Ha unutmadan söyleyeyim ikicanımvar giydiğin basınçlı çorap yağ konulan yerlerde kırışmasın toplanmasın oraları düz dursun ki yağ konulan ve alınan yerler şekilsiz biçimlenmesin , ben ayak bileklerinde çorap birikmesi gördüm,ona da dikkat et biraz .
Arkadaşım ben ameliyattan sonra doktorumla hiç konusamadim yeni ayilmistim doktorum geldi güzel geçtiğini ve ilaçlardan falan bahsetti tabii ben o ara Leyla gibiydim ve canım baya aciyordu anlayacağın hiç birşey sormadım. İnşallah kontrolde herseyi soracağım.
Doktorumuza gelirsek, çok seviyeli ama soğuk biri değil seni dinliyor ne istediğini anlıyor ve uyguluyor. Ayrıca ameliyata kendi hemsiresiyle giriyor adını hatırlamıyorum ama oda çok ilgili biri özellikle hijyene çok önem veriyorlar ameliyathanede vücudumu boyadiktan sonra neredeyse kimseyi ysklastirmadi bana bende çok mutlu oldum. Biliyorsun dipuka çok sorun yaşamıştı haliyle bende korkuyordum. Benim aklıma başka bişey gelmiyor senin sormak istediklerin varsa sor ben seve seve cevap yazarım.
Bu arada dün akşam üzeri doktorumun reçeteye yazdığı igneyi yaptırmaya gittim ve birkaç saat sonrasında beni baya rahatlattı. Bugün yine yaptiracagim çünkü yağ alınan yerler çok fena mor ve canımı baya acıtıyor.
üst bacak eski haline göre daha kalin duruyor evet,oradan sadece yag alindiysa siskin oldugu icin de öyle gözüküyor olabilir?yada egildigin icin..ama yazdiklarini okuyunca cok korkmustum,cooook mor,siyah durmuyor arkadasim,coraptan tam gözükmüyordur elbet de ama,benim ufacik hiyaluronik asitde bile büyük bi alan,bacagimin komple ici mosmor oluyodu..coraptan da belli olurdu heralde..ben daha kötü hayal etmistim,resmi görünce rahatladim:)iyi gözüküyo yani,canini sikma:)Aslında benim üst bacaktan yani en üst kisimdanda yağ alındı dolgu yapılmadı. Fotoğrafı egilerek kendim çektiğim için olduğundan daha birleşik çıkmış.
bacak estetiği olan hastalarımı gelmişti?merak ettim izliyim hemen bende
aslında bu ameliyatı düşünen her evli bayan hemen hemen aynı sıkıntıları yaşadı.benim eşimle aramda bacaklarımla ilgili hiç bir şekilde tek bir söz bile geçmedi yıllardır.ve ben burdan aldığım cesaretle bir kerede söyledim.sağ olsun fikir veren arkadaşlar sayesinde.hattemedim a eşim uzun bir süre o şoku atlatamadı.Böyle bir sıkıntın olduğunu yani bunu sıkıntı yaptığını hiç fark etmedim -deyip durdu.gerçi hala bacaklarında hiç bir sıkıntı yok deyip duruyor ama.ameliyatı kabul etti,uygun zamanı bekliyoruz ,inşallah en kısa sürede.senin eşinde uygun bir dille anlatılırsa eminimki kabul edicektir.
bacaklarin cok güzel görünüyor.zaten fazla bir beklentim yok diyordun.bence dr cok güzel is cikartmis.artik istedigini giyebilirsin bence.hersey yakisir :)
morluklarda o kadar fazla degil sanki.ben daha kötü bekliyordum.bu gün nasilsin.agrilarin azaldimi
Canım birazdan sirtimdaki morluklarin fotoğrafını yukleyecegim. Siz sadece bacaklarimi gördüğünüz için yokmuş gibi geliyor esas morluklar yağ alınan yerlerde ve benim her yerimden yağ alındı.
Bu arada ağrı kesici haplar fayda etmeyince iğne yaptirmaya başladım. Yine çok ağrım var ama düne göre daha rahatım.
Canım birazdan sirtimdaki morluklarin fotoğrafını yukleyecegim. Siz sadece bacaklarimi gördüğünüz için yokmuş gibi geliyor esas morluklar yağ alınan yerlerde ve benim her yerimden yağ alındı.
Bu arada ağrı kesici haplar fayda etmeyince iğne yaptirmaya başladım. Yine çok ağrım var ama düne göre daha rahatım.
senin bacaklarinin eski hali ayni benimkiler.kendi bacaklarim zannettim.süper olmuslar.hic erime oldumu resimlerden sonra?böyle kaldilarsa cok güzelll.bende istiyommmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?