madem paylasiyoruz herseyi bu ortamda öyleyse yazayim..ben esimin internetde falancanin harika bacaklari, etekalti vs..ünlülerin haberlerde cikan bikac fotografina baktigni gördüm ve dünyam yikildi.....evlenmeden önce de biliyordum bacaklarim yamuk ama takmamistim bunu..yoksa evlenmeden önce ameliyat olurdum ve bu sikintiyi yasamazdim..sanki hayatimin en büyük hatasini yaptim vaktinde ameliyat olmayarak..dünyam basima yikildi,mahvoldum..esim de özür diledi,seytana uydum dedi bi daha olmaz dedi..ama benim icimde deriiin bi yara acildi...demek ki bu eksikligi icinde yasiyor dedim...yurtdisinda oldugum icin,özellikle yabancilarin bacaklari hep düzgün..ne selülit ne damarlar,ne yamukluk,sütun gibi..havalar soguk bile olsa,suan oldugu gubu,tayt,dar kot giymeyen yok gibi...ben tayt giysem herkeste durdugu gibi durmuyor ya kahroluyorum,bugün intörnlügümün son günüydü,mutlu olmam gerekirken yolda taytli dar kotlu insanlari görünce yolda tramvayda aglayarak geldim eve...icim yaniyor adeta..baska bisiy düsünemiyorum...

ona ameliyatdan bahsedemem yapamam bunu,kabullenemiyorum kzlar,siz masallah hepiniz kabullenmissiniz ve savasiyorsunuz...hepiniz cok güclüsünüz bu konuda...

ben bi sekilde bu konuda coook kirildim,yiprandim..yani esimin tabiki her erkegin ilgisi olmasinin normal oldugu gibi,düzgün bacaga ilgisini farketdim..anlatsam mi bilemiyorum...

arkadaşım sen dr adayı olduğunu yazmıştın.bir dr adayının eşi böyle düşünüyorsa ,bizim eşlerimizi alkışlamamız gerekiyor bu durumda.kocacım anlayışından dolayı seviyorum seni

bu son yilimda hastanede ameliyatda saatlerce dura dura damarlarim cikti..damarlarimi aldirmami kabul etmisti esim,saglik problemi diye düsündügü icin.ben de basenlerimden yag alininca damarlarimi aldirdim demeyi düsünmüstüm..ama bu kadar coksa morariklar imkansiz galiba..o yüzden moralim bozuldu acikcasi...

şuhaliyle harika görünüyor bacakların,umarım ilerde dahada güzel olur.bu arada senin üst bacaklarada müdahale edilmiş sanırım,o yüzden göbeğindeki yağ yetmemiş olabilir.

ikicanımvar çoooooooooooook çooooooooooooook geçmiş olsun bu yaz tadını çıkar. Ağrıların da bir an önce geçer geri sayım çoktaan başadı

estetige karsi olmasi noktasinda mi diyorsun,bana direk karsiyim demedi,heralde bana moral olsun diye medyada vs..görülen güzellere estetik o,makyaj,fotoshop öyle der hep.ondan dolayi bu benim kendi yorumum..benim özellikle sol bacagimda yamukluk,sol ayagimda cocuklugumdan beri defalarca ameliyat oldugum tümörum var,özellikle o alt bacagim ince..ben esime bi ara yag nakli oluyomus,kök hücre nakli gibi,yaptirayim dedigimde,cok kizmisti..öyle bisey icin,yani sirf görüntü icin bicak altina yatmana izin veremem diye..senin gibi biri böyle biseyi nasil düsünür demisti..bi daha böyle bi konu acilsin istememisti..aslinda durum bu sekilde...yani esim karsi deyisim bu yüzden..

Eşine durumu anlat bacaklarının ne halde olduğunu ve bu ameliyatla bürünecekleri şekli söyle. Örnek resimler göster. Neden ikna olmasın onu ameliyatın kolaylığına ikna et. Zaten bıçaklık bir iş yok. :) Her erkek sever düzgün bacakları malesef. Ne kadar benim için önemli değil dese de. İkna et eşini bir şekilde. Buradaki insanlar da öyle ben ameliyat olacam dedi de kocaları hemen tamam demedi. Bayağa uğraşanlar var. :) Bu forumdaki tecrübelerden bahset konuya yabancı olduğu için karşı çıkıyor nasıl bir şey olduğunu bilmiyor ki.

merhaba herkese. Yenide yarın yada öbür gün dr.yi aramayı düşünüyorum. Aradıktan sonra hemen muayenehaneye mi çağırıyor? Yoksa ameliyat gününe yakın mı çağırıyor. Ben seminerlerin ikinci haftasında olmayı düşünüyorum geç kalmadım değil mi???? Sabah Doktorumu izledin mi? Ameliyat ettiği hastalar geldi. Ama sonunu yakaladım. Hemen hemen hiç brinde ağrı mağrı olmamış.

bacak estetiği olan hastalarımı gelmişti?merak ettim izliyim hemen bende

haklisin...ama benim kendi kendime kabullenmem zor galiba..bacaklarimi estetikle düzelttirecem doldurttacam diyemem ama alt bacaklarimin ince,yamuk basmisim,kaslar gelismemis,yag hücresi nakli yaptirayim orada da yaglar ciksin diyebilirm ancak heralde..sanki oradaki yaglarin üretimi tetiklenecekmis gibi..yalan söyleyerek adim atmayi da istemiyorum...ama caresizim..
bi de görebildigim resimlere bakiyorum da sorunumuz hep ayni neredeyse,alt bacak ince,dizler ic kisim cikik..yabancilarda bu sorun yok..acaba neden bizim milletimizde bu yaygin...

henüz mesaj sayim az diye resimlere bakamiyorum sanirim yakinda ben de yorumlar yapabilirim resimlerinize:)

eminim eşin ünlülerin bacaklarına düzgün olduğu için değil, bacak olduğu için bakmıştır. sonuçta o fotoğraflar belli ışıklar altında estetik ve çekici bir biçimde çekiliyor. bazı erkekler gerçekten güzellik takıntılıdır ama eşin böyle olsaydı herhalde güzellik için bıçak altına yatılmaz demezdi. bence daha işin başındasın ve yaşamadığın süreci kurguluyorsun. burada gerçekten birbirimize destek oluyoruz ve sokağa çıktığımızda aynı bizimki gibi yamuk olmasa da kusurlu bacak görme ihtimalimiz senden çok daha fazla. senin yerinde kim olsa bu kadar üzülür bence. belki eşine anlatsan, arkadaşça açılsan, ona ağlasan anlayacaktır.
burada ben dahil çoğumuz eşi ikna süreci yaşadık maalesef...

nasılsın arkadaşım? dokuzlu çayımı içiyorum ama bende bir değişiklik yok.
ikicanımvar ne güzel oldu
ben ameliyatın yeni bacakların aşkından mı duymadım ağrıları acaba?
morluklar da geçmedi ya, olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…