- 24 Eylül 2012
- 1.016
- 30
- 68
düsünsenize buraya gönderecegime facebook a gönderiyormusum,altindada yazi:"benim carpik bacaklarim" diye:))
düsünsenize buraya gönderecegime facebook a gönderiyormusum,altindada yazi:"benim carpik bacaklarim" diye:))
ben bi sekilde bu konuda coook kirildim,yiprandim..yani esimin tabiki her erkegin ilgisi olmasinin normal oldugu gibi,düzgün bacaga ilgisini farketdim..anlatsam mi bilemiyorum...
estetige karsi olmasi noktasinda mi diyorsun,bana direk karsiyim demedi,heralde bana moral olsun diye medyada vs..görülen güzellere estetik o,makyaj,fotoshop öyle der hep.ondan dolayi bu benim kendi yorumum..benim özellikle sol bacagimda yamukluk,sol ayagimda cocuklugumdan beri defalarca ameliyat oldugum tümörum var,özellikle o alt bacagim ince..ben esime bi ara yag nakli oluyomus,kök hücre nakli gibi,yaptirayim dedigimde,cok kizmisti..öyle bisey icin,yani sirf görüntü icin bicak altina yatmana izin veremem diye..senin gibi biri böyle biseyi nasil düsünür demisti..bi daha böyle bi konu acilsin istememisti..aslinda durum bu sekilde...yani esim karsi deyisim bu yüzden..
merhaba herkese. Yenide yarın yada öbür gün dr.yi aramayı düşünüyorum. Aradıktan sonra hemen muayenehaneye mi çağırıyor? Yoksa ameliyat gününe yakın mı çağırıyor. Ben seminerlerin ikinci haftasında olmayı düşünüyorum geç kalmadım değil mi???? Sabah Doktorumu izledin mi? Ameliyat ettiği hastalar geldi. Ama sonunu yakaladım. Hemen hemen hiç brinde ağrı mağrı olmamış.
haklisin...ama benim kendi kendime kabullenmem zor galiba..bacaklarimi estetikle düzelttirecem doldurttacam diyemem ama alt bacaklarimin ince,yamuk basmisim,kaslar gelismemis,yag hücresi nakli yaptirayim orada da yaglar ciksin diyebilirm ancak heralde..sanki oradaki yaglarin üretimi tetiklenecekmis gibi..yalan söyleyerek adim atmayi da istemiyorum...ama caresizim..Eşine durumu anlat bacaklarının ne halde olduğunu ve bu ameliyatla bürünecekleri şekli söyle. Örnek resimler göster. Neden ikna olmasın onu ameliyatın kolaylığına ikna et. Zaten bıçaklık bir iş yok. :) Her erkek sever düzgün bacakları malesef. Ne kadar benim için önemli değil dese de. İkna et eşini bir şekilde. Buradaki insanlar da öyle ben ameliyat olacam dedi de kocaları hemen tamam demedi. Bayağa uğraşanlar var. :) Bu forumdaki tecrübelerden bahset konuya yabancı olduğu için karşı çıkıyor nasıl bir şey olduğunu bilmiyor ki.
henüz mesaj sayim az diye resimlere bakamiyorum sanirim yakinda ben de yorumlar yapabilirim resimlerinize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?