robin34 ,1704.sayfada resmini gördüm..ayni benim bacaklarim..kardesim kendi resmimi cekip koydugumu sandi hatta:)
pardon,1704 te de bi resim var,benimki ayni o..kizlar isterdim ki teeeek tek bütün sayfalari okuyayim bu forumdaki ama vaktim olmuyor benim maalesef...yani bugüne kadar olmadi...belki yavas yavas azar azar hepsini okumayi becerebilirim:)robin34 ,1704.sayfada resmini gördüm..ayni benim bacaklarim..kardesim kendi resmimi cekip koydugumu sandi hatta:)
en son bulundugum bölüm damar cerrahiydi..her gün damar tikanikligi,seker hastaligindan dolayi insanlarin bacaklarini kestik..ayagimdaki tümor bundan yillar önce cok hizli ilerledi ve olacagim tedavide ayagimda nekroz,kangren olusma riski yasamistim..bunlari yasayip görünce yamuk da olsa saglikli bacagina sükretmek gerekir elbet..ama benim evlenmeden önce kendi kendime bacagimla bi problemim yoktu..ne zamanki esimin bu zaafini yada hatasini gördüm,mahvoldum..simdi artik fazlasiyla kendim de takiyorum..yeni olusmaya az az baslamis selülitlerim yada damarlarim bu kadar etkilemiyor beni..yamuk olmasaydi da selülitli olsaydi diyorum..en azindan o bicok insanda olan bisey..kilo vererek sporla vs..kurtulunma ihtimali de var..yada en azindan esiniz bakinca göze bir bozukluk carpmiyor..bi cok insan göbekli selülitli olsada sorunlu bölgelerini kapatip cekici olmayi becerebiliyolar..bacak düzgün olduktan sonra..
nasılsın arkadaşım? dokuzlu çayımı içiyorum ama bende bir değişiklik yok.
ikicanımvar ne güzel oldu
ben ameliyatın yeni bacakların aşkından mı duymadım ağrıları acaba?
morluklar da geçmedi ya, olsun bakalım
eminim eşin ünlülerin bacaklarına düzgün olduğu için değil, bacak olduğu için bakmıştır. sonuçta o fotoğraflar belli ışıklar altında estetik ve çekici bir biçimde çekiliyor. bazı erkekler gerçekten güzellik takıntılıdır ama eşin böyle olsaydı herhalde güzellik için bıçak altına yatılmaz demezdi. bence daha işin başındasın ve yaşamadığın süreci kurguluyorsun. burada gerçekten birbirimize destek oluyoruz ve sokağa çıktığımızda aynı bizimki gibi yamuk olmasa da kusurlu bacak görme ihtimalimiz senden çok daha fazla. senin yerinde kim olsa bu kadar üzülür bence. belki eşine anlatsan, arkadaşça açılsan, ona ağlasan anlayacaktır.
burada ben dahil çoğumuz eşi ikna süreci yaşadık maalesef...
o morluklar ya geçicek ya geçicek arkadaşım.beyaz tenlisinya o yüzden normalden uzun sürer seninki.bence morlukları çokta takmadan giy eteğini elbiseni.birde bazı dr ların hastalarında az ağrı oluyor dikkatimi çekti.elindenmidir bilemedim ama.iki canım varıneski bacaklarını ilk kez gördüm sanırım ,iyi iş çıkarmış dr.arkadaşım ben günde 3 büyük fincan yeşil çay içiyorum,akşam 5 ten sonra hiç bir şey yemiyorum .Ve sanırım mükafatımı almaya başladım çünkü tam 2 kil vermişim.ama bu şekilde daha ne kadar dayanabilirim onu bilmiyorum işte.Eşim akşam oldumu hadi kahve içelim,meyve yiyelim ,yok mısır patlatıyımmı? nefsimle savaşıyorum resmen.
disardaki düzgünlere ne demeli:)?isik yok aldatma yok ama yine de güzel:)evet,belki Türkiyede olsam kusurlu bacaklari görüp bu kadar canimi sikmazdim,ama hepsi düzgün hepsi düzgün bi tek benimki yamuk olunca üzülmemek elde degil...izledigini görünce agladim konustum acildim,sonra icimdeki yarayi anlatan duygusal bi mektup yazdim hatta..o da coook durgun pismanlik dolu bi vakit gecirdi..maalesef esimin karakterinden dolayi hüznünü pismanligini yalniz yasadi,uzaklasarak...tekrar dile getirmeye korkuyorum..ama ben karsisinda bacaklarimi acmaya cekiniyorum artik..yapamiyorum...
sagolun kizlar,inanin moral verdiniz bana,veriyosunuz,anneme kardesime diyom,yada baskasina,yasamayan anlamiyo,takma diyolar daha sinir oluyom..anlasildigini hissetmek gercekten cook güzel...sagolun...
evet ben de az önce dondurmaya hayır dedim. ben kilo alırken geceleri dondurma yerken bana eşlik etmeyen adamın bu gece canı dondurma çekti!! akşam beş de çok erken ya, yedide yiyorum açım şu an.
seni tebrik ediyorum yine. umarım yarın ben de tartıda bir değişiklik görürüm.
7 ÇOK GEÇ.milli eğitimin sloganı gibi olduarkadaşım ikisinin ortası olsun 6 .6 iyidir bence.bu saatlerde benimde açlık beynime vuruyor resmen ama sonunu düşünüp mutlu mutlu yaşıyorum açlığımı.nefsimin istediği herşeyi(mesala dondurma)gündüz yiyorum.eminim sendede fark çıkıcaktır ortaya.PES ETMEK YOK.
peşindeyim arkadaşım :)
o zaman iyi geceler, daha fazla kıvranmadan
şuhaliyle harika görünüyor bacakların,umarım ilerde dahada güzel olur.bu arada senin üst bacaklarada müdahale edilmiş sanırım,o yüzden göbeğindeki yağ yetmemiş olabilir.
ikicanım var bacakların çok güzel görünüyor maşallah, senin bacakların ayni benim bacaklarıma benziyormuş, benimki sandım :). dr senin üst bacağa da yağ koymuş sanırım , bence gayet başarılı, benim üst bacağa hiç dokunmaı dr, güya yağım yetmezmişmiş.
İkicanımvar senin üst bacaklarından yeterli yağ çıkmadı mı? Niye çok yerden aldı. Ben üst bacaklarıma güveniyordum bir tek orda yağ var. Karnım yok benim bacaklarım dışında zayıfım demek ki benden hiç yağ çıkmayacak. Bir ara kendini iyi hissettiğinde detaylı anlatır mısın doktor nasıldı falan diye. Aynı doktora olacağım için snein ameliyatının detaylarını herkesinkinden çok merak ediyorum. Bacakların da gayet güzel oldu bırak artık memnuniyetsizliği. Güzel giysilerin hayalini kurmaya başla. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?